Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spominja me na Shanio Twain. Oziroma v indijanos jezikos....hodi z volkovi.
tisti dan, ko je "razkrila" ime v medijih sem prebrala da je mala Šajna. Pol na vlaku izvem, da je Šanaja. Pol, da ni ne eno in ne drugo, ampak Šajana. Takrat sem si rekla; ma dej, boli me za ime hčere rebeke dremelj. Dejstvo je, da ji bodo do konca življenja ime zamenjevali s Šajno in Šanajo. Važn, da bo zdrava
a je to pomembno dejstvo?
Mah... meni bolj zanimivo, kot pa ime hčere od Rebeke. V življenju sem imela več od Daschi, kot od Rebeke. Pomembno pa ni glih... samo pišem, ker mi je za pisati.
Nekomu pa mogoče ni všeč ime vašega otroka,pa naj bo to manca,jože,patrik ..... Pač nimamo vsi istega okusa.V današnjem času vidim,da je to zeeeelo težko razumeti,kar me pa zelo čudi . Mokasinka in zakaj uboge učiteljice Bo jim zaradi njenega imena kaj težje v službi,bodo več morale delati ali kaj podobnega? Svašta
Že že, sam da daš pa otroku slovenskega porekla ime Elizabeth al pa kej še bolj eksotičnega, zraven pa pripopaš še kak priimek ki je stari kmečki, kot Pajk recimo je pa malo blesavo.