|
RE: Avgustovke, kje ste 21.12.2005 7:46:24
|
|
|
|
Tiamo
|
Jutro, smo fino spali do 6:30 . Zdaj je pa že veselje v posteljici... Glede čajev, kamilice naj bi zapirale , jaz sem moji od 1 meseca kuhala kamilice, notri pa kumino in janež, proti krčem...ampak nič ni pomagalo. Zdaj kupujem čaj v granulah in Bebe čaj v vrečkah od Droge. Priprava čaja v granulah je seveda hitra, vendar je tudi cena občutna. Od Droge čaj pride okoli 150 SIT, v granulah pa čez 500 SIT. Jaz kombiniram, en dan ji naredim Bebe, drug pa v granulah. Imam pa narejeno cca 250 ml čaja za čez dan in ga potem samo pregrevam Do zdaj ni bilo nič narobe k sem tako delala. Popije mi ga cca 100ml na dan, kdaj tudi 200ml, kdaj pa 40ml, čist odvisno. Jessy tisti otroci k se dojijo ne potrebujejo toliko čaja, ker materino mleko vsebuje ??% vode in se že s tem odžejajo. Po adaptiranimu mleku so pa ponavadi žejni. PA Demi verjetno popije dost čaja, ker imamo centralno in je zrak dost suh. Kolegica k je dojila, je njen tudi zavračal čaj in flaško. Potem ji je ena rekla, da naj mu ga da samo po kopanju, ker so takrat otročički zelo žejni in res po kopanju je pil in od tistega časa ni več zavračal flaške in čaja. Probaj mogoče pa rata! Glede kakija naj povem, da ga je Demi z veseljem pojedla??? Sem bila pri moji mamo in ko sem šla na WC, ji je mai veselo poturila žličko zrelega kakija.., vse je pojedla (ni bil nič pretačen, samo orng zrel) in posledic ni bilo, samo hotela je še...dobila je potem še eno žličko in se oblizovala k da že od rojstva ne bi nič jedla . Doma sem ji pa dala za pocuzat Vanilija kaki (un ta trši in meni boljši), pa je bilo samo veselje in cuzanje do onemoglosti. Samo sem ji kar hitro umaknila krhelj kakija, ker me je bilo strah, da bo pri cuzanju potegnila vase kakšen večji kos kakija...pol je bil pa jok k sem ji vzela. jo grem obrnit, spet se v posteljici obrača na trebuh, pa ji kdaj ne rata se prevrnit nazaj
|
|
|