Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čestitke
.
Misli pozitivno
.

se je meni naredilo podobno, samo res se ne spomnem točno v katerem tednu, vem pa da je bilo bolj na začetku. Par dni se mi je pojavljala rjava, bolj svetla sluz. Na koncu je bilo vse ok. Držim pesti, da bo v sredo vse ok s tvojo pikico
Misli p ozitivno in bodi mirna ( vem, da je pisati to lažje ), ampak to bo za tvojo pikico najboljše. Držim pesti in mislim nate
bližajo se najini dnevi, kar potrjujejo tudi O testi, čeprav je danes še vedno šibka testna črtica, je pa sigurno bolj močna kot včerajšnja. Po moje bom prišla do ugotovitve, da imam O na 15 dan, kot je blo prvo rečeno v prejšnjem ciklu, ker dvomim da bo tale črtica 5 dni zdej postajala močnejša...
Jaz sem ponavadi imela najprej nič, naslednji dan rahlo, potem takšno kot imaš ti in na koncu isto močno črtico kot je kontrolna. Vidva se samo imejta rada in nimaš kaj zgrešit. Naj te pa opozorim da sem npr. jaz imela O včasih 11, kdaj pa tudi 17 dan!
.
&
NOSEČKE: 6
USPEŠNOST: 15,79%
NAVIJAČICE::
. Pri meni je tudi cikel skoraj vedno na 28 dni, enkrat je bil 30 in enkrat 31.
.
pa
ko pride iz 16 urnega dela...