|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
26.7.2006 16:31:11   
MajaPRO
Dan!

Spet sem imela kaj za prebrat!

Nanka, Zoje mi še ni uspelo pogledat, bom v kratkem.
Pri nas nič novega, le to, da je Vid prejšnjo noč padel z najine postelje user posted image . Ponoči je nemirno spal in sem ga vzela k sebi ter ga dojila. Tako je na zunanji strani postelje na zizi zaspal, jaz pa zraven...vse dokler ni pristal na tleh. Zelo se je ustrašil (midva tudi), udaril se pa menda ni - na srečo. Zdaj ga nikdar več ne dam ležat na zunanjo stran postelje.

Mali zdaj že ful hodi - v enem šusu prehodi sobo, se obrne in nazaj...včasih ga seveda zmanjka, v glavnem se mu pa posreči.

Govori še nič kot Tia in Aljoša... še vedno smo pri BA BA BA, tudi MAMA je nehal govorit user posted image , veliko se pa pogovarja v svojem jeziku, ki se sliši kot arabščina user posted image .

Bodite fajn!


_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5026
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 7:54:12   
Tiamo
Jutro, Maja verjemem, da še nič ne govori tako kot jaz, hehe...verjetno bo pa kmalu govoril, kot Demi user posted image   Včeraj sem bila zunaj za blokom, kjer je bilo kar nekaj otrok. Potem je ena 21 mesečnica, Demi udarla po glavi in njena mama jo je kregala, tako da je začela jokati. Demi pa kot nežna duža, začne jokat zdraven, k vidi da punčka joka. Ene 5 min je samo nabirala, potem pa jok. Upam, da jo bo do vrtca minilo sočustvovanje, ker bo potem v vrtcu samo jokala. A so vaši tudi taki sočustvalci? zdaj grem popit kavo

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 9:59:52   
Jessy
Dobro jutro, ali naj rečem že dober dan?!?!

Torej, noč je za nami in je bila v enem kosu, kar je zadnje čase zelo zelo pogosto in mislim, da se nam obetajo boljši časi glede prespanih noči! user posted image
Počasi se že pripravljam na peko tort. Itak, da vam bom te dni samo o tem težila, ker taka pač sem, da ene in iste stvari razlagam v detajle. Torej, včerej sem izdelala 4 hruške in 4 jabolka, ter jih pobarvala in bodo služili za dekoracijo k ježem. Nekako imam že izdelano predstavo, kako naj bi izgledali ti dve torti. Upam, da mi res uspe, kot sem si zamislila, ali pa še boljše.

Tia, tudi naša še ni jokala, če je jokal nekdo drug, je pa zato jokal nečak, ko je jokala Neja. user posted image

Ko ste govorile o govorjenju...naša zraven mahanja v pozdrav reče tudi PA-PA, pa ko hodiva po stopnicah navzgor in jaz govorim OPA, pravi ona PA, drugače pa zelo lepo reče MAMA in ATA. V našem narečju govorimo namesto TUKAJ kar TO in tudi to ona že govori, ko jo vprašaš, kje je določena stvar. Ko neko stvar ponuja, reče NA, ko pa nekaj dobi v roke, pa reče ALA (mi smo to prevedli v hvala user posted image ). Mislim, da kar je govorjenja, da je to kar vse.
Drugače se je pa pred dvemi dnevi naučila poslati lubčka, vendar ga pošlje le na pol, saj da le rokico na usta, cmokne pa še ne, niti rokice ne iztegne. user posted image  Je pa prav hecna, ker drži roko na ustih in jo potem ves čas liže in se prav navihano smeji, mi pa vstrajno čakamo, da bo cmoknila in iztegnila roko. user posted image
Si pa že kar veliko stvari zapomni. Ko se oblačiva, zmerom pogledava, kaj imava narisano, naštikano, prilepljeno...na majčki in hlačah, potem pa ko jo tekom dneva povprašaš po npr. rožici, jo poišče in pokaže kje jo ima.
Ja, se kar pozna, da smo stari že skoraj 1 leto, saj že kar nekaj stvari znamo.

Maja, Vid pa tudi že vredu mašira! user posted image  Zdaj pa najbrž ni več miru, kajne? Mi že zdaj kar naprej hodimo, ker samo išče, da prime nekoga za prst, potem pa gremo in neumorno hodimo....kaj bo šele potem!?!? user posted image user posted image

Midve bova pa danes popoldne morda šli malce do bazena, če nama bo časovno zneslo. Morem še nečaku kupiti eno igračo, da mu bom dala za roj. dan, ker on na oblačila ne bo porajtal, ker pri treh letih so pa igrače bolj pomembne. Bomo vidli, upam, da nama uspe vse to poštimat do časa, da greva na bazen.

Nič...grem pogledat, če je zaspala, da si potem v miru skuham eno user posted image !
A sem že povedala, da ta teden sploh še nisem kuhala kosila, ker hodimo kar k moji mami! Joj, kolk paše, da ni treba razmišljat, kaj bomo kuhali naslednji dan! user posted image  Škoda je samo ta, da bo to trajalo le ta teden! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 12:27:17   
tina104
Jessy, ti samo razlagaj o peki tort, da si malo lušte delamouser posted image

Nanka, mi gremo v penzion Berto. Poznano kaj? Drugeče pa mislimo tudi iti preko mejnega prehoda Brod na Kolpi. Je bilo kaj gužve, ko ste šli? V nedeljo ste šli tja, ne?

Glede piknika - bi prišla, nič pa še ne obljubim, ker to je v začetku septembra in se bojim, da bo kar stresno vse skupaj - uvajanje v vrtec in nova služba. Bom naknadno sporočila, če pridem, odvisno od razmer.

Naš nonstop govori ge, gedi gle - kar mislim, da pomeni glej, ker zraven kaže s prstom. Drugače vse govori še v arabščini, tako kot praviš ti, Majauser posted image . Še vedno je zelo pogosto baba, zadnje tri dni spet mama, mam, zdaj nekaj časa tega ni govoril, samo še vedno ne vem točno, kaj to pomeni, se mi zdi večinoma to - vzami me na roke. Drugače pa se mi zdi, da Demi obvlada že ogromno stvari, ki jih naš ne. No, pa saj je skoraj en mesec starejša. Bo že... Naš že pokaže veliko stvari v knjigi, npr. v eni knjigi je  na 1 strani 8 sličic in če mu rečeš, naj pokaže muco, banane, metujčka... vse pokaže, redko gre tudi listat knjigo, da bi na kaki drugi strani kaj pokazal, pokaže pač tam, kjer je odprto.

Maja, luštne slikice! Vid je vedno večji suhec se mi zdi!user posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 20:00:49   
zoya24
...da se nahitro še jaz malo javim. Sem še vedno v službi, ker imamo koncert in dežuram. Sem pa že zmatrana za ubit in komaj čakam, da grem domov. Čeprav bo še dolga, najverjetnej bom šla najprej okoli polnoči. Pa še zjutraj imam en sestanek, tako, da moram zgodaj vstat. Bo že, saj pol je vikend.


Pri nas drugače vse po starem, nič novega....

Moram šibat....

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 21:44:16   
natasaxy
Čer.

Evo pred spanjem še kakšno napišem. Naš je bil danes tak dobrovoljček, da je bilo prav veselje gledat. Skoz bi samo hodil, pa plezal, pa ful s prstkom kaže stvari, se smeje.

Zdej ko ga držim za roke, hodi skoz bolj odločno tako da vas bo kmalu ujel ali pa prehiteluser posted image

Smo bili popoldne malo na Šobcu, je res poln kamp ljudi. Valda je blo to za našega dogajanja še pa še - pa račke, pa gugalnice, pa otroci, psički,...

Sem ga danes pa včeraj malo spet poslikala. Tako da če nimate kaj počet, si poglejte malo slikice na zasebnem albumu.

Jessy držim pesti da ti ratajo tortice in vse kar spada zraven.

Zoya tale bo pa dolga danes,...res dobro da bo kmalu vikend.

Ta vikend je pa kranjska noč, tako da me tam najdete:):):)

Bodite fajn! Nočko


(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 22:37:35   
MajaPRO
Dober večer!

Natasa, sem pogledala slikice - ful lušne...najboljše so tiste z morja, ko Gašper spi v bazenčku...to Vidu ne bi niti slučajno ratalo user posted image .

Tia, sorry za pomoto, seveda sem mislila Demi, koga pa? user posted image user posted image

Sem zelo presenečena nad vašimi brihtami, ki se že na veliko zahvaljujejo... naš še takih stvari ne zna...on bi zdaj samo nekaj norel in šibal sem in tja, tako da tudi, če ga hočem kaj naučit, mi ne rata user posted image . Najraje lista po knjigicah in s prstom kaže po njih.

Kako ste kaj spali prejšnjo noč? Vid je imel težave od 1h do 4h user posted image ...zbujal se je z jokom (ves čas), potem je od joka imel čisto zabasan nosek, da sem mu s fiziološko špricala, v glavnem - muka. Naj bi bila polna luna...močno upam, da bo danes boljše.

Vid je včeraj hodil bos po granitnih kockah po dvorišču in si je na palčku leve noge odrgnil kožo do živega, tako da mu ves čas kri teče. Danes sem mu dala preko Hansaplast in nogavičko, saj mu gre obliž na živce in bi ga rad potegnil dol. Upam, da se mu do morja vsaj malo zaceli.

Joj, kako sem že zaspana, grem pod tuš in spat. NOČKO!!



_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
   RE: Avgustovke, kje ste
27.7.2006 23:47:38   
Jessy
Dober večer!

Natasa, sem pogledala Gašperja, pa je pravi frajer v gugalnici! Kolk le uživa! user posted image user posted image user posted image  Ko sem pa vidla slikco, ko pošilja lubčka, sem se pa na piknik spomnila, ker je že takrat tako cmokal, da sem ga samo občudovala! Super dečko je!!!

Ne boste verjele, ampak uspelo mi je pripraviti slike z našega dopustovanja na Rabu. Če bo kateri dolgčas, je vabljena na ogled!

Zdaj pa je skrajni čas, da zletim pod tuš in potem direkcion v posteljo.

Lepe sanje!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 7:22:18   
natasaxy
Ja punce kar v vrsto se postavite, mislim da bo naš vse polubčkal na piknikuuser posted image

Dobro jutro no. Naš se je pa včeraj zvečer nekaj z jokom zbujal, pa je potem zaspal do pol šestih, ko se je spet nekaj zbudil. Zdej pa še spi. Mislite, da se jim kaj sanja?

Jessy zdej grem pa jaz na ogled tvojih slikic.

Pa lačna sem,...zajtrk kliče, pa kavica tudi!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 7:39:07   
natasaxy
Ja Jessy ful luštne slikice. Pri nas je tudi prižiganje luči zakon!! Na kavču vedno zleze tja in se za deset minut samo prižiga in ugasje luč.

Voda pa očitno ni bila mrzla. Je šla punca kar odločno noter. Mi imamo kar dosti predpriprav:):)
Pa v oblekici je prava princeskauser posted image user posted image .

Morat it, Gašper se je zbudil.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 8:06:03   
Tiamo
Jutro, pri nas nič posebnega, ponoč se mi zdajle že cel mesec zbuja 1 krat, popije mlek in spi dalje. Danes bi že zaželela Neji vse naj naj (če slučajno že danes gremo proti Štajerski)user posted image user posted image  Zdaj se je pa Demi zbudila, grem jo zrihtat, pa k zdravniku po bolniško

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 8:34:38   
Jessy
Dobro jutro!

Mi smo spet vredu spali. Zgleda, da je zdaj res konec nočnega hranjenja z mlekom! user posted image

Tia, hvala za želje Neji! Kaj boste že nazaj s štajerske, ko bo Demi praznovala?
Drugače pa danes piha svojo prvo svečko Dominik od monje! Vse naj naj, Dominik!user posted image user posted image user posted image

Natasa, voda ji je bila fajn mrzla, ampak ko je sama zakorakala notri, je pa šla do ritke v vodo brez vsakih težav. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5037
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 10:36:46   
Tiamo
Jessy v pon bomo že doma. V ponedeljek grem z Demi k zdravniku, ker ima res malo driske in tečna je že par dni k user posted image . Ta druga dvojka ji še vedno ni prebila dlesni, mi je uspelo pogledati v njena usta ima veliko bulo, je malo rdeče barve. Upam, da ni kaj narobe user posted image  Jessy sem pogledala slikce, tapara frajerka. Plažo ste imeli pa super.  Demi gre tudi že sama na fotelj in lepo iz fotelja dol. Včeraj se je naučila igrico, križ kraž kralj matjaž, lukno vrta poc poc poc...čeprav je mal čuden križ kraž.  Dominik user posted image  user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 10:58:09   
nanka
Dan,

Dominik vse naj, naj za 1. rojstni danuser posted image user posted image .

Jessy, plažo ste imeli krasno, samo senčka je manjkala. Bo pa Neja tudi kmalu odkorakala, vsaj tako je videti. A se je dostikrat polulala, ko je bila brez plenice? Naša se je v pol ure tudi 3 in to vedno na blazino.

Gašper je pa pravi frajer.

Tia, kaj so že to zobki? Naša jih je dobila pri 7 mesecu in to je to. Nikjer ni zgornjihuser posted image

Zdaj se bodo pa počasi začela že cepljenja. Kdo je prvi? Zoja ga ima 9.8.

Drugače pa ni pri nas nič novega. Počasi se bom spravila knjige zavijat, tako da bo do začetzka šole vse pripravljeno.

Pa pa

< Sporočilo je popravil nanka -- 28.7.2006 10:59:21 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 11:25:27   
tina104
Dominik, vse naj!user posted image user posted image user posted image

Zakaj se monja nič več ne javi? Pa jankobananko, pa teya se že tudi dolgo nista javili.

Natasa, Gašper je čisto tebi podoben! Pa kako daje lubčkeuser posted image . Gugalnico pa imate čisto enako kot mi!

Jessy, vidim, da je Neja ful uživala. Sploh se ne morem odločit, katera slika je ta boljša, ko so pa vse tak fajne!
Ste si kaj ogledali še katero drugo plažo kot rajsko, pa to, kjer ste stanovali?

Naš je spal kar dobro, 2x se je vmes zbudil.

Glede zobkov pa se ne sekirat, čisto normalno je, če otrok dobi prve zobke pri 12 mes. Pa vse mlečne zobke bi naj dobili do 2let. To sem prebrala v enem članku od zobozdravnika. Sem pa pred kakimi 3 tedni govorila z eno mamico, njen sin je dobil 1. zob pri 13 mes, pa vsi so mu zrastli komaj do 3. leta. Zdaj je star 7, pa je čisto vse v redu z njimuser posted image .

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 12:26:34   
natasaxy
Hoj. Naš pobalinko je šel spat. Smo imeli za kosilo krompirjevo juhico, pizza se pa še peče.

Tina sej gugalnica ni naša, smo bili na Šobcu, da mami lahko še kakšno kavo zraven spijeuser posted image
Ja baje je res meni podoben, mal pa tudi atiju, da nau užaljenuser posted image

Ja mi še enega zobka nimamo čisto zunaj. Sicer spodnja enka je pol zunaj, ta druge enka je komaj začela poganjat, zgornja dva sta pa približno enako zunaj, če se res fino zasmeje se malo vidita. Kdaj pa naj bi bil sploh prvi pregled pri zobozravniku? a pri enem letu? Potem bomo pa mi imeli veliko za pokazatuser posted image

Cepljenje imava midva 30.8.

A zvezki se še zavijajo? Kje so že ti časi, pa ne bo dolgo, ko bomo morale se tudi takim stvarem posvečat.

Dominik vse naj naj tudi od najuuser posted image user posted image

Kar nekaj avgustovk se je zadnje čase izgubilo. Bomo videle septemra koliko nas bo, ko se vsi dopustniki vrnejo.

Grem pizzo pogledat, če kaj diši:)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 13:29:20   
violinski
Joj, kako ste pridne, ves čas se javljate, jaz vas pa sam preberem, pa grem dalje (hehe - še dobro, vam vsaj ni treba mojih spisov brat!)

Včeraj sem ožji družini poslala vabila na praznovanje Aljoševega RD, ki bo jutri (na Nejin RD), pri nas, zato samo ožja družina (imamo malo prostora in nobenega vrta). Napisala sem tako, kot bi jih vabil Aljoša - preko maila, pa še njegovo svežo slikico sem dala not. So bili vsi presenečeni in veseli.

Mi smo torto, kot ponavadi, naročili kar v Galeriji Grad v Rožni dolini. Čisto navadno, okroglo, tudi za Lano smo prvo leto imeli navadno okroglo torto, le na njej je bila slikica tiste risanke 'Kitty', ki se vozi v letalu (Lana in prevozna sredsta, pač...) Aljoša bo imel ribice in druge morske živali. Jaz pač tort ne pečem, pa tudi jem jih ne.

Dominik od monje, želim ti vse najboljše za rojstni dan, eno veliko torto in Aljoša sigurno tudi maha, če le ne bi spal.

Še vedno se uči žlobudrat, ponavlja besede za mano, seveda, Maja, da se ne boš ustrašila, to niso čisto razločne besede, le toliko da je slišat, da je ponovil. Če recimo rečem: "Aljoša, banana - am-am?" On ponovi: "badtadta". In podobne stvari. Danes zjutraj sem ga zbudila in sem mu rekla "ku-ku" on je pa ponovil 'ku-ku'. In ko maha, če mu rečeš 'čau', reče 'čau' nazaj. Poljubčka še vedno ne pošlje, če mu rečeš 'lubčka' ti nastavi čelo, da mu ga daš, se je pa naučil dat vsem živalicam in ljudem 'pip-pip' na nos.

Vedno lepši so popoldnevi z mojima otrokoma, včeraj, ko sta bila že precej utrujena, se je Lana usedla na posteljo in čitala knjigice, njemu je dala eno kartonko in je tam stal ob postelji (knjigica je bila na postelji) in tudi listal. Tako sta bila vsaj pol ure zatopljena v svoje delo, dokler ju nismo odpravili spat.

Kar se spanja tiče - Aljoša se je te noči malo bolj pogosto predramil, kot prejšnje, ampak je samo poiskal dudo in zaspal nazaj, Lana pa zdaj že tri dni spet tava do naju, vendar jo uspeva prepričat, da gre nazaj v svojo posteljo. Razen danes - danes jo je mož menda vsaj trikrat nesel nazaj. Očitno res luna seka, čeprav ni bila polna, ampak prazna in to v torek.

Grem še malo čitat, mogoče bom pogledala albumčke, da si malo napasem očke na vaših lepotičkah in lepotcih!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 14:27:35   
tea01
Dominiku vse najboljše!

Aljoši tudi!

Še malo in šibam domov, potem pa v avto in čez celo Bavarsko do Slo. Kok bom vesela ko bom vidla svojega cukrčka. Zdaj oči že en teden ne spi, ker Juretu nagajajo zobki. Spodnji enkici sta že prišli ven, zdaj se pa zgornji borijo. Sem mu kupila en gel v lekarni,upam, da mu bo kaj pomagal. Joj, komaj čakam, da ga vidim, pa vsaj čez vikend.

Violinski, lepo praznovanje.

Punce lep vikend,

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 14:30:55   
violinski
Tea01, kupi Juretu v lekarni gor v BXL gel za dlesni: TEEJEL preden greš - mojima otrokoma ful pomaga in že Lana ga je imela rada, zdaj ga pa dajem Aljoši in je presrečen, ko mu mažem dlesni, kjer bo kmalu prišla na plano še zadnja dvojka!!!



< Sporočilo je popravil violinski -- 28.7.2006 14:31:53 >

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 14:39:19   
Jessy
Ojla!
Me smo s kosila. Tudi danes smo se razvajali pri mojih starših. Neji je bil piščanec z rižem tako všeč, da sem mislila, da imam v naročju tigra, tolk je jamrala zraven! user posted image  Očitno mama ne zna spečt tako dobrega piščanca, ker doma ga ni nikoli tako z veseljem jedla, ali pa že zdaj velja tist rek, da je pri sosedih vse boljše! user posted image  Ja, zdaj pa spi! Ta mala navihanka je tako prebrisana, da noče nikjer drugje spati, kot doma. Ko sva šli k našim mi je zaspala in ko sem jo dala ležat pri mami v stajico, se je takoj začela zvijat kot črv in ni hotela spati. No, bo pa zdaj malce dlje - upam!

Se pa zdaj pripravljam na peko biskvitov. Jajca in sladkor sem pravkar šla iskat k tašči in tastu, ko pa tle končam s pisanjem se pa podam v akcijo, ker zdaj je fino dež shladil ozračje, tako da mi ne bo preveč kuhalo, ko se bo peklo!

Hvala vsem za pohvale Nejinih sličic! Sem kar malce perje pognala! user posted image
Tina, mi smo šli pogledat plažo zelo blizu Suhe Punte, vendar se zdaj ne morem spomnit, kako se ji reče, je pa nekaj na G..., potem smo bili na Rajski plaži, pa še eno drugo plažo smo pogledal, ki je nekaj na K... (ima mož tisto karto RAba v avtu, tako da na pamet pa res ne vem nič...bom pogledala, ko se vrne, pa ti napišem, če slučajno ne pozabim). Še najbolj pa mi je bila všeč plaža, ki je pred mestom RAb. Smo šli enkrat na sprehod ob obali vse do mesta RAb in tam vmes so bile krasne plaže. Voda je bila tako nizka, kot globoka, pa SVETLA, brez trave na tleh, pa mivka ali kamenčki...skratka, kar si hotel, edino sence spet ni bilo! Ja, senco sem pa resnično zelo, zelo pogrešala. Kaj bi bilo lepšega, kot celo popoldne poležavat in se igrat v kaki hladni senčki borovcev, vmes pa še malce v morje skočiš! Ja, to je zame ta prava plaža! S tem, kjer smo bili mi, niti pod razno nisem bila zadovoljna. Morda je na sliki videti res lepo, ampak resnica je čisto drugačna - totalno razočaranje, res!

Nanka, Neja se ni niti enkrat samkat polulala, ko je bila brez pleničke. Priznam, da mi je bilo to zelo čudno, ker sem pričakovala, da bo po vsej tisti pijači, ki jo je zlivala vase, tudi kaj lulala, pa ni. Po moje je ona lulala, ko je bila v vodi. Sva jo kar pogosto dajala v vodo, da se je hladila in najbrž je to tam opravila! Kakala je pa samo zjutraj, takoj po flaši mleka in zvečer, predno je šla spat, tako da me sploh ni skrbelo, da bi nam kaj popackala! user posted image  Je pa res zelo uživala brez pleničke, pa čeprav smo ji potem še nekej časa pobirali kamenčke in mivko iz lulike! user posted image

Uf, Tia, a tudi na fotelj že spleza? Naša se sicer trudi, da bi kam zlezla, ampak je še občutno premajhna. Gre edino dol. Jo pa vseeno full pazimo, ko se loti hoditi dol s kavča ali po stopnicah, ker se kar bojimo, da ji bo enkrat spodletelo in bo padla. Že tako vsak dan nabiramo nove buške. Včerej se mi je prekucnila na betonu, za piko na i sem jo pa še med tuširanjem tako čudno prijela, da sem jo prevagala in je telebnila na čelo, na isto mesto, kot popoldne na betonu, tako da ima "le" eno buško! Jahhhhh.....kaj čem!?!?

Violinski, jaz pa kar pogrešam tvoje spise, priznam! Si me že razvadila! Jaz namreč zelo rada berem, ker si kar predstavljam vse, kar napišeš! Le spomni se še kdaj na nas, ki čakamo na tvoje poste!

A miševi je na dopustu? Njo tudi že pogrešam.
Monja pa ima ogromno dela, tako da ne uspe kaj napisat. Poleg tega še študira, pa stanovanje prenavljajo....skratka, polne roke dela! Midve se sem pa tja prek SMS-ja slišiva! Ji bom rekla, da naj se kaj oglasi in da ste Dominiku voščile za roj. dan!

Dobro..grem zdaj v kuhinjo, kasneje pa še kaj pokukam!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 17:46:25   
jankobananko
Pozdravljene

po dvotedenskem black-outu se oglašam še jaz - po enem tednu morja, pridemo domov in računalnik nam skuri strela! Ne bi nič rekla, ampak že drugič v dveh letih! Na srečo ni vsega skurlo, po enem tednu servisiranja, danes končno vse delujeuser posted image  Brala sem malo v službi, za pisanje pa res ni bilo časa.

Pogledala sem slikce, vsi princi in princeske so zelo luštni/e!

Novo pri nas: sedmi zob, spodnja dvojka, začenjamo plezati po štirih - po podplatih in dlaneh - mislim, da je bil prisiljen to osvojiti na morju, ker so bili vsi tisti kamenčki res kruti za kolena! Buška pa vsak dan ena.

Na morju je bilo super, smo ga tako na hitro organizirali, iz danes na jutri, pa se je ekstra izteklo - apartma smo imeli v pritličju, 20m od morja, še bližje trgovino, trafiko, pizzerijo, bife...v glavnem vse, kar ti srce poželi, veliko teraso z roštiljem, plaža s kamenčki, sonce in senca, ravno prav velika vas/mestece za sprehode zvečer, ko se je malo shladilo - dogajalo se je pa vedno dovolj, da ni bilo dolgčas! Vse dokumentirano v albumu!

Violinski, koliko prej pa je treba naročit torto v galeriji  grad? Namreč tudi jaz bi jo šla iskat tja.

Lep pozdrav zaenkrat

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5046
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 20:35:59   
violinski
Pozdravljene,

Jankobananko, Belkin ima izredno dobre zaščite proti strelam, lahko vanje vklopiš tudi telefonsko linijo. In če ti strela vseeno skuri računalnik skozi njihovo zaščito, so ti pripravljeni vrniti komplet stroške (ker garantirajo, da res deluje). Piše na njihovi garanciji. Nekaj časa so imeli samo v Harvey Normanu, zdaj pa menda že povsod. Mi smo jo kupili pred leti v Comtronu, zdaj pa jih imajo že povsod. Naša ima tudi zaščito za ISDN in za Ethernet in je hkrati razdelilec s sedmimi vričnicami. Ti rečem, da se za tistih par jurjev splača, da ob nevihti mirno spiš.

Prej sem vas pozabila spomnit, da je miševi prejšnji petek šla nazaj na morje in se zato ne javlja. Aja, pa tudi jankobananko je šla nazaj na morje. user posted image Sej vem, da je to že sama povedala user posted image user posted image

Še v zvezi s torto - mi jo rabimo v soboto, pa smo jo naročali v sredo. Po mojem jo pojdi naročit jutri, če jo rabiš za v sredo, ko vaš Jan praznuje, drugače imajo pa kar nekaj tort že narejenih (tiste mini, ki so 6 kosov) in moj mož med tistimi najraje izbere Sacherco (edina prava Sacherca v Ljubljani), jaz pa Raffaello torto, vendar sta obe malo pretežki za poleti. Zato smo naročili skutino s sadjem.

Jessy, vidim, da ste Nejo navadili veliko pit. Tudi Aljoša zdejle ogromno spije, vendar ga moramo bremzat, ker bi po mojem spil celo Savo, če bi lahko. Pol pa še vedno vsake toliko polije (bruha, ne iz lončka), ampak zadnje čase predvsem vodo, tako da, ko ne bo več tako vroče poletje bo tudi na tem področju šlo na boljše. Upam.

Mirno noč, želim!

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
   RE: Avgustovke, kje ste
28.7.2006 22:28:59   
miševi




Čer!

Tudi mi smo z morja. Smo hoteli podaljšati še do pon/tor v Simonovem zalivu, pa je bilo preveč gostovuser posted image .

Imeli smo se super - slikce od obeh dopustovanj so v albumu. Obakrat je vožnja potekala brez težav (res je, da jo vedno planiramo tako, da Jure večji del prespi), spanje na morju tudi, iz vode pa smo morali oba dobesedno vlečt.

Imam par stvari za odgovorit, potem grem pa še eno žehto naredit. Violinski, spraševala si, po čem sklepam, da podobno hraniva najine otročke. No, parkrat si napisala, kdaj in kaj daješ Aljoši za jest, pa Lani, pa razpored obrokov in se kar pokriva.
Drugače pa fejst držim pesti, da bi ti uspelo zamenjati službo. Tudi moja se nevzdržno približujeuser posted image user posted image .  Kar se tiče Grčije, smo mi za drugo leto že 100% prepričani, da gremo. Ta prvič smo sprobali z Niko pri dveh letih in je bilo super, tako da imamo za drugo leto že kar nekaj splaniranega.

Jessy, ne vem, če si brala poste za nazaj. Sem ti odgovorila, da je tista napihljiva reč za kupit v BC. Sedaj imajo nekaj podobnega za malo več kot 8 tisoč.

Nanka, me veseli, da je Zoja na morju postala bolj ješčauser posted image !!!

Za piknik sem tudi jaz za, če moj takrat ne bo hotel praznovati svojega RD.

Vsem, ki praznujejo pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

LP



(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 7:55:08   
Tiamo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        user posted image   ti želita Tia74 in Demi  

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 8:57:44   
nanka
NEJA  vse najboljše za prvi rojstni dan.user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?