Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še ni,testa tud nisem delala,ker enostavno nisem imela volje in sem se tolk prepričala da nč ni,tko da bom še en cajt počakala....sm jst ena budala,ja
.....sicer mam malo večje prsi in bradavičke me bolijo,pa špika me vsake tolko,ma to so znaki tud za

Joj, kakšne grozne misli me podijo...
Res. Zdej te dohtarji porihtajo, pol pa ene četvorčke udariš, da bo za en cajt mir.
- še to, da testa nočeš delat, je znak! Vsaj pri meni je bil
, tudi če nikoli prej nisi tekala, to nikakor ni škodljivo, da ti kar, seveda po občutku. Tudi lahke uteži lahko dviguješ in normalno telovadiš. Dokler se dobro počutiš lahko delaš vse normalno. Sem se pri prvi
vse pozanimala in sem ful veliko na začetku gibala, še na aerobiko hodla, potem sva pa zelo veliko hodila, še ko sem bila čez rok sva delala ture
ne uidejo
Ah saj bo boljše, ta teden sem en dan frej cel dan in em to pokonci drži.
Me je pa tako čudno bolel trebuh ko sva hodila, še nikoli tako - eko že iščem znake. V četrtek naj
. In še dve najbljižje kolegice so zanosile, ko niti niso tako pričakovale tega, a najbolj je bla fora, da je meni zamujala in mi še kolegica kupi test, kateri je seveda pokazal negativno... No in potem ona pogrunta da ji zamuja že kak teden, pa čist tko iz fore še sama proba ( niti nista delala na temu) no in jo pričaka pošten
, sm še pravi dan za to ujamemo pa bo
se vam lahko še jaz pridružim...za seznamček...
ne pričakujemo 28.3., je pa to drugi krog...
jutri še poskusim, pa če bom spet takšna ne bom več...
, sluzjo.... No, zdej pa zgleda, da iščem druge stvari s katerimi bi si lahko parala živce. mi je pa čudno, ker tudi prejšnji mesec, se mi je takoj po