|
RE: Avgustovke, kje ste 11.12.2005 18:37:01
|
|
|
|
nelči
|
Dan, Petri sem gledala slike vaše hiše in je res lepo opremljena. Rdeča sedežna pa ti lahko iz prve roke povem, da res popestri prostor. Tudi midva imava rdečo sedežno in mi je še vedno zelo všeč in nebi imela druge barve. Imava pa rumene stene in je res super kombinacija (rumeno-rdeče) in deluje zelo toplo. Včeraj smo bili prvič s kengurujčkom, šli smo v Europark in Jan je tako zelo užival, da mi res ni niti malo žal, da smo ga kupili. Tako je opazoval okolico, glavica mu je samo švigala sem in tja, dokler se ni utrudil in zaspal!!! Prava faca je bil . Tako, da so strahi bili zaman, da mu nebi bilo všeč. Pa še to, Jan je to noč prvič spal v svoji sobici in je bilo super. No ja, ker poskušam nove metode uspavanja, da nebi več trdno zaspal na moji joški, ampak, da se le naje in potem z dudo v posteljico, sem po velikih mukah (beri: nošenje po rokah, 2x na joški, duda not-ven) omagala jaz (in ne on) in sva spet šla v posteljo na joško kjer je zaspal sicer v 5min ampak ura je bila že POLNOČ!!!!!! Ne vem, kaj je to!! Čez dan brez problema zaspi z dudo, ponoči pa niti slučajno!!! Sva poskušala že večkrat, ampak mali tako neutrudljivo joka (po 3 ure), da na koncu midva omagava in spet pristane na joški. Ne vem kaj bom! Pa še to, že nekaj dni zapored se zvečer, ko zaspi obvezno prebuja. Potem pa duda not, duda ven. Včasih je zaspal ob 20.00 in spal nepretrgoma tudi do 4h ali 6h. Kaj imate ve tudi izkušnje s tem ali smo le mi takšni srečneži .
|
|
|