mažiga
|
Živijo punce! Sem nova na tem forumu...sicer imam doma že dva sončka (4. in skoraj 3.leta),sedaj pa naju je z možem prijela želja po tretji bebi : No,že pridno delava 2.meseca,pa še nič....pa saj bo,je treba bit optimist:) Sem brala vašo včerajšnjo debato....jah,tudi mene ja kar v srcu vsekalo ko sem zvedela,da svakinja pričakuje dvojčke...pa si jih po mojem sploh ne zasluži...vedno jamra,da ma ful željo še po enem otroku (že ima punčko staro 7.let),vedno pa ko pridejo k nam na obisk (al pa gremo mi k njim),moram jaz še njeno strečt,pa zabavat ,medtem ko gospa kar na kavču sedi pa tv gleda,al pa časopis bere!Figo pa želja po otroku....no in zdaj bo dobila še dva!Ko sem ji rekla,da bo pa zdaj vidla kak je met dva (ker imata naša dva majhno razliko,je skoraj kot da bi dvojčke mela)-pa mi ja rekla,jah kaj pa je tu lahko hudega....Sem dobila pritisk 200+,pa sem si mislila,da ji prav privoščim nobenga spanja... Mislim,itak ji nebo hudega,saj ma taščo,pa tasta,pa moža ki ji vse nardijo,pa bodo ta dva tud oskrbeli.... OK,malo sem si dušo olajšala.... Vsem,ki se pridno trudite,želim da čim prej zagledate (oz.zagledamo) ,pa da bomo naslednje leto vozičkale
|