|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby book za posvojene otroke že dobiva grafi...
18.1.2012 1:15:11   
cathrine
Kot vidite gre za spominsko knjigo, namenjeno otrokom, ki so bili posvojeni – baby book za posvojene otroke. Narejena je po vzoru baby bookov, ki jih sicer starši izpolnjujejo ob rojstvu otroka, pa vendar je zelo posebna, saj vsebuje mnogo poglavij, ki so prilagojene posvojitvi. Tudi sama sem bila posvojena, zatorej tudi ideja za spominsko knjigo. Sama sem si namreč kot otrok želela imeti baby book, kot so ga imele moje vrstnice, pa vendar to ni bilo možno, saj je ta vseboval mnogo vprašanj, na katera kot posvojen otrok, moji starši niso imeli odgovora. Zato sem se odločila napisati baby book namenjen prav otrokom, ki so posvojeni, da dobijo tudi oni svojo spominsko knjigo.

Zaradi majhnega števila naklade sem se odločila za samo izdajo knjige, ki pa je zelo velik zalogaj. Celoten projekt je namreč ocenjen na približno 10.000,00 € skupaj z oblikovanjem. Poskušala sem pridobiti tudi sponzorje, vendar je to v današnjih časih precej težko, čemur verjetno botruje tudi trenutna ekonomska situacija. Pozitivno so mi odgovorili iz podjetja Toyota Adria d.o.o.. Prošnjo pa sem poslala tudi na Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in upam njihovo sodelovanje.

Konec novembra 2011 smo sicer tudi organizirali dobrodelni koncert, prav zaradi omenjene knjige. Koncert je potekal v Bohinjski Bistrici v hotelu Park in je zelo lepo uspel. Nastopilo je veliko priznanih slovenskih izvajalcev, v posebno čast pa si štejem nastop ge. Mance Izmajlove. Z organizacijo koncerta smo si sicer naredili lepo reklamo, vendar pa z zbiranjem sredstev ni bilo prav veliko; ne glede na veliko udeležbo cca. 180 (omejitev dvorane je bila 190), je namreč vstopnico dejansko kupilo le okoli 70 ljudi, saj nismo imeli posebne kontrole nad tem.

V facebook skupini: SPOMINSKA KNJIGA ZA POSVOJENE OTROKE – BABY BOOK pa si lahko na strani že ogledate 1. Osnutek enega izmed poglavij, ki govori o pripravah na posvojitev. Knjigo oblikujeta moja prijateljica in ga. Andrejka Čufer. Natisnjena pa bo v Tiskarni Radovljica v obsegu 500 izvodov.

Zelo bi bila vesela Vašega prispevka, ki ga lahko nakažete na:
Humanitarni klub posvojencev AS – Adoptee''s Society,
Posavskega 11,
1000 Ljubljana
TRR: SI56 3300 0000 4306 112
Namen: Knjiga

Delite to s prijatelji, znanci preko FB, maila ali kako drugače in nam tako pomagajte pri nastanku knjige.

Resnično bi namreč rada, da knjiga ugleda luč sveta 28. Maja, ko je Mednarodni dan posvojencev in tudi »rojstni dan« Haaške konvencije.

V upanju na sodelovanje Vas lepo pozdravljam,

Katarina Tomšič

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.1.2012 16:53:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?