Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,pa bo že bolje.....sej,če neb mela pregleda in se mi zarad
!
!
... a boš, a boš, a boš???
pride čez 14 dni... adijo punce!
ne. Še če bi s kondomom
No pri nama je pa zdaj odzadaj prišla ta žalost ob izgubi pikice... Moj me kliče, da ne more delat v službi, da je ful žalosten, da bi mel jutri fraj, da se nekam odpeljeva, posvetima drug drugemu...ker zadnji mesec je bila res norišnica na vseh področjih. Še vedno se ubadam z zadnjimi kapljicami krvi. Upam, da bova nekje v nedeljo že lahko šla v nove boje, ker zdaj me pa res že razganja
ful je hudo, vem, samo ma tvoj prov, pejta nekam pa odklop od vsega kar se je zgodilo. Je pa bolš da je tko k je. Pri meni so recimo na nuhalni, v 12. tednu mi povedal, da zarodka ni več, prej sploh vedla nism, ker prvi pregled pri G v 8. tednu je blo še vse ok, sm še slikico dobila. In pol sm mogla čakat 14 dni, da so mi čiščenje delal, ker telo ni hotu sam ss narest. Pa še to nebi naredl, če se nebi jst zlagala, da me že neki špika v trebuhu. So bli še vsi nesramni, tam ko delajo splave, mi je še dohtarca rekla kao, to bo pa že velik otrok, če ste v 14. tednu, ko sm jim pa rekla da ne bo, ker ga ni več in ko so vidle, da mi je hudo, so pa čist spremeniile ton glasu in obnašanje. Ker takrat sm bla glih dobr 23 in je velik punc ki pri teh letih grejo rajš na splav. Nikol ne bom pozabla te izkušnje in vrjemi, veliko rajše bi vidla da bi telo samo vse zrihtalo in veliko prej.
.Drgač gre moja
(2. krog)
, Pajama
in obvezno s kondomom do nje, da se stanje uredi. Sem danes kar poslala napotnico. Tiste iz Mb, ki ste jo že imele, ste dolgo čakale, da ste prišle na vrsto? Upam, da bo to kmalu za menoj in da lahko spet dalje začnemo delati na