benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri OOOo uau same ljubiteljice živalc! Mogoče se pa lahk s kužoti dobimo, če se ne mormo z vozički :) Moja je itak ko en mali otročiček, vedno z nama, se tud tak stiska, lubica zlata :) Pa še ful je šolana tko, da je res ko da bi mela otroka Nekje morm dat ven materinski nagon, sam še dobro da je ne dajem v vozičke, oblekce, pleničke,...je še vedno pes! Katte, benji - a mata vidve tud kšne kosmatinčke doma? mažiga dobrodošla, pa upam, da greš čimprej stran na druge teme na, še ena. Tudi moja gospodična gre povsod z nama in je scrkljana do skrajne meje okusa,..če ne še malo bolj. Pa kaj naj, če je pa taka srčica. Se že vsi norčujejo iz mene, ko ves čas nekaj nakupujem zanjo, pa pri veterinarju visim za vsako skrivljeno dlako . No, vozička in pleničk pa tudi pri nas nimamo zanjo. Ima pa zato cele kolekcije ovratnic, oprsnic, vrvic, ležišč, plaščkov in igračk. Vse kar nujno rabi Ker je naša gospodična iz zavetišča bi o pasmo bolj težko določila, sumimo na terierske gene. Sicer je imela bolj žalostno otroštvo, sedaj pa že več let kraljuje in vlada naši družini,..tako da je že "not prinesla".
|