Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..veeeeeeeeelik objemčkov ti pošiljam... sem upala da boš napisala kako si lubija presenetla..

ti si mi suljiva
.
Pušenjaku je čist lahko napisat, da tega ne bo nikoli razumel, seveda, če je pa moški.
tudi mene rahlo zašpika na trenutke v desnem jajčniku,ampak to je tako rahlo,da če se ne zavzamem,sploh ne vem.....
.....ampak pustimo se presenetit....
ne pojavi v dveh dneh
nism še čisto ok, ampak bom pa kmalu...malo se bom zamotla, kšno nadaljevanko pogledala, kej finega spekla, pa bo, popoldan pa itak pride dragi iz službe in se bom lahko crtala, pol bom pa sploh ko nova...danes me je topel tuš bol "pogrel" in spravu u dobro voljo kot tek
ti ful privoščim
upam, da zvečer ne bova preveč utujena, greva popoldan v Benetke. O naj bi bila 11 ali 12.11. (namreč ne uporabljam testov za O, bom pa zelooo pozorna na sluz) in srčno upam, da bo
Druge znake itak imam (apetit, rahel glavobol, žeja, boleče joškice itd.), tud če ne bi pričakovala