Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trezika super, sem vesela da to berem. Upam, da se mu stanje čimprej izboljša in da bo zaživel normalno naprej. Tulipan Tebi ni za živet v hiši? Jaz bi pa takoj šla... Vrt, veliko prostora, skoz vzunaj, kaj češ lepšega? Sicer ne poznam vaše situacije in ne morem sodit ampak če gre za zamenjavo, je ok. Huje je, če bi morali vsi skupaj živet... Kokica WB! MČ pri nas je isto. Ima obdobje, ko gre lepo na wc, včasih pa ji skoz uhaja. Kaj naredit, ne vem... Jo pa skoz preoblačim, skoz se njene gate sušijo na radiatorju v kopalnici. Pa zanimivo je, da v vrtcu ji pa nikoli ne uhaja. Zdej pa al tam manj pije ali pa ji je doma tak zanimivo, da nima časa it lulat. PUST - Nika bo medo Panter. Do tega je prišlo tako, da je rekla, da bi bila medo in ko sem gledala po bolhi z njo v naročju, sem našla kostum za panterja in je rekla "Ta medo bi bila" in sem rekla ok, boš pa medo z imenom Panter. Tija pa smrketa. Drugače pa... Nika zakuhala tak da je bolana z vročino, prehlad... Jaz pa na luni pa še pri zobozdravniku sem bila... ahhh mi je tečna luna danes tak da če ne bom zdržala, briga me. Saj smo že zdaj v hiši. Sicer je res premalo, ker imamo samo zgornjo etažo, ampak imamo vrt in vse prednosti hiše... Tista hiša je velika cca 300m2 + klet, okolica cca 1000m2, pa še lokacija mi ne paše. Se zavedam, da bom zdaj kakih 15 let šofer svojim otrokom in se mi zdi lokacija še kako pomembna...
|