Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
KOMU je pomembno? Pa menda ne bom zdaj tu pisala, kak sem pospravljala, pucala.... in kak je v roku dveh ur, ko sta otroka prišla domov, bilo stanovanje kot bi bomba vdarila
MENI . Pa čist fajn je, da napišeš kak si pospravljala, pa da je potem isto...ker se ravno te dni spravljam pospravljat pa nikakor ne začnem...No, zdaj recimo vidim, da itak nima smisla
Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega
Evo...ena naša današnja bedarija... Minija smo dali k babici, da sva lahko jaz in lubi urejala okoli hiše. Jaz na vrtu, lubi kosi travo, petardito in junior pa se podita okoli, igrata, skačeta po trampolinu, v peskovniku zidata gradove... In naenrkat začne petardito vpit: "OČI, MAMI...hitro pridita Junior je v vodo padel!!!"... Saj ne rabim govorit, da sva bila v sekundi pri bazenu...lubi je skočil noter, ga potegnil ven... Mali je bil najprej čisto tiho, debelo gledal, če ga bomo kaj kregali, potem pa rekel:" Petardito!!! Zakaj nisi notri skočil in me rešil???" ... Ok, zdaj mi je smešno, samo takrat mi pa ni bilo čisto nič ... Sta stala pri bazenu in si podajala tisti napihljivi čoln sem in tja..in juniorju je ušel, on pa za njim.... Sama sreča, da je petardito začel vpit in ni skočil za njim, da bi ga kao rešil, ker četudi sva bila samo par metrov stran sploh nisva slišala padca v vodo .... Evo...toliko.... pokrivna cerada je pa itak že en teden naročena in jo pridejo montirat naslednji teden...zdaj bom vsaj z lahkoto dala 500 EUR zanjo...
No in potem smo petardita spraševali kakšen nadimek bi rad imel sedaj... Petardito JUNAK, petardito POGUMNI...ali kaj? On pa čisto skormno.... Prosim....SAMO Petardito!
Evo...toliko....se lahko smejimo...hvala bogu in angelčkom.... Lahko bi se tudi drugače končalo Smo vzeli to kot eno opozorilo, da bomo res vsako minuto zraven, ko ne bo bazen pokrit...Naučil se pa ni čisto nič...straha pred bazenom tudi ni dobil, je že čez pol ure hotel ribice lovit notri...
< Sporočilo je popravil petarda -- 12.8.2012 20:46:21 >
Jezus, sem se cela naježila samo, da se je dobro končalo.
Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti.
Jezus, sem se cela naježila samo, da se je dobro končalo.
Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti.
Mene je tudi prav groza, ko hodijo ob morju... Pa še taki kamni so po tleh ob promenadi, da se eden komot spotakne, prileti v drugega, oni v tretjega...evo, ko domine .... Tudi skoz težim...pazi to, pazi ono, stopnica, luknja, cesta, spolzko, ne tečt, ker je pesek.... In včasih vidim starše, ki hodijo pet metrov naprej, triletniki pa čisto lepo umirjeno za njimi...pa kako jim to rata????
V glavnem - mi smo realizirali tiste načrte po dvodnevnem obisku Dunaja in smo fuuuuuuuuuul navdušeni. Se kar ne moremo odločiti, kaj nam je bilo bolj všeč - zabavišče ali ZOO.
Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala
Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala
Komaj čakam ....se bom na morju priklopila in pogledala
dober večer! mi smo polno zasedeni..... kolko nisem v službi, se podimo okoli, delamo na vrtu ali iščemo miha
zdaj se je še naučil voziti kolo brez pomožnih (oz. on sploh ne ve kaj so pomožna kolesa, ker je iz poganjalca - ki ga obvlada v nulo z zaprtimi očmi - presedlal na navadno kolo in zagonil). malenkost težav še ima pri štartu, vendar včeraj še pojma ni imel kako se goni, danes je pa že sam prevozil po 50 m v enem kosu. bog nam pomagaj pri moji sestri imajo spet male kužeke, tokrat jih je 11! drugače pa čakamo na delovnike za šolo, nuša se še potepa - je na poroki danes - poročil se je njen stric po očetovi strani, konec meseca pa dobi še eno sestrico. adam komaj čaka, da pride nuša domov, ker se mu toliko dogaja, da sta danes visela na telefonu 10minut in klepetala.... aja, nuše ni od 1.8. in zdaj je prvič, da sta tako dolgo narazen, do zdaj nista bila več kot 10 dni. je pa tudi miha najprej rekel, ko je danes poklicala, da naj pride domov.
do sobote še delam, potem sem 1 teden na dopustu - če bo katera kaj tu mimo hodila je prisrčno vabljena
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?