|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 202 [203] 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 10:00:23   
violinski
Vse najboljše Neja, za tvoj prvi rojstni dan, naj ti bo tudi naslednje leto postlano z rožicami, travico, mivko, morjem in nebo obsijano s soncem in zvezdicami, za hitro rast pa naj včasih pade tudi kakšen dežek. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jessy, tudi tebi čestitam, uspešno si prestala svoje prvo leto kot mama, zate pa še eno posebno user posted image in še en topel user posted image !!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 12:00:27   
tina104
Neja, tudi od mene lepe želje - vse naj, naj, naj za 1. rojstni dan!user posted image
 
Ker pa bom zdaj nekaj dni odsotna, želim vse dobro za prvi rojstni dan tudi Demi, Aljoši, Janu, za 11 mesecev pa še obema Emama in Gašerju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno sem še koga izpustila. Se opravičujem.
 
Miševi, lepe slikice, še posebej tiste, ko sta oba gor. Ful se mi zdi to lepo, ker se povsod tako cartata.user posted image
 
Jankobananko, tudi tvoje slikice sem pogledala. Ful lepo plažo ste imeli. Kje ste bili?
 
Mi smo že vse spakirali, ponoči odrinemo, upam, da s čim manjšimi problemi. Verjetno sem vzela preveč oblačil za Aljaža zraven, ampak si mislim, kaj pa če bo slabo vreme.
 
Uživajte doma oz. kjerkoli boste, se tipkamo čez kak teden.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 12:11:43   
Jessy
Vsem NAJLEPŠA HVALA za tako lepe želje!!! Jaz sem Nejo zjutraj tako polubčkala, kot, ko se je rodila! Za zanimivost: danes zjutraj je zajokala skoraj ob isti uri, kot ko se je rodila. Rodila se je ob 8.07, danes pa je zajokala ob 8.05! user posted image  Vsa sem raznežena, ker je moja ljubica stara že eno leto! user posted image
Hvala vsem še 1x, zdaj pa morem nehat, ker me čaka še ogromno dela!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 13:15:22   
natasaxy
DAN.

Najprej seveda želim Neji vse naj naj naj za prvo svečko. Naj bo boin celotno praznovanje nepozabno!!

Vsi dopustniki dobrodošli nazaj. Samo da ste se imeli fajn, pa da so otročki uživali.

Pri nas nič novega, razen včerajšne nevithe oz. vrtincev vetra zvečer, ko je tako pihalo, da smo bili vsi pokonci in gledali ali nam bo vse razbilo a kako. Hvala bogu hujšega ni bilo. Enih par razbitih strešnikov, pa vse razmetano okrog hiše - igrače, ki jih imamo v peskovniku so še pri sosedih ležale.

Grem zdej na sobotno čiščenje. Uživejte.



(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 13:31:37   
natasaxy
Sem mogla še slikice pogledat.

Jankobananko ful lepe slikice. Pa lepa pokrajina, morje,...joj bi še šlauser posted image

Zdej pa res šibam,...papa

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 14:24:46   
nanka
Sem si ogledala slikice, krasne so. Od vseh.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 21:30:05   
petri85
Draga Neja,
 
Bodi pridna, nasmejana, razigrana še naprej, kot si bila do sedaj!
 
Ob tvojem 1. rojstnem dnevu pa ti z Davidom zares želiva VSE NAJBOLJŠE!!!!
 
Tudi mi smo ravno prispeli  iz praznovanja 1. rojstnega dne prijateljčka Petra. David je ful užival v družbi otrok (ki jih je bilo zares veliko!), ampak zdajle je pa samo padel v posteljo - bilo je to njegovo 1. ponočevanje do tako pozne ure. Mami in ati pa sta tudi fajn utrujena, tako, da šibam spat!
 
Jessy, jutri pa fajn praznujte!!!
 
Čau, čau!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 21:48:02   
MajaPRO
Ciao, avgustovke!

Še 2 dni in nastopi NAŠ mesec!

Draga Neja! Naj ti v drugem letu življenja sonček sije vse dni! user posted image user posted image user posted image

Jessy, tebi pa 1000x hvala za mail. Resnično ti ne bi bilo treba  zdaj mislit na to, ko imaš vse drugo za postorit. Res hvala!

Tina, lep dopust, Aljažu pa čim prijetnejšo vožnjo na morje!

Tudi mi odrinemo okrog 5h zjutraj user posted image user posted image user posted image če se bo pa Vid slučajno prej zbudil, pa gremo prej. Resnično upam, da ne bomo vozili kot prejšnjič - 9 ur user posted image .

Nisem vas uspela prebrat, tudi novih slikic nisem videla user posted image ...ni bilo časa, zdaj pa tudi grem še sendviče naredit, pod tuš in spat.

Lepo se imejte in VSE NAJ NAJ vsem skorajšnjim slavljencem! user posted image user posted image user posted image




_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 21:48:42   
jankobananko
Neja, še od naju z Janom vse najnajnajnajnaj za prvo upihnjeno svečko!user posted image Jessy, tudi tebi še nešteto lepih trenutkov s svojo malčico!
 
Tina, imejte se izredno lepo na morju, Aljaž bo gotovo užival!
 
Violinski, hvala za info o tortah, grem naročit verjetno enga ježa, praznovali bomo pa šele v soboto! Zaščito nabavila (pred udarom strele, da ne bo pomote).
 
Zdaj moram pa Windowse še enkrat naložit, da bo spet vse po starem delalo...tako, da če se ne javim par dni, potem sem nekaj za...user posted image
 
pozdrav vsem

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 21:57:54   
miševi








user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Draga Neja, vse najboljše!!!!
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil miševi -- 29.7.2006 22:01:24 >

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 22:21:28   
violinski
Dober večer!

Mi smo odpraznovali. 14 se nas je stlačilo v naše majhno stanovanje in imeli smo se super. Nič nisem komplicirala, praktično so vsi prišli k nam direkt s kosila, zato je narezek bil bolj za okus, kot za lakoto, mesnin se je pojedlo manj, bolj so šli siri. Jaz sem namreč znana po tem, da znam naredit komplet narezek brez enega samega kosa salame ali pršuta (slednjega sicer obožujem, da ne bo nesporazumov), vendar ker je komplet naša familja nora na sire, ni noben problem zadovoljiti njihov okus, če predtem zaviješ v Leclerca in v njihovem hladilniku s siri nabaviš take najbolj nenavadne.

Potem seveda torta (Aljoša je z veseljem zaril svoje prstke v lepo belo smetano), svečke ni pihal, ker je bil jezen na nas. Zdelo se mu je grozno, da se je še pred par sekundami igral z igračkami, kar naenkrat pa smo ga posadili na njegov stol za mizo. Nazadnje smo postregli z našo odlično espresso kavo (na katero ste vljudno vabljene, ko pridete mimo) ali z ledeno kavo, tistim, ki jim je to bolj ustrezalo.

Aja, vse te detajle sem napisala, ker je natasaxy rekla, da zbira ideje user posted image .

Ves ta čas pa smo se le s težavo pogovarjali zaradi hrupa in ropota, ki so ga ustvarjali moji in sestrini otroci. Pri tem je znova in znova izstopal Aljošev glasni in konstantni 'am-am', ker je bila hrana na mizi, se je pač spodobilo, da smo mu jo ves čas podajali. Vsaj tako on misli.

Prejel je veliko igrač, večinoma pač didaktične (razvrščevalci oblik, lesene kocke, ...), vse pa predvsem take, da se bosta lahko z Lano igrala skupaj, oz. da so še vedno lahko zanimive tudi njej. Nekaj oblačil, seveda, na najino prošnjo, za jesenski odhod v vrtec. Nekaj stvari je dobila tudi Lana, vendar pri nas tako ali tako velja pravilo: to je igrača, ki sta jo vidva dobila za Aljošev (ali Lanin, če je ona na vrsti) rojstni dan. Igrače so od obeh. K sreči s tem pravilom že žanjemo sadove, Lana ni ljubosumna na igrače, za katere se ve, da jih je dobil Aljoša in če jo spomnimo (če je pač zatopljena v igro) zelo rada deli tudi svoje igrače z njim. No, včasih ima še napade ljubosumja, ampak to so večinoma osamljeni primeri. Aja, midva sva jima kupila lesene stopničke, po katerih lahko splezata do umivalnika, da si sama umijeta roke. Seveda, zaenkrat to zmore šele Lana, zanj bo prišlo v poštev šele kasneje.

Čeprav smo se imeli strašno lepo, sta nama pred tem, med 13h in 14h uro požrla toliko živcev, kot verjetno v vsem zadnjem letu ne. Sva ju namreč dala spat za njuno opoldansko spanje in sta bila oba tako živahna, da sta se od razgrajanja, vsak v svoji postelji, že popolnoma histerično in utrujeno režala ko pečeni sipi. Vseeno se nisva pustila in sva ju vztrajno izmenično prepričevala, da morata spati, ampak je zaleglo šele čez eno uro in samo za tričetrt ure. Potem nisva več vztrajala. Očitno so bili živčki na delu. Otroci pač take posebne dneve in dogodke zelo močno čutijo in doživljajo.

Zdejle pa razmišljam, kaj bomo jutri. Tudi moja sestra to noč odrine na morje in je ne bo nazaj 14 dni, najraje bi se odpravila v kakšno Kranjsko goro, ampak ker vem, kakšen promet bo jutri v Sloveniji, se mi zdi, da bomo kar doma čičali pod klimo. Hej, morda bomo pa odkidali stanovanje! Je že kar potrebno enega poštenega pucanja. Ampak ni nobene posebne volje za to user posted image

Tiste, ki se odpravljate na pot, vam želim hitro in kratko potovanje ter izjemne počitnice, tistim, ki ste dopuste zaključile ali ste celo že v službi želim lepo družinsko nedeljo, Jessy, vi boste praznovali, imejte se fantastično. Vas jutri še kaj preberem!

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
   RE: Avgustovke, kje ste
29.7.2006 22:47:49   
nanka
Dopustnice, imejte se skrajno lepo in čim krajše potovanje.

O violinski, vi ste tudi že praznovali. Krasno ste preživeli, nas pa to še čaka. V Kranjsko Goro pa po moje jutri ne bo za iti, ker imajo na Vršiču slovestnost ( nekaj v zvezi z Rusko kapelo) in bo gor vsa Slovenska smetana. Po moje bo strašna gužva.

Danes sem Zojo postavila na noge in je naredila 6 korakov ( to sva ponavljali kar nekaj časa). Počasi postaja stabilna, tako da upam, da bo do rojstnega dneva shodila.

Lep vikend vam želim

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
   RE: Avgustovke, kje ste
30.7.2006 11:29:45   
zoya24
Draga Neja vse najboljše za 1. svečko!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem imela včeraj, oziroma dva dni, težave z logiranjem na RR user posted image , nimam pojma zakaj, tako, da čestitka šele danes.

No Žiga je bil/je, spet bolan, v petek je imel rahlo vročino, včeraj je segla do 39,5, sva šla k zdravniku, pa ni nič videti, tako, da verjetno spet viroza user posted image . Sva pa zvečer dala svečko in je vročina padla, danes je pa prejle ni imel, bomo videli, kako bo popoldne.

Zoji user posted image za prve korake!

Dopustniki, lepo se imejte in čim manj gužve na cesti.



< Sporočilo je popravil zoya24 -- 30.7.2006 11:35:41 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
   RE: Avgustovke, kje ste
30.7.2006 12:11:43   
Seven*
Punce, nasa Ema je koncno zacela vstajat ob opori. Ne morem vam povedat, kako zelo smo srecni..user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
   RE: Avgustovke, kje ste
30.7.2006 22:29:27   
nanka
Ema  user posted image user posted image user posted image user posted image  za vstajanje, le tako naprej.

Žiga, čimprej se pozdravi, upam da ni nič hudegauser posted image  in je vročina že padla.

Zoja je shodila, danes se ji nismo mogli načudit. Naredi 4 korake, se vsede, dvigne in naredi pet korakov, pa se nasloni naprej na roki, pa dvigne in spet par korakov. Tako je prehodila vsaj 6 metrov, vmes pa si je ploskala. Teden pred prvo svečko hodi. Malo jo še ravnotežje matra, pa bo že.

Tia, kako potekajo priprave na jutrišnje slavje?

Da se ne bom sama pgovarjala, vam želim lahko noč in dober začetek tedna, vsem, ki se jutri odpravljate v službo.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 22:52:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5066
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 0:12:39   
Jessy
Hvala še ostalim za čestitke! Miševi, najlepša hvala tudi Juretu za voščilo!user posted image

Seven, Emi čestitam  za nov podvig! user posted image user posted image user posted image

Smo danes praznovali in je bilo prelepo! Folka je bilo ogromno, daril pa še več - smo komej domov pripeljali. Smo imeli praznovanje v naravi, kjer imajo vikend starši od sestrinega moža. Smo s sestro skup naredile, ker ima nečak pa jutri roj. dan in je bilo prav luštno gledat dva dobrovoljčka. Vsi so bili dobre volje! Aktivnosti je bilo veliko, tako da dolgčasa ni bilo!, za hrano in pijačo pa tudi dobro poskrbljeno, saj je še ogromno ostalo. Bo treba še kak piknik narediti!

Torte so ratale enkratne, tako po izgledu, kot po okusu. Sem naredila vsakemu 1 velikega ježa, Tim je imel še 5 malih ježkov zraven velikega, Neja pa 4 ježke, pa vsak še en hribček, na katerem je bil napis. Mali ježki so bili jagodni, ta velik pa čokoladni...Skratka, vsak od njiju je imel svoj pladenj teh ježov in je zgledalo super. Smo tudi slikali, tako da ob priliki objavim slikce.

Danes smo bili cel dan tam in smo domov prišli šele ob 21.30. Takoj sva se lotila čiščenja kuhinje, ker je bila vsa v razsulu, ker sem 3 dni delala te torte in ni bilo časa za pospravljanje. Zdaj se pa spet lepo sveti! Prej sem še kopalnico zribala, ki tudi že nekaj časa ni bila počiščena, tako da mi za jutri ostane še hodnik in Nejina sobica, potem bo pa spet za nekaj časa držalo. Sem pa mislila, da se mi bo včerej zvečer kar zmešalo, ko sem gledala zašarjeno kuhinjo...

Me je pa glava začela bolet, tako da ko smo prišli domov, sem takoj vzela tableto. Mi je nekej časa šlo kar na bruhanje, ko pa je tablet prijel, sem imela pa polno energije.

Ker smo že 31.8., bom ob tej priliki voščila še Demi!
 
Demi, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN, pa ostani cukrček še naprej in razveseljuj mamico in očka tako, kot si ju do zdaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Ok...sem se prav pošteno razpisala, zdaj pa grem spat!

Mejte se, pa se tipkamo!
nočko

Aja, Nalin, če mene kdo vpraša, sem za to, da se naša tema kar v celoti prestavi na nov forum! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 31.7.2006 0:13:39 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 7:59:18   
natasaxy
Dobro jutro.

Ste se najedli tortic a? Super da so zabave uspele Jessy in Violinski. user posted image user posted image

Danes pa praznuje Demi.

Zato bom rekla vse najboljše in vse najlepše draga Demi ob 1. svečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš Gašperček še spančka. No tudi mi malo praznujemo - še zadnjo obmesečnicouser posted image

Seveda moram še čestitati Zoji, ker je shodila - zdej bomo pa šibali, super mamiuser posted image user posted image user posted image

Žigec upam da se je že pozdravil, pa da ne bo še kaj zboleluser posted image user posted image user posted image !

Drugače pa najbolje ja Nalin, da nas kar prestavijo drugam, da bomo dale letošnjim avgustovkam prednost - mogoče bodo tudi take klepetuljeuser posted image user posted image

Se še tipkamo,...pozdravček

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 8:52:45   
nanka
Dobro jutro,

Demi vse naj, naj boljše za 1. rojstni dan, veliko sreče in veselja, vsem tremuser posted image user posted image .

Gašper, Ema, Ema vse naj, naj za zadnjo mesečnico pred 1. rojstnim dnem.

Jessy, krasno da je praznovanje uspelo in da je za vami, komaj čakamo slikice.

Nalin, jaz sem tudi za prestavitev naše teme.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 8:57:53   
Tiamo
user posted image
Če zavrtim leto nazaj sem se ta trenutek še mučila v porodni sobi do 12:43, takrat si ugledala svet: moja Demi. Sprva nisem razumela tvojega jokanja, nisem razumela zakaj moraš trpeti koleke, nisem razumela zakaj ne spiš, ne ponoči, ne podnevi-nisem te razumela. Dnevi so minevali in vsak dan sem te bolj razumela, zdaj ko mi rečeš mama..se mi utrne solza sreče v srce, zdaj te razumem. Živeti je težko, a najti je treba smisel za kaj živeti , jaz moja draga Demi sem ga našla: tebe.
 
Demi želim si ponovno takega leta, ki sva ga preživele skupaj in seveda za takim letom, še enega in še enega in še in še ….
user posted image
tvoja mami

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 9:23:11   
Jessy
Tia, kako lepo si to napisala! So se mi kar solzice nabrale v očeh! user posted image
Tia, Neja pošilja poljubček tvoji Demi! user posted image user posted image  Lepo praznujte!

Jaz sem itak preveč čustvena. Včerej, ko sva s sestro nesli vsak svoj pladenj s torticami in sva peli pesmico Vse najboljše, se je meni naredil tak cmok v grlu, da sem samo simulirala petje....pa solzice v očeh so tudi bile...na momente me to že prav moti!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 11:23:51   
Tiamo
Jessy tudi meni je šlo na jok.  Zoji bravo za korake. Jutri imave razvojno in pregled pri pediatru, da zrihtam bolniško.  šibam na kavo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 11:36:46   
zoya24
DEMI VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image user posted image user posted image

No zdaj se bojo pa počasi začeli vsi vrstiti, jaz sem tudi zato, da se celotno naše razglabljanje preseli na forum mesečnice.

Evo jaz sem še danes doma, Žiga sicer nima več vročine, je pa ponoči nabijal (kašljal) tako, da pol noči nismo spali. Je pa boljši, tako, da gre jutri v vrtec, jaz pa v službo.

Jessy vidim, da ste imeli pravo fešto user posted image user posted image . Mi bomo praznovali 13.8 in sicer pri nas doma, piknik varjata, v ožjem družinskem krogu.

Zoji user posted image user posted image user posted image za hojo in Emi user posted image user posted image za vstajanje!!!

Nič grem en film do konca pogledat, včeraj ga nisem uspela, se mi je preveč spalo zvečer user posted image .

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 31.7.2006 11:37:15 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 11:38:22   
zoya24
Pa zakaj user posted image meni barve ne delajo user posted image ?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
   RE: Avgustovke, kje ste
31.7.2006 13:39:34   
violinski
Dan!

Danes je prav poseben dan, saj preznuje svoj prvi rojstni dan Demi, naša velika sestra. Bodi vedno tako živahna, iskriva, nasmejana, vesela, radovedna.... Vsak dan malo posoli in malo popopraj življenje staršem, imejte se radi!!!


Tia, tudi tebi čestitam in pošiljam user posted image , saj vsi vemo, da je vsak začetek težak, ti si pa kljub razburkani vodi prav spretno splavala. Želim vama veliko lepih skupnih trenutkov!!!


(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 202 [203] 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 202 [203] 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?