Tulipan12
|
Dobro jutro! Zima prihaja! KOKICA helouuuuuuuuuuu!!! Joj, kak sem bila vesela, ko sem tvoj nick videla tu gor! Pa vidim, da se iz P oglašaš... Samo, da je Julija bolje, pa da čimprej odletita domov. Glavno, da ona lepo je, ostalo se bo še vse uredilo. Res dosti poje, jaz sicer nikoli nisem mogla merit, ker sta bila mojadva dojena, ampak vem, ko so mamice govorile o 30-60ml na obrok, tak da super, punca je prava jedka! Kaj pa je s to bakterijo? Jo je v P fasala? Vem, da se navadno to tam zgodi, zato sprašujem. Glede interneta pa ne beri preveč, saj vem, smo vse iste, ampak vem za sebe, ko sem karkoli brala za otroke, sem vedno do nekih hudih okvar prišla in sem se odločila, da je bolje, če NE BEREM nič... mah, samo če o cepljenjih prebereš, je že kriza. Meni se je Luka tudi nazaj zategoval, pa potem v desno, pa sem to omenila P, pa je rekla, da ni hudo, naj malo handling izvajam, da pa je tak energičen dojenček, da ne potrebuje kakšnih ukrepov. Sem bila kar malo razočarana (če se spomnite, sem še tu gor težila), ker mi ni dala RA, če ne za kaj drugega, bi mi malo bolj ta handling pokazali, ne pa da sem si morala to dol z interneta vlečt, kak se dela. Se mi zdi, da vsi tak poudarjajo to dojenje, glede handlinga pa nam v P nihče nič ne pove in razloži, pa se mi zdi, da če je dojenček na AM, mu ne more bit hudega, če pa nepravilno rokuješ z njim, pa so lahko posledice celo življenje... Kokica, vsi čakamo sredo s tabo!!! Persida , ker vem, da rabiš. trezika super za super zabavo! Naja kaj sta bila z dragim zunaj, pa si imela slabo vest pred otroci in si pucala? Midva sva bila v soboto zunaj, sem spila 2 martinija in sem že na vodo prešaltala. Nak, nisem več v formi. Pa taaaaaaaaaaak se mi je luštalo, da bi še kakega, ker ga obožujemmmm!
|