Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:47:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri. Fino. Kje in ob kolkih?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:55:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri. Fino. Kje in ob kolkih? Jaz pred 10. ne bi. Mi je pa vseeno kje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 10:03:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri. Fino. Kje in ob kolkih? Jaz pred 10. ne bi. Mi je pa vseeno kje. Ok. Jaz sem sicer imela v mislih okoli 9h, bo pa ob 10h tudi vredu. Kje pa je meni tudi vseeno. Lahko pa počakama če se še nama katera pridruži.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 12:56:03
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se za danes poslavljam. Majakla, bodi dobra pa ko se boste zmenle za kavo mi javi po sms-u. Prosim! Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 13:10:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri. Fino. Kje in ob kolkih? Jaz pred 10. ne bi. Mi je pa vseeno kje. Ok. Jaz sem sicer imela v mislih okoli 9h, bo pa ob 10h tudi vredu. Kje pa je meni tudi vseeno. Lahko pa počakama če se še nama katera pridruži. mi2 tudi bi ob 10h, ker ravno končama s FT takrat. in če vama je vseeno, bi v mestu nekje. Astoria po dolgem času?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 13:25:49
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Šibam na avdicijo na POP TV.Držite pestiiiiiii!!!!!!! Držiiim. Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 17:46:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 tudi bi ob 10h, ker ravno končama s FT takrat. in če vama je vseeno, bi v mestu nekje. Astoria po dolgem času? OK, bom sms-jala Ly. Sevidjamooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 18:53:35
|
|
|
|
majakla
|
Kaj zaj Matcar, kak je blo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 19:05:47
|
|
|
|
arabela*
|
dan Še med živimi, le časa ni za net kaj dosti... Laufamo sem in tja, dopoldne po večini z A kolesariva, popoldne pa gremo po vrtcu vsi skupaj v park in tam s uživamo, čvekamo, otroci itak norijo Včeraj sva belila stanovanje, pa malo živahnih barv dodala za kombinacije. je že bilo potrebno po dveh letih Med vikendom smo spet same babnce, tak da če bo kak kafe, se pridružimo, jutri ne morem imam moj rojstni dan...)
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 19:07:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Študirama če bi se šla v nedeljo kopat, glede na temperature ki bodo. jaz bom z babncama tud verjetno malo šla se namakat. Bo baje vroče
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 23:27:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* imam moj rojstni dan...) Ha? Kak zaj? Imaš ti rd ali tvoj...? Jaz pa še blond...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.8.2012 8:40:07
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.8.2012 14:17:55
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, danes dobila odločbo iz CSD. otroški dodatek so nam zavrnili itak, vrtec pa 9. plačilni razred . sem preverila v vrtcu koliko bo to - dobrih 250€ - jupi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 17.8.2012 21:02:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes dobila odločbo iz CSD. otroški dodatek so nam zavrnili itak, vrtec pa 9. plačilni razred . sem preverila v vrtcu koliko bo to - dobrih 250€ - jupi! Si prišla v naš klub?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 6:44:59
|
|
|
|
matcar
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 6:49:25
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa ful comp jezi,ga bo mogo moj malo v roke vzet,pa porihtat. Vglavnem,počnemo nič pametnega,laufarija vsak dan,pa z Maksom vaje v B.V četrtek sem tak bla v LJ,načakala ful.Ponedeljek ali torek zvem ali sem naprej ali ne,občutek pa mešan.Bomo vidli,kak bo. Včeraj smo bli na RD v Pekrah,pri kolegici.Smo se malo nakopali,danes pa še ne vem,kaj bomo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 6:50:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes dobila odločbo iz CSD. otroški dodatek so nam zavrnili itak, vrtec pa 9. plačilni razred . sem preverila v vrtcu koliko bo to - dobrih 250€ - jupi! Katastrofa,kaj delajo tu pri nas.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 7:17:59
|
|
|
|
arabela*
|
Morning Že auf, pa maličke tud že risanke gledata Lep dan se spet obeta...sončekkkkkk
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 7:18:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* imam moj rojstni dan...) Ha? Kak zaj? Imaš ti rd ali tvoj...? Jaz pa še blond... moj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 8:35:20
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi. Še malo pa bojo tudi roglički pečeni. Dopoldan smo vsi, popoldan pa sma z L sama.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 8:35:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes dobila odločbo iz CSD. otroški dodatek so nam zavrnili itak, vrtec pa 9. plačilni razred . sem preverila v vrtcu koliko bo to - dobrih 250€ - jupi! Ojoj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 8:41:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, danes dobila odločbo iz CSD. otroški dodatek so nam zavrnili itak, vrtec pa 9. plačilni razred . sem preverila v vrtcu koliko bo to - dobrih 250€ - jupi! Si prišla v naš klub? očitno. HB imam poračun samo za 1 mesec, pa CELO na 3 obroke mi bojo dali . tak, da bomo zdaj 3 mesece plačevali 320€...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 18.8.2012 9:14:35
|
|
|
|
majakla
|
jutro mi2 pa razmišljava kam se naj dava. A. bi šel nekam na kavo, ampak ne z avtom , bom jo kar doma raje skuhala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 9:29:46
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, moja dva sem spravla iz bajte, da lahko grem v miru pakirat. juhu (not)!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.8.2012 10:46:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, moja dva sem spravla iz bajte, da lahko grem v miru pakirat. juhu (not)! Jutro Zdaj si pa že fertig, ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)

v drugo (
12%)

v tretje (
8%)

v četrto (
3%)

v peto (
4%)

v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!