Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRecept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Zadnje s foruma
OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILIali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (
18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (
4%)

ja (
26%)

rok dobave je predolg (
2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (
34%)

cene so previsoke (
16%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!