|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
11.12.2012 19:35:33   
nasa_beba
pozdravljene junijke 2013...sprejmete se eno user posted image ? user posted image
Sem iz Mb, stara 29, 1.nosecnost, PDP 24.6.2013
Trenutno smo 12t1d in veliki 6,4cm,spola se ne vemo.

vceraj smo bili na nuhalni,rezultat super:
Trisomy 21: 1:9777
Trisomy 18: 1:8030
Trisomy 13: 1:93594
NT 1.6mm

Berem vas ze nekaj casa,no sedaj se vam pridruzujem v cveku ;) Pravtako sem zasledila da imate skrito FB skupino,a lahko tudi jaz dobim povabilo ;)

pozdravcek iz mrzlega mb

(odgovor članu jasmini)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.12.2012 19:59:00   
niinii
Evo jaz sem bila včeraj na 2. pregledu. Še zmeraj brcamo, srček bije na polno.
Aja pa MO imam 21.1.

Drugače pa sem malenkost živčna, pa še mojga so poslal k tastarim domov spat. Jooooj. Kolk je to smotano user posted image

(odgovor članu nasa_beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.12.2012 7:40:30   
Anon2012
Dobro jutro Junijke :)

Se vam trebuščki že kaj poznajo? :)

IZVIRNO SPOROČILO: Tija01

Rezultat za NT imam 2,4 vsi organi so ok, razen trisomy 21 kjer imam razmerje 1:74, .... naj raje opravim AC. ....
....

Prvo vprašanje ti mora biti: ali bi obdražala otroka kljub ugotovoljeni nepravilnosti na AC? Če je odgovor "ne", je pot jasna. NS je res igra statistike, a ta rezultat ni najboljši. MI je kar hudo, ko ti pametujem - vzemi le kot izraz mojega mnenja, mojega razmišljanja, kaj bi storila jaz pri danih informacijah. Jaz naj bi zaradi let tudi šla na AC, pa me je presenetil dober rezultat NS - če je prav, da mu verjamem. Tako da jaz sem v obratnih dvomih.

Sočustvujem s teboj in ti želim vse dobro. user posted image

Nosna kost je bila vidna?

Drži se!

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.12.2012 9:54:02   
zeemeermin
Hej punce!
Danes se pa tudi jaz spet malo oglašam. Sem že nekajkrat hotela kaj komentirati, pa mi je ful štekalo in sem izgubila potrpljenje :)

Tija, rezultat res ne izgleda najboljši, je pa res, da ni nujno, da je z otročkom dejansko kaj narobe. Držim pesti, da bodo rezultati nadaljnjih preiskav dobri in da lepo spelješ nosečnost do konca! Objemček user posted image

Ursonok, pa ti si cela carica! Čestitke za super doktorat in uvrstitev v sam vrh!

Jaz sem pa imela danes pregled. Pravijo, da je vse ok, ampak po pravici povedano, ne vem, kaj se počela pol ure notri, ko me je moj vprašal, kaj mi je rekla, sem se spomnila samo to, da je vse ok user posted image . Spet sem videla malčico na UZ, nimam pa pojma, koliko je že velika. Srček še bije, to je glavno user posted image .
Drugače se mi pa trebušček že kar pozna, sploh zvečer! Se mi zdi, da mi je v zadnjih 2 dneh res zrastel, tako da je že očitno. V službi itak že vejo, tako da mi ni treba skrivati, ampak se še vedno čudno počutim... No, da ne bo katera narobe razumela, sem ful ponosna nanj, samo privadit se morm, da gre zares user posted image .

Pozdravček vsem*

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.12.2012 10:27:17   
ursonok
Živijo,

mi smo v Sloveniji user posted image user posted image . Sneg, megla, -10!!! Kaj nam je, da prihajamo sem decembra?! user posted image user posted image user posted image Poleg tega živimo pri njegovih, pa je hiša FUL mrzla, jaz sem ves čas tresem.
Pa še internet napeljavo so nekaj spreminjali, tako da je internet samo na kablu v ultra mrzli sobi. user posted image user posted image
Pa valda sem spet začela smrkat in kašljat.
Ne ne, mi bomo kar še nekaj časa živeli na jugu, definitivno! user posted image

Vidim, da imate dileme glede NS, AC in ostalega ... Težke zadeve. Meni je pri prvi nek bedak, ki ni znal interpretirati rezultatov, napovedal (tj. me klical domov v soboto!), da bo otrok najverjetneje imel DS. In sva z možem takoj začela iskati po netu društva, informacije o tem itd. Ampak ves čas sem imela strašno močan filing, da je vse ok. In je valda bilo - že ko sem šla sama v ponedeljek po rezultate (ki mi jih sicer niso hoteli dati in sem se morala spričkati s šefom klinike), sem videla, da je tveganje 1:7000. Kr neki.
Zdaj sem bolj paranoična, nimam tako močnega občutka, da je vse ok. Morda zato, ker sem na splošno bolj utrujena, neprespana. Pa še tretja nosečnost. Ne vem. Ampak glede na to, da sta bila zadnja pregleda UZ ok, ne mislim več drezati v to smer. Če bi imela tveganje nizko, pod 1:300 (v Španiji je meja 1:270), in bi mi AC pripadala na napotnico, bi pa verjetno šla. No, odvisno tudi od tega, katera zadeva bi mi poslabšala tveganje. Ampak splava po moje ne bi naredila. Sem najprej mislila, da bi ga, zdaj pa mislim, da ga ne bi. Argumenti, kako bi "otrok trpel", me ne prepričajo. Trpela bi jaz, ker ne bi imela zdravega otroka. In moje življenje, plani, pritisk oziroma "izobčenje" v družbi itd itd. Zajebano, se strinjam. Ampak zdi se mi, da bi se moje življenje po splavu spremenilo veliko bolj kot po rojstvu bolnega otroka. Na slabše. Ne vem. Je pa vse odvisno od človeka, tako da je "svetovanje" v tej smeri zgrešena zadeva.
Sicer je še vedno možnost, da se nam rodi otrok, ki ni zdrav (bolezni je cel kup, tudi med porodom gre lahko kaj narobe itd.), in ne vem, kako bi/bom živela, ali se mi bo zmešalo ali kaj ... Ne vem. Pač upam, da bo vse ok. To je edino, kar mi preostane.

Upam, da se nam vsem rodijo zdravi otroci - itak je to najbolj verjeten izid!!!

Zdajle moram pa v LJ preklicati osebno (sem jo izgubila med selitvijo), pa naročiti novo. Potem pa na en krajši ogled po mestu, na čajček itd. Ali je v Lj kakšen bar, kjer se lahko priključiš na internet (s svojim laptopom)?

O trebuščku pa ne bi. Tašča ima v kopalnici veliko ogledalo (naša kopalnica je še vedno brez), tako da sem se lahko cela (gola) pogledala ... Jao jao, čisto pravi ultra nosečniški trebuh. user posted image user posted image

Držite se, ne zbolevat!!!

(odgovor članu zeemeermin)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.12.2012 11:23:34   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: nasa_beba

pozdravljene junijke 2013...sprejmete se eno user posted image ? user posted image
Sem iz Mb, stara 29, 1.nosecnost, PDP 24.6.2013
Trenutno smo 12t1d in veliki 6,4cm,spola se ne vemo.

vceraj smo bili na nuhalni,rezultat super:
Trisomy 21: 1:9777
Trisomy 18: 1:8030
Trisomy 13: 1:93594
NT 1.6mm

Berem vas ze nekaj casa,no sedaj se vam pridruzujem v cveku ;) Pravtako sem zasledila da imate skrito FB skupino,a lahko tudi jaz dobim povabilo ;)

pozdravcek iz mrzlega mb

Helouuser posted image user posted image

Kar nekaj novih je zadnje čase, lepo lepouser posted image  Sem predvidevala, da se bo to zgodilo tam okoli 12ega tednauser posted image
Medve pa imava na isti dan PDPuser posted image user posted image  SPloh pa ne vem kje se je naš seznamček zgubil tukaj gor, sem ga že zadnjič iskala in potem obupala, ker cela stran grozno šteka na vsake tolko.
Lahko mi tukaj gor pošlješ ZS s svojim imenom in priimkom na FB, da te najdem in dodam, če želišuser posted image  
Jaz sem pa iz okolice MBuser posted image  Štajerk nas je kar precej, se mi zdiuser posted image user posted image
Prav krasne rezultate iz NS si dobila, upam, da podobni tudi mene jutri čakajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.12.2012 11:25:58   
ursonok
Še to sem hotela,

niinii
zakaj si ti živčna? Kdo je tvojega poslal kam spat? user posted image
Daj nam malo bolj konkretno pojamraj ... Ti garantiram, da ti bo malo odleglo. user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.12.2012 11:27:31   
ursika_ursi
ursonok, pozdravljena v Slovenijiuser posted image user posted image user posted image  Jap, tu je danes peklenski mraz, ampak mi imamo tak lep sonček, da razmišljam, da bi se oblekla in šla malo ven na klopco se sončkatuser posted image user posted image  Prav pogrešam martinčkanjeuser posted image
Jaz kurim že od jutra in se kar pozna, da je bolj mrzlo kot preostale dni. Kaj bo šele jutri, ko nas čaka -15user posted image  A so zmešani!?
Nič, šibam drva notri znosit, potem pa pečico zalaufat in kruhec pečt, da se še malo bolj zagrejeuser posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.12.2012 11:59:17   
nasa_beba
Helouuser posted image user posted image

Kar nekaj novih je zadnje čase, lepo lepouser posted image Sem predvidevala, da se bo to zgodilo tam okoli 12ega tednauser posted image
Medve pa imava na isti dan PDPuser posted image user posted image SPloh pa ne vem kje se je naš seznamček zgubil tukaj gor, sem ga že zadnjič iskala in potem obupala, ker cela stran grozno šteka na vsake tolko.
Lahko mi tukaj gor pošlješ ZS s svojim imenom in priimkom na FB, da te najdem in dodam, če želišuser posted image
Jaz sem pa iz okolice MBuser posted image Štajerk nas je kar precej, se mi zdiuser posted image user posted image
Prav krasne rezultate iz NS si dobila, upam, da podobni tudi mene jutri čakajouser posted image

heiii ursika_ursi

ja, nekako sem zaradi teh miomov čakala na nuhalno, sem upala da bo vse OK, ampaka neki strah je obstajal.

mogoče bova skupaj dihale v MB porodnišnici :)))
upam da bodo tudi tvoji rezultati NS odlični in držim pesti...user posted image
Na FB pa sem že dodanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.12.2012 14:50:46   
Lethe
Ursonok, dobrodošla v Slovenijiuser posted image Veš, mogoče bomo imeli pa srečo in bodo pravljični prazniki, zasneženiuser posted image

Ursika_ursi: ti imaš jutri NS? Srečno! Jaz pa v ponedeljek.
Pri nas tudi trenutno ogrevamo na drva in je res kar precej dela, na pol ure tečemo po stopnicah v kurilnico. No, za kondicijo nabirat je. Zdaj sta prišla nečaka iz vrtca/šole in bomo delali kremšnite. Njam, njam. Bomo malo praznovali. Potem moramo pa še narediti voščilnice. Skrajni čas...

Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.12.2012 19:37:32   
sonce987
Pri nas je sin zopet zbolel ima visoko vročino. Spet ne bomo nič spali, se preveč bojim,da bi mu vročina zrasla ponoči.

Porod in strah-mene prvič niti ni bilo strah, ker me je ful zanimalo kako je. Sedaj ko vem kako je, me je mogoče malo strah, ker vem, da gre lahko marsikaj narobe, sicer pa se predvsem veselim trenutka, ko ti dajo otročka na prsa. To je res najlepši trenutek kar jih obstaja. Trenutek, ko še ponosnim očetom solze stopijo v oči, ne glede na to kako ponosni so na svojo moškost user posted image
Sem pa odločena, da se tokrat niti slučajno ne uležem na posteljo, dokler res ne bo časa za pritiskat. Popadki so mi bili med gibanjem res znosnejši. Drugače pa nič se bat, ampak uživajte, ker je to res enkratna izkušnja navkljub bolečini. Jaz še vedno dobim solzne oči,ko se spomnim poroda-pa ne zaradi česa slabega, da se razume user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.12.2012 20:43:59   
čokolatina
pozdravljene punce!

sem tako vesela, da moram deliti z vami: imela sem pregled in slišala srček, vse je ok z mojim user posted image

stari smo pa 15 tednov user posted image

ali ima še katera PDP 5.6. in je iz Lj? bi se lahko malo povezale...

pozdravček user posted image

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.12.2012 21:04:47   
Tija01

Ja nosna kost je vidna in vse ostalo tudi. Zdaj se moram samo odločiti kdaj naj grem na AC. Kar malo strah me je glede tega, ali kar se mora se pač mora.

Trebušček pa veselo raste, apetita res nimam več takšnega saj se zdaj malo sekiram in razmišljam preveč. Vem, da ne bil smela tako razmišljati ali kaj hočemo življenje je pač takšno.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.12.2012 21:46:19   
majčica1508
Tija........vse bo ureduuser posted image ............
Jaz še vedno bruhamuser posted image ,pa zebe me non-stop

(odgovor članu Tija01)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.12.2012 23:46:41   
happy m
Pozdravljene user posted image

čokolatina jaz imam PDP zelo blizu in sicer 7.6. in sm iz Lj.. :P si imela to že 2. pregled pri G?
jaz ga imam šele nas. tedn...že komaj čakam da zvem kakšni so izvidi... krvna skupina me ful zanima, pa tudi folno, ki jo zdaj jemljem bi zamenjala...namreč sem nagnjena k slabokrvnosti in sem zato jemala elevit ampak so te tablete tako velika, da jih komi pogoltnem, se mi prej 3x obrne.user posted image če je kri ok, železo pa ne na spodnji meji ampak normalen bi res zamenjala to folno. je niti več ne jemljem redno prav zaradi tega k jo težko pogoltnem. user posted image

Glede NS, ko berem vaše razultate, sem lahko prav srečnauser posted image ...si ne predstavljam kaj bi naredila, če bi bili rezultati slabi. user posted image
že na pregledu pri ginekologinji sem poslušala same presežnike kot tudi na NS. NS sm mela 1.4, razmerje 1:5500...plod naj bi bil večji kot normalno in spol se je že videl, tudi na slikcah, ki sem jih dobila se vidi, da bo moj 1. user posted image fantek.user posted image

vsem user posted image , ki imate še dodatne preiskave želim le najboljše, včasih se mi vseeno zdi da lahko tudi tehnika sfali in pa da naše počutje v tistem momentu lahko vpliva na rezultate.

Trebušček se mi počasi začenja poznati tako da s tem tednom ob priliki prijatelje/znance seznanjam s svojo nosečnostjo...od staršev so odzivi prav presenetljivi, oče je skoraj zajokal. user posted image Doma je že veselje, me zanimajo odzivi ostalih, mislim pa da bodo rekli, da so pričakovali.... user posted image

Lep mali petek in vikend vam želim! user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.12.2012 9:31:12   
čokolatina
Tija 01,
sploh si ne predstavljam, kaj preživljaš. sočustvujem s tabo in držim pesti: na rokah, nogah, kjer je možno...naj pozitivne misli prevladajo...

happy m

kako si pa lahko toliko časa zdržala, da nisi povedala??? kapo dol....jst sem ta najbolj bližnjim že pred nuhalno povedala, potem sem pa hotela kar jumbo plakate narest user posted image no, itak se mi pa tebuh pozna že kar nekaj časa in sem že težko skrivala....

drugi pregled je bil ja :) krvne teste sem že opravila in so super, le Rh negativna sem. baje je le 15% ljudi Rh- in itak, da sem vmes user posted image

folne pa nisem nikoli jemala, ker mislim, da jo dobim dovolj iz hrane.

super, da si iz Lj, a bi se kdaj dobili na user posted image ? bi bilo lepo poklepetati, ker sva časovno tako lepo usklajeni user posted image

(odgovor članu happy m)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.12.2012 9:44:33   
miskula
Hojla,
no pa se spet malo javim po dolgem času user posted image
NS je za mano, tako da zdaj pa lahko malo lažje zadiham ker je z našim user posted image  vse OK ( no naj bi bilo). V prvi N sem tudi jaz imela zelo slab rezultat NS, tako da sem šla na AC. In ja, to je res en velik pritisk in psihiranje. Čeprav ti vsi govoroijo, da bo vse ok, sam v sebi kar nisi prepričan če res. In po glavi se ti podi en kup vprašanj user posted image
Tako da Tija01...pozitivno naprej.... Kot so rekle druge, to je samo statistika.

Glede FB, zdaj bi se pa tudi jaz pridružila skupini user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu happy m)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.12.2012 12:29:28   
majčica1508
ursika-ursi srečno danes na NS....................

Kolk je lep sončen dan..........No toliko od mene za zdaj,grem še delat naprej
ursonok a uživaš,si se navadila na mrazuser posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.12.2012 12:45:47   
ursika_ursi
Hvala Lethe, hvala majčica1508user posted image
Uh, po pravici povedano me počasi en malo strah lovi, da bi bilo kaj narobe, ampak mislim, da bo vse vredu. Še slabi 2 urci, da moj pride iz službe, pojema kosilo, potem pa via Domžaleuser posted image  Pred NS še greva pogledat 2 karavana, je moj spet čist not paduuser posted image  Jaz o karavanu sanjam itak že skor 2 leti, predvsem zaradi psa, ker na zadnjih sedežih nima več prostora, razen če sedeže podrevauser posted image  Zaj ko bo pa še otroček pa itak ne bi mogla obeh prevažat v normalno velikem avtu, tako da karavan it isuser posted image user posted image user posted image  Mogoče ga danes celo domov pripeljema, bomo videliuser posted image

Drugače pa, včeraj sem bila za Zavodu za zaposlovanje, sem imela sestanek s svojo svetovalko, ki je bila ZELO prijaznauser posted image  Lepo mi je rtazložila vso zadevo in ko sem ji povedala za pretekli SS, je rekla da me bo izključila iz vseh delavnic in da naj kar lepo počivam in pazim nase, službe bojo že počakaleuser posted image  Potem grem na CSD, ji povem situacijo, da s partnerjem živiva skupaj in da ima službo, pa je rekla, da se bo naredila kot da tega ni slišala in mi dala vlogo za izpolnituser posted image  Tudi ful prijazna mlajša gospodičnauser posted image  Mi je par stvari razložila, tako da sem bila včeraj ful pozitivno presenečena nad njihovo prijaznostjouser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.12.2012 13:37:20   
Lethe
Ursika_ursi: v Domžalah imaš NS? Pri kateri G pa?

Kaj pa je razložila gospa na CSD? Kakšne koristne informacije bi prav prišle tudi namuser posted image

Upam, da bosta izbrala super avto za vse vas. Jaz imam majhnega in za naju s psom je dovolj,ko pa bo še otrok, bova s partnerjem zamenjala. Samo on še ne veuser posted image user posted image Bom imela jaz enoprostorca, otroka, voziček in psa v boksu. V mojem ni šans.

Ste že kaj gledale vozičke? Jaz bom morala najti kakšnega terenca, asfalta bo bolj malo videluser posted image

< Sporočilo je popravil Lethe -- 13.12.2012 13:38:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.12.2012 14:49:47   
Aisha86
Ojla souser posted image !

Vas berem kolikor le morem, nisem pa do zdej bla sposobna nič pokomentirat. Imam hude hude slabosti tako da v nosečnosti pravzaprav ne uživam popolnoma nič. user posted image Zdej bo že dva meseca od kar sem praktično nepokretna. V zadnjih dveh tednih se počutim malo bolje tako da probam it malo ven iz stanovanja a kaj več kot pol ure ne zdržim.
Sej če bi bla modre krvi bi ziher pisali o meni kako sem v treh tednih zgubila 9kg. user posted image

To je moj drugi otroček, prvi je fantek...avgustovček 2010. Stara sem 26let in prihajam s Krasa. Je mogoče še katera s tega konca (Obala, Kras)??
PDP imam 1.6. sam glede na to, da sm prvega rodila z 12 dnevno zamudo na umetne popadke, bo verjetno tudi tox mali zamujov. Ali imate kakšen seznamček? Aja, na NS sem bila in rezultati so odlični. Zadnje dni se mi dozdeva kukr da že na trenutke čutim user posted image .

No, to bo zaenx vse. Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.12.2012 18:11:03   
pika89
Pozdravljene souser posted image !
Zanima me, če katera ve zakaj naj ne bi v nosečnosti jedle toliko sladkarij? A sam zaradi možnosti nastanka nosešniške sladkorne ali pač nasploh škodiš otroku, se ful rediš...
To sprašujem ker opažam, da pojem ful (preveč) sladkarij user posted image ..čokoladice,rolada,nutela, kak bonbon, pa cel trojanski krof...user posted image Čist vsak dan nekaj sladkega. Že prej sem bila sladkosneda, zdej mi pa še bl paše, prav potrebo včasih čutm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.12.2012 18:56:24   
Ninika89
ursika_ursi a to si bila v Mb na Csd?

(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.12.2012 20:57:10   
girl79
Čao souser posted image user posted image ,

Uh se že dolgo nisem javila...je kar skoz nekaj, prejšnji vikend smo imeli potepanje po štajerskem...smo testirali moje vozne sposobnosti po zasneženem cestišču user posted image user posted image ...je bilo kar adrenalinsko na trenutke, sploh ko se cesta sploh ni več videla in sem se orientirala samo še po cestnih količkih...no ampak cca 3 km preden bi prišli do moje mami smo pa morali obupati, ker preprosto tudi z verigami ni šlo več naprej, tako da sva se z hčerko povabili k sestrici na obisk za cel dan in še noč, pa je bilo tudi luštno user posted image ...

No včeraj zvečet sem pa začela smrkat, prebedela sem od dveh do petih zjutraj, ker imam popolnom zabasan nos, grlo rahlo praska, vročine je 37,1 user posted image ...glih tolko da nisem za na bolniško za v službo pa tudi ravno ne....no jutri moram še zdržat službo, pa verjetno greva z mojim potem malo v šoping po darila, potem pa upam da se čez vikend uspem pozdravit...

Aja, mislim da nisem še sporočila rezultatov dvojnega hormonskega testa - so bili OK, tako da rezultati NS ostajajo nekje enaki ko jih združimo še s krvnimi rezultati....močno držim pesti tudi za vse ostale, ki imate v prihodnjih dneh NS in pa seveda tiste, ki boste šle na AC....moram rečt da poznam kar nekaj punc, ki so šle na AC in so bili povsod potem rezultati OK.

Sicer pa se že veselim naslednjega pregleda v torek 18.12. - sem se odločila da potem pa res začnem nosit nosečniške hlače user posted image user posted image ...se jih že zelo veselim user posted image

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Ninika89)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.12.2012 8:00:02   
niinii
Ursonok v sredo sem se poročila in so zato mojga od bajte poslali, ker kao ženin noč pred poroko ne sme spati pri nevesti. Uglavnem bilo je malo živčne vojne, predvsem zaradi organizacije, ampak sedaj je prav fletno. Tko da tele dneve predvsem uživava. Edino danes naju čaka papirna vojna, da bom počasi uredila vse dokumente.

Pa ful sem vesela, ker sva za eno darilo dobila 3D/4D, ker ga sama nisva imela namena it delati, tko da bomo še mal vidli otročka.

Aja pa sej ne vem, a sem že napisala. V ponedeljek sem imela 2. pregled, morfologija naju čaka 21.1. Komaj čakam :)

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj boš naredila s posteljico?
Nekateri verjamejo, da lahko uživanje posteljice prepreči poporodno depresijo, omili krvavitev po porodu, prispeva k hor...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?