Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bi bilo seveda to noro presenečenje, ampak v to ne verjamem. Ne bi pa mogla ravno reči, da "grem v postopek", veš. Zdaj imam samo kontrole, da sploh vidijo ali je problem pri meni ali pri njemu ter ali bodo potrebne laparoskopija, histeroskopija ali kak drug postopek. Skratka, zna se še zavleči. Razen če bo spermiogram slab, potem najbrž greš kar na umetno al kak to gre, ne vem

Kako me prepričujejo ! Saj bi rada delala test čimbolj pozno, pa vem da me bo vtrgalo !
Upam, da res skupaj KONČNO ugledamo to črtico več ! Samo ta mesec smo bili pa tako pridni da me kar skrbi če ne uspe kako bo za naprej ! Potem bo to moj 4 krog ?! Hmmmmmmmmm ne no :(
Želela sem samo reči, da upam, da ne bom tudi jaz čez 1 leto , 2, 3 še vedno tukaj gor - kakor to želim tudi vam vse, !!!!
je vsak mesec strašno dolg, v kar sem pa prepričana pa je to, da ko bomo v rokah prvič držale svojo štručko, se nam tole "čakanje" sploh ne bo zdelo dolgo in predvsem je vredno!
To kaj bom pa zdaj rekla pa je strogo resno : NE PIŠI SI Z MANO VEČ TUKAJ !!! KER BOMA TO OD SEDAJ DELALI NA FORUMU : NOSEČNICA !!!!!
!Kaj je zdej to?Je bila to spet M,če sem jo pa imela 11.januarja????S fantom bi rada
ma se zaradi bolečin in teh krvavitev nisva upala,ker sem se bala da bo vse še slabše
....trenutno sem zko zmedena,da ne vem nč....a ma katera kake podobne izkušnje glede tega....
. Ker krog?? Saj ne vem več - okrog 50-ti. Ampak nič zato, enkrat bo uspelo. Sem imela pred dnevi UZ in se že pripravlja na ovulacijo, tako da moremo bit pridni je rekla zdravnica. Seveda bomo ubogali!!!
in
(2. krog)
Katera bo otvorila
se še zaenkrat ne napoveduje (nič me ne šraufa), edino tak pikne me enkrat na dan, taka "vroča" bolečina je, ne vem kak naj opišem. Pa križ me boli in joške so hecne...Čeprav mam vedno boleče pred
ali ne? Še 5 dni morem zdržat
sva bla ta mesec kar pridna.In upam,da sva ujela ovulacijo.Me pa nekaj zanima učeraj po
mi je priteklo malo krvi a sedaj ni več nobenega sledu.Kaj je možno,da je bila ugnezditvena krvavitev.Kaj vi mislite?Lp pa se tipkamo še kaj.Držim pesti za vse,da se pokažejo
To pomeni, da imaš večino meseca ful bolečine (med M in med O). Boga
in seveda veliko sreče, da bo tvoje valentinovo res obarvano z