Tulipan12
|
Lepo sta se razpričali o nogometu! Tasa vsaka čast, da si taka navijačica! Mi smo pa imeli danes Ljubljančane na obisku, moje sorodnike, sta šla moj bratec in bratranec na večni derbi, babe pa smo čvekale doma. Drugače pa smo spet na polno šmrkavi, Lia je celo hripava - pa ni bila na tekmi in se borimo s temi bacili. Danes sem kar malo znorela, ko sem videla, kako jo je T. oblekel, pa smo bili že daleč od doma, da bi nazaj hodili. Imela je štrample, pa eno malo tanjšo bundo. Sem samo rekla, kaj ji bo na -10 gor dal, on pa: ja, saj Luka ima tut (halooo, Luka SEDI v vozičku, Lia pa NORI po svetu!!)... eh! Kaj ve jim že štrample oblačite? Jaz sem jih Lii dala 2x, ko je bilo mrzlo, pa je imela le pajkice čez... Pa spet čakam to svojo M , ker mam full PMS, da o apetitu sploh ne bi. Komaj čakam, da minejo prazniki in bom spet na svojih prehranjevalnih navadah, ker s temi obiski se res nič ne brzdam. Premik ure nam dela majhne tehnične težave , predvsem z Luko, Lia se mi zdi kr ok, pa upam, da to čimprej mine. Nič nisem povedala, pa tolko napisala , grem tut jaz spat! Uživajte v podaljšanem vikendu! Nočko!
|