Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Upam, da ne bodo to opisi kakšnih hudih "mučenic" in da ne bo prehudo pri rojevanju. Cartajte se - zdaj se še lahko
Čez en mesec bo težje, ker ne bomo več važne me, ampak naši mali sončki!

, čeprav kar mislim, da je že vesela mamica.
napreduje in mi ni bilo treba ostati v porodnišnici. Imam pa čez en teden zopet pregled, vmes pa še ctg-je.
... no rekla je se naj si dajem tople obkladke ampak ne prevroce, da se ne sprozi porod...
... grem spet lezat...
brca kot nora ,vsaj to me pomirja!!!
Mene je začelo skrbeti, ker gre moj
drugi teden v Nemčijo in se sprašujem, kaj če...kaj, če bo tako kot pri Bambi in bo mali hotel prej ven? Vso nosečnost računam, da bo ob meni, da bo kakšno "smotano" babico v red spravil, me masiral in spodbujal, zdaj pa..moja mami pravi, da ne bi šla zraven, če se kaj zgodi, ampak da me bo vsekakor peljala v porodnišnico
Drugače sem bila pa danes že pridna in sem bila že na dekompresiji. Žlička, ko me kaj zaboli, tudi jaz pomislim, da so to popadki. Ker pa ni tako hudo in konstantno, se pa zmeraj pomirim, da to še ni to..
na sokota.