|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 21:36:15
|
|
|
|
tajtaja
|
Mislim da boste zelo zadovoljni v naši prelepi prekmurski ravnici .
|
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 21:57:16
|
|
|
|
pelin
|
V hotelu Ajda sicer še nismo bili, smo bili pa v Prekmurki vasici v Moravskih toplicah....v primerjavi s Čateškimi in Olimjem, kjer smo tudi že bili, so mi Moravske toplice najbolj simpatične...sami notranji bazeni imajo sicer v primerjavi s Čateškimi, manj zanimivosti (toboganov in ostalih for) za mulčke, je pa mene čisto prevzela okolica....Bili smo maja in smo se našpancirali in nakolesarili do vrha...
< Sporočilo je popravil pelin -- 26.3.2012 21:59:45 >
|
|
|
|
|
RE: hotel ajda- moravske toplice? 26.3.2012 23:02:46
|
|
|
|
malimali21
|
V hotelu Ajda še nisem bil sem pa bil v hotelu Termal, ki je malo slabši kar se tiče zadev za otroke. Maš pa v hotelu Ajda zunanji bazen za otroke in pa v Termah 3000 zunanji in manjši notranji bazen. Drugače pa je tudi hrana meni odlična in pa veliko družin lahko srečaš z malimi otroki tako, da priporočam! Še to se mi dopade da je samopostrežni zajtrk in večerja, da je veliko raznolike hrane. Otroška ponudba otroško igrišče otroški bazen skakalni bazeni tobogani s posebnimi efekti, otroška animacija.
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 22.10.2012 17:30:29 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2012 1:52:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinske počitnice na Liburnijski rivieriLiburnijska riviera ponuja popolno družinsko destinacijo ob morju – od varnih vodnih užitkov in otroških programov do ud...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?