Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bi ga z veseljem, ampak ne morem. to je bil moj evil plan od vsega začetka...da ne bom mela doma testou, da jih ne bom za brezveze porabla prehitro in se pol sekirala zakaj (še) ni črtic...danes ga bom kupla, ker grem itak u koper na vaje, pa bom izkoristla gužvo in se po poti ustavla v dm
sicer v to opcijo kr malo dvomim, glede na dosedanjo točnost moje kolegice
in tokratno odsotnost, ali nikoli se ne ve...pustimo se presenetit
in se preselile na drugo temo. Predlagam, da kar novembra...julij je fajn mesec za met dojenčka, levčki so fajn otroci...sploh ne vidim kšnih slabih strani

.
.
do konca!!!!!!!!!!!!!!!!
.....delovni čas me do zdaj glih ni pretirano motil,ko bo pa bebica,pa ne vem kako bo.....ko bi vsaj vikendi bili prosti.....oz za cca200 eur višja plača se sploh ne bi bunila......tako pa je to ena sama žalost......blagor vsem ko delate samo zjutraj.. Ste bile v mladih letih pridne in se lepo učile.....sem pa zato zdaj prosta do pon.....jupiii
SEM SE MALO POIGRALA....WWW.SMESKI.COM
upam, da zvečer ne bova preveč utujena, greva popoldan v Benetke. O naj bi bila 11 ali 12.11. (namreč ne uporabljam testov za O, bom pa zelooo pozorna na sluz) in srčno upam, da bo
Dobro jutro princeske.....