|
RE: Avgustovke, kje ste 21.4.2006 1:43:06
|
|
|
|
violinski
|
Jessy, poglej mojo uro Sem se odločila, da je čas, da grem spat, pa sem rekla - moram še skočit pogledat, če je Jessy kej napisala. HA! Zjutraj naju bo pa Tia oštevala, da če še vedno spiva, al kaj..... Dobrodošla tudi Suzyq. Kabli kaj? Pri nas je to edina igrača, ki kaj velja. In tudi ogledalo je zakon. Oz. tisti fantek, ki je v ogledalu Drugače nisem nakupila veliko igrač niti še za Lano, ker smo ogromno itak podedovali, pa še od tam sem naredila 'izbor'. Največ mi je škoda denarja, ki ga drugi ljudje zmečejo za plišaste živalice, ki nam jih potem podarijo, ker te pa res niso nikoli zanimive. Aljoša in Lana imata vsak svojo ninico, kupila sta jo tast in tašča (po najinem naročilu) in sta iz te serije http://www.noukies.com . Lana odkar se je rodil Aljoša spi še z njegovo Pikapolonico, to ki jo je dobil s telegramom, čeprav ima od svojega rojstva še slončka, ki pa ji ni bil nikoli zanimiv. Ah, ona in njene Pikepoke.... Pa vsak teden si izbere še eno 'žival', ki jo navleče v posteljo (trenutno je to ena mala kravica iz igralnega loka od ležalnika). Pomembno: ko igračo preraseta, jo dam v 'arhiv' škatlo, ko je škatla polna zalepim in nesem v KP, kjer je par omar namenjenih otroškemu arhivu. Jessy, dobro da si me spomnila, ropotajoče zadeve, ja. To moram naredit kakšno. Lana je drugače na mojo veliko željo pri tej starosti (8-9m) dobila eno glasbeno igračo na živalice, če žival pritisneš, se oglasi približno tako, kot se v naravi oglaša ta žival, ali pa imaš možnost, da nastaviš, da odpoje eno muziko. Živali so štiri, prav tako pesmice - Lana se je takrat s tem začela igrati, se naučila kako delajo račka, krava, pujs in ovčka, istočasno je to tudi sortirnik, tako da se je s to igračo učila tudi sortirat oblike, ko se je naučila hodit jo je povsod vlekla s sabo - ima tak priročen ročaj. Še danes ima rada ta svoj 'radio', pa tudi Aljošo je že začel zanimat, saj če ga 'potumpa' (zdaj namreč potolče po vsaki stvari, ki mu pride v roke), oddaja zvok, ki ga ni pričakoval. http://edushop.edu4kids.com/catalog/product_info.php?products_id=1934 Tale je, ampak kupili smo ga kar v Mercatorju, če katero zanima. Previjanje na tleh mi postaja vedno bolj zanimiva ideja - vsekakor mu trenutno samo plenico preoblečem na previjalni, vse ostalo Aljoši oblečem v naročju, ker ne mara ležati na hrbtu. Tudi Aljoša začne fajn mljaskat, če jemo, ko ni njegov čas za hrano, zato mu kakšenkrat potisnem v roko kak piškot, ali krajček kruha ali kaj podobnega. Ok, zdej pa res dovolj. Čez eno uro bo že Lana v najini postelji . Pa-pa!
|
|
|