Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(to je pri meni pretehtalo za odločitev za Lj, ki je šele 3 najbližja - če nam bo šlo po načrtih, seveda...
Sicer pa pri meni odnos osebja niti slučajno ne šteje toliko kot to, kje lahko za mojega otroka v primeru, da bi šlo kar koli narobe, najbolje poskrbijo. In kot je rekla Otika, to je v Ljubljani. Tokrat bi šla lahko rodit tukaj v Kranju, do porodnišnice imam manj kot 5 minut z avtom, ampak sem se že na začetku odločila, da grem v Ljubljano.
in še eno knjigo o dojenju, ki mislim da še ni prevedena) in telefondko številko od svetovlke za dojenje, ker znajo bit kakšni "pametni" nasveti vse prej kot koristni.
sem bila vodena v APN, zato so me s sprožitvijo prooda presenetili po pregledu, tako da sem rodila v Lj. Pa je bilo čisto Ok, zadovoljna z osebjem in vsem. Drugič pa sem šla rodit v Kr. Odtehtalo je to, da sem imela doma že nadobudnega 2-letnika, katerega sem želela videt čimprej po porodu. Ker pa se je govorilo nekaj o hospitalizaciji, pa potem si po porodu notri 3 dni, pa če bi imel novorjenček slučajno zlatenico (kot prvi), bi se v P Lj lahko zgodilo, da ga ne bi videla tudi 10 dni (obiski otrok niso bili dovoljeni). To mi je bilo pa čist preveč, pa tudi se mi zdi, da če bi bila dlje odsotna, da bi sinko lahko zameril, ali pa bil kasneje bolj ljubosumen (seveda pa ni pravilo). Zato sem se odločila za Kr. Čeprav sem si po svoje želela roditi še 1 x v Lj, ker sem mnenja, da bi (sicer bog ne daj) v primeru kakih težav (mojih ali otročkovih) vseeno najbolje poskrbeli v Lj (pač usposobljenost in oprema). No pa mi ni žal, da sme rodila v Kr, ker je bilo super. Porod lahek in hiter, osebje pa tudi super.