|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močna bolečina
9.9.2005 16:19:52   
SANDRA
KDAJ PA JO NEPRIČAKUJEŠ MIASOPHIA?
A SI ŽE NARDILA TEST?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   močna bolečina
12.9.2005 10:51:27   
nelky
Sem kr vesela, ko berem vaša opažanja. Preden sem zašla na to temo, sem že hotela odpret novo in vprašat, kaj to pomeni. Tudi mene je danes zjutraj močno bolelo v levem jajčniku. ker sem še dokaj nova pri ugotavljanju o-ja, ne vem, ali se je šele danes zgodil ali je to že možnost začetka najine pikice??? Zadnja m se mi je začela 29.8. zvečer (čisto malo). Trajala je do 2. 9. čisto malo. Že dva dni po tem se je pojavila sl., ki je bila najbolj kvalitetna 7., 8. in 9.(takrat sem čutila tudi utripajoče špikanje v desnem jajčniku, ki pa ni bolelo). Temp. pa se mi je dokončno povišala šele danes zjutraj 12.9. (Dva dni pred tem je bila že na isti stopnji, a je naslednji dan spet padla.).

V knjižici Naravno in zanesljivo sem prebrala, da nastopi o. zadnji dan kvalitetne sluzi ali kak dan pred oz. na dan povišane temp. Zdaj ne vem, ali je bil o. 9.9. (na zadnji dan kvalitetne sluzi) ali je mogoče šele danes, ali pa je bil ob prvem (lažnem?) dvigu temp. 10. 9.???

Če se katera spozna na te reči, bom hvaležna za odgovor, ker mi ni nič jasno, čeprav sem natančno prebrala omenjeno knjižico.

Sicer pa želim vsem lep dan!

N.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   močna bolečina
12.9.2005 11:33:52   
SANDRA

Lep pozdrav!

Težko kaj rečem ker ima vsaka ženska lahko drugačne znake ovulacije...jaz nisem take bolečine imela še nikdar.Ob ovulaciji me je mogoče samo mal špikal al pa še to ne...lahko da je to bil začetek naših pikic...
vsaj upam...bomo vidli...

       LP pa srečno


(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?