tina104
|
Sem raje poslala, da me ne vrže ven. Jaz sem našemu danes prvič dala rumenjak, ni hotel nič jest - sem mu skuhala krompir, kolerabico in rumenjak, zmečkala in ni hotel jest. Sem pa mu že dala čisto malo govedine, pa govejo juho. Ta je itak zakon, ker je skoraj edino, kar je- goveja juha, pa noter korenček ali bučke ali oboje, pa meso tudi je. Dane je celo uspel pojest jabolka in hruške, ne za cel obrok, pa vsaj usta je nekaj časa odpiral. Špinače še mu jaz tudi nisem dala. Sicer pa zdaj nekaj ne uvajam več tri dni, ker noče nič kaj jest in mu pač večkrat na dan ponudim kako hrano, ki jo npr. tudi midva jeva, samo da ni preveč začinjena. Tako vsaj vidim, kaj približno bi pa on jedel. To, da ima rad meso, ima verjetno po atiju. Kaj sem še pozabila? Aja, glede predalov, naš še ni tako mobilen, pa še zaenkrat smo nič zavarovali, ko bo bolj, bomo videli. Sem pa razmišljala in mislim, da bom v spodnje predale oz. v tiste, ki jih doseže dala take stvari, da ni nič hudega, če pride do njih. Kaj pa vem. Včeraj je imel dan čvekanja, skozi je nekaj govoril ba, be, mmmmmmma, mmmmmmammmmm. Nikoli prej še nisem od njega slišala vseh teh glasov. Se mi je ful fajn zdelo.