Sunshine 1
|
Hey hey moje! Kako ste preživele vikend? Jaz se počutim mnogo bolje, slabosti skoraj ni več, je pa toooolk težko jezik za zobmi držat, da ne raztrobim vsem naokrog... . Sva rekla z mojim da vsaj do 1. pregleda počakava da vidiva če je vse ok. Oska, žal mi je, da se ni obdržalo. En velik objem zate pa upam da bo kmalu spet +!!! Mamica deklicam, moja someščanka , tudi tebi želim, da se čimprej spet prime! Samsam, držim pesti, da se krvavitev umiri in da bo vse v redu! Anonimni, ki kritizira punce, ki grejo na bolniško pa povem sledeče..... Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti pametna, pa kakšna bolniška (kljub temu da me je moja ginekologinja spravljala tja), jaz lahko delam, saj nimam težkega dela (delam v pisarni), pa to res ni bolezen, jaz bom do konca delala, še doma sva ravno preurejala stanovanje in sem stene farbala, čistila, itd.... dokler nisem v 28. tednu dobila prve popadke, odluščil se mi je čep, prejela injekcijo za razvoj otrokovih pljučk in preostanek nosečnosti sem preživela v porodnišnici v ležečem položaju. Samo ležanje je pripomoglo da sem prišla vsaj do 33. tedna, ko sem rodila. Ko pa vidiš svojega otročička na intenzivni, priklopljenega na razne cevke, respirator, kateter, hranjenje po cevki,.... pa sam sebe prekolneš miljonkrat, zakaj nisem ubogala G. in ostala doma ter počivala. Če mi sedaj reče da moram v bolniško, grem takoj, brez razmišljanja!!! Pa lep dan vsem, brez slabosti upam!
|