|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "podtaknjena" nosečnost
30.9.2012 21:32:50   
ronja
Sicer pa podpis pod tippi, teoretično bi bilo možno, če bi ona imela vse pripravljeno, iz postelje direkt vstala in nesla kondom in zrihtala in prišla nazaj in dala noge gor in še to bi morala met zelo srečo;). pa seveda kondom brez spermicidov. Če je on sam kondome pospravljal, potem pa NE, ni možno.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: "podtaknjena" nosečnost
30.9.2012 23:02:52   
Anonimen
Po moje pa ga je drugje pobiksala in bo, ne samo podtaknjena nosečnost ampak bo/je podtaknjen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 9:51:37   
Shana86
Se strinjam s prejšnjimi objavami - ubistvu je par možnosti, stvari pa v nobenem primeru nikoli ne boste prišli do dna, zato se je bolje čim manj ukvarjat s tem in se posvetiti pripravam na detece.

1. Kondom nudi ob pravilni uporabi samo 86% zaščito.
2. Brat vedno preveri rok uporabe? To je namreč najpogostejša napaka pri uporabi kondomov.
3. Vedno preveri, da je ovoj nepoškodovan - napihnjen? Druga najpogostejša napaka.
4. Nosi kondome po žepih, v denarnici,...? Idealno za ustvarit mini luknjico.
5. Predsemenska, 'posemenska' in vse možne tekočine, ki ne veljajo za oploditve sposobno spermo :)

Šele po vsem tem pridejo verjetnosti, da je punca preluknjala kondom ali da ga je prevarala. Tista z injekcijo se mi pa zdi naravnost smešna. Okej, možno je, ampak za kaj takega moraš biti pa ali malo psihično neuravnovešena ali pa zelooo obupana (=več let prositi partnerja za otroka, ne pa par mesecev).

No pa saj kakor vidim, je dete zaželjeno. Tako da se še naprej veselite in nehajte razmišljati o teorijah zarote. Uživajte z vašim sončkom ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 12:54:23   
sover
Brat si postavlja napačno vprašanje. Namesto, da si razbija glavo s tem, kako je zanosila, bi se moral vprašati, kako misli imeti otroka z žensko, ki je ne zaupa.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 20:57:30   
Shana86
Ah saj pomoje ni tako hudo. Normalno je, da če si 100% v metodo kontracepcije in punca zanosi, da začneš tuhtat, kako za vraga je uspelo. Sploh če si partnerica tako zelo želi otroka.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 21:02:52   
Anonimen
Meni se vseeno zdi malo preveliko naključje ... ne vem, no ...

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 22:23:21   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In kako naj bi to izgledalo? On ji je dal kondom,ona je šla v ..... izbrizgala ... ma joj ste eni res. Semenčica se posušijo in niso več uporabna.Tako da teh 72 ur ne drži,razen če jih ne shraniš v neki zaprto epruvetki... drugače pa ne morejo ,ker ko pridejo v stik z zrakom je goodbye


Kje si te ti to pobralauser posted image

Ja, pa je možno...ko sva s partnerjem bila na umetni oploditvi, si ga je nadrmal doma v kozarček, kozarček odnesel v bolnico, kjer so pregledali spermo, pobrali ven dobre plavalčke in jih "dali" v jajčece. In je čist isto, če je ona vzela kondom, z injekcijo potegnila ven vsebino in si jo vbrizgala čeprav je morala imeti res prekleto srečo, ali pa si je celo štela plodne dneve.

Tako da draga avtorica, je možno. Lahko pa da mu je enostavno preluknjala kondome, da ji je "pljunil" v usta in je naredila isto z injekcijo...še najbolj enostavna razlaga, otrok sploh ni od tvojega brata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: "podtaknjena" nosečnost
1.10.2012 22:30:11   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: zband

ŽIVIJO LE ŠEST SEKUND.očitno draga SESTRICA ali kako naj te imenujem. tvoj bratec ni sprejel ali noče sprejeti odgovornosti očetovstva,pa kva za vraga mu je,da sestri razlaga o podtaknjeni nosečnosti če po treh letih ne ve zakaj ga je umoču pol ga pa k...gleda.a ja prišla iz žuke pijana ko škaf,kondoma ni blo in prišla bo beba.pa srečno mladima staršema,SESTRICA,BODI COOL-ska TETA


Pa kakih 6 sekund, od kod to pobirate?

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 7:45:22   
Poka
Men je to tako grdo, da se sprašuješ kot bratova sestra, če je to naredila... Ker si še sama povedala, da ni 100% zaščite. Po drugi strani pa, srečne take, ki so tako plodne... da sam mim gre. user posted image Men ne rata, pa če na polno.

Kaj pa mulo pri 24 letih sploh ve, kako se to počne... Po mojem sta že prakticirala kake take stvari, da je kje kaj ven ušlo. Po mojem je to ful verjetno.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 10:08:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A da brat vedno, VEDANO VEDNO kondom gor PREDNO PRVIČ penentrira? Ali ga da kasneje? PO moje maš tu odgovor;). Predsemenska tekočina zdravih mladih fantov zna bit kar živahna;). In v bistvu ne poznam osebe, ki bi bila tako zelo striktna. Pa če potem še 1x spiat skup, pa če je kondomu potekel rok in ni počil, ampak samo ni več enako zanesljiva membrana, itd...




tudi pri tistih malo čez 30 je še živahna... tak da zna hitro kaj bit... imamo doma rezultat.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 11:48:20   
ronja
tudi pri tistih malo čez 30 je še živahna... tak da zna hitro kaj bit... imamo doma rezultat.

Ja, vemuser posted image Sva tudi midva mislila počakat s Svitom še 2 mesecauser posted image , pa še enemu prej ni ratalo prit do konca (ss), ki je tudi tako nekak ratal;).
Hotela sem samo povdarit, da je pri mladih sploh veliko tveganje, je pa seveda tudi pri starejših dobro plodnih:) Midva si zdaj ne upava nič zezatuser posted image .

PS: pa saj mi smo še mladi, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 2.10.2012 11:52:27 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 18:20:29   
Anonimen
Svojega brata imam za odgovornega človeka, tako da mi je tisto "kaj te 24 letni mulo ve" malo nesramno, oprostite. Pravi, da ga je bilo tako strah zanositve, da je imel kondom gor od začetka do konca, vedno! In ne, ni se mi zlagal, sem 100%. Če bi se jima zgodilo in bi on vedel, da sta enkrat brez zaščite, bi mi rekel: Glej seka, zgodilo se je, basta. Tako se mu pa poraja po glavi veliko vprašanj in s tem je res zelo obremenjen. Strah ga je kako bosta vse skupaj izpeljala, njegova pa ne vidi 5 metrov pred nosom, ker vidi samo to da je noseča. Saj je vse lepo in prav, prav da se otroka veseli, ampak prav nič je ne skrbi kako bodo živeli. Službe nima niti eden, očitno pričakuje da jih bomo vsi skupaj živeli. Bomo pomagali, normalno, ampak še vseeno ne bo dovolj, ker nimamo dovolj. Moj brat to ve in razume, zaradi tega ga je strah in zaradi tega je pazil pri odnosih, ampak očitno ne dovolj. Njegovi pa dol visi, ker vidi samo otroka in misli da se da preživet samo od ljubezni al kaj. Par mesecev se to že vleče, da se kregata okrog tega. Bratu še samo diploma manjka, njegovi pa še 2 letnika in diploma. Brat si od trenutka ko je zvedel, da bo dobil otroka dnevno išče službo, ona se pa samo smeji in je v nebesih, dej no. Čeprav jo imam rada in smo se vedno dobro razumeli, me je zdaj zelo razočarala z njenim obnašanjem zadnji teden.

Skratka, pred in posemenska tekočina ni bila, možno je samo da je tisti kondom res spuščal (čeprav je brat res zelo v dvomih glede tega), da mu je podtaknila ali da sploh ni oče. Čeprav v njuno dobro srčno upam da je tisto taprvo. Da se bo vse dobro razpletlo in da bodo srečni. Brat jo ima res rad, vse bi dal za njo, ampak ta trenutek zaradi njenega pritiskanja zadnje mesece in zaradi njenega obnašanja dvomi v njo. In ga razumem. Ne vem pa zakaj se vedno išče problem samo v moškemu, če bi ženska pisala o svojih problemih bi jo vse podprle. Mal mi je nesramno to, čisto vsi moški pa tudi niso "prasci", včasih se najde tudi kakšna nepoštena ženska.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 18:37:26   
Paštetka
Brat, ki res VSE sestri pove.... Ne vem, ne bi rada bila na dekletovem mestu... Nekatere stvari so pa tudi osebne...no.
Lepo, da se ti zaupa, ampak, da ti pa res vse pove...

In ja, vsak, ki seksa, bi se moral zavedati možnih posledic.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 2.10.2012 18:39:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 19:16:59   
Anonimen
Si ti samo misliš,da ti brat vse pove user posted image Spominjaš me na tiste starše,ki jim njihovi otroci vse povedo ,čez čas pa......
Saj,pravim vse je dobro ko poslušaš samo 1 stran,a vedi kovanec ima 2 plati,prav tako kot vsaka zgodbica :)

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: "podtaknjena" nosečnost
2.10.2012 19:33:45   
Anonimen
a pa je brat vprašal punco kako si ona razlaga to nosečnost, če je VEDNO uporabil kondom od začetka do konca?

mene bi res prizadelo, če bi me partner sumil, da sem mu podtaknila nosečnost brez, da bi se z mano pogovoril o tem... vsekakor bi zahtevala test očetovstva, da me ne bi partner vedno potihem obtoževal, da otrok sploh ni njegov...

mogoče je pa bolje, če gresta narazen in brat pač skrbi za otroka... js vem, da ne bi prenesla tega občutka, da me moj sumi neke hude prevare...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 7:49:49   
Anonimen
Živjo,

No, da ne boste vedno govorili kako in kaj sem jaz čisti primer, da se da zanosit tudi s kondomom (uporabljen skoz, novi, pregledan - brez kakršnekoli predsemenske tekočine). Sva zelo pazila, da se slučajno ne bi kaj zgodilo, ker sem ravno menjala službo in si tega niti nisem upala narediti. NO PA SE JE. Ugotovila sem, da sem noseča in potem vsa panika,  kaj pa sedaj, potem sprijaznjenje in tudi veselje in po parih dneh krvavitev in SS. Po vsem tem dogajanju, se še danes nisem čisto pobrala. Sedaj, ko pa smo se odločili, da bi pa imeli user posted image  pa ne rata.

Hotela sem povedati, da je tudi možnost zanositve s kondomom - brez podtikanja, sploh če je user posted image  v času ovulacije. Je majhna, ampak je.

Največ bo pa pomenil odkrit pogovor med njima - če lahko brat svoje strahove pove tebi, naj jih zaupa še svoji punci. Zadnja možnost je pa še vedno test dnk - kot je to omenil že nekdo pred menoj. Prej se bosta pogovorila, lažje bo (za oba).

On je pač reagiral, kot je v tistem momentu - ker če se jaz spomnim reakcije mojega na pozitiven test, je bila groza. Sicer je bilo to v malo hecu ampak v šoku (ker sva imela super medsebojni odnos), rekel mi je če sem s kulijem narisala črto in da bi si mogla boljši kuli najdit (je mislil najprej, da ga hecam) in ker je videl, da se ne hecam (sem jokala - ker sem tud jaz bila šokirana) je malo utihnil.  Čez čas, ko je malo premleval pa je spet začel, da zdaj ko sva pa user posted image  pa ne bova mogla hodit tolk naokol in da ne bova vidla stvari, ki sva jih želela in še in še - ampak to je bil čisto sebičen odziv, ker v sebi se je bal, da ne bo več imel tolk časa za sebe, kot ga ima sedaj. Po SS pa mu je bilo vse žal od razmišljanja do vseh besed.
Moram rečt, da me je takrat kr malo prizadel s takšno reakcijo - ampak vem, da ni mislil tako.

Upam, da boste uredili tako, kot si želite in ob prav.

Sicer sem pa slišala eno misel: Na koncu se vse uredi, če se še ni uredilo, potem še ni konec. :)

user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 8:23:02   
Tippi
No, da ne boste vedno govorili kako in kaj sem jaz čisti primer, da se da zanosit tudi s kondomom (uporabljen skoz, novi, pregledan - brez kakršnekoli predsemenske tekočine).


A lahko tole malo bolj razložiš? Sploh tole krepko? Če je temu res tako, potem predlagam, da nemudoma pokličemo medije, gre namreč po mojem skromnem znanju za brezmadežno spočetje! Ej, bravo!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 8:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

No, da ne boste vedno govorili kako in kaj sem jaz čisti primer, da se da zanosit tudi s kondomom (uporabljen skoz, novi, pregledan - brez kakršnekoli predsemenske tekočine).


A lahko tole malo bolj razložiš? Sploh tole krepko? Če je temu res tako, potem predlagam, da nemudoma pokličemo medije, gre namreč po mojem skromnem znanju za brezmadežno spočetje! Ej, bravo!! user posted image


Če mislite, da so kondomi 100% zaščita se motite so 99% ali še manj (odvisno do proizvajalca in kakovosti, . . . ), enako kot tabletke in tudi tukaj se lahko ob pravilni uporabi zgodi, da nekdo zanosi - ali pa se mogoče motim?

Pa še uradna potrditev iz durexove strani:
Moški kondomi so 98% zanesljivi – seveda ob pravilni uporabi. (http://www.durex.com/sl-SI/SexualLifestyle/Contraception/Pages/MaleCondom.aspx)

In tisto, kar si s krepko označila sem hotela samo povedati, da je bila uporaba pravilna in da predsemenska tekočina ni mogla biti razlog za nosečnost, ker sva od začetka do konca uporabljala kondom.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 10:10:11   
Anonimen
OK, kako pa si potem zanosila? Semenčeca so na nek način morala pridt do tvojega jajčeca.

Potem pa te 98% zanesljivosti ne razumem. Piše "ob pravilni uporabi". In še "Če jih ne uporabljamo pravilno, se lahko snamejo ali počijo". Ali to pomeni, da če kondom daš gor res striktno pred kakršnimkoli stikom in ti ne poči ali se sname, imaš še vedno 2% možnost zanositve???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:12:04   
Anonimen
Za nadaljna vprašanje se obrnite na proizvajalca, vam bo lažje in bolj natančno odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Edina 100% zaščita je nič user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:17:16   
ronja
Punce, a ste že kdaj uporabljale lateks rokavice, ki niso bile prav počene, je pa še vedno šla voda not, ko ste dale roke v vodo? So bile not pač mikro luknjice, ki jih ne moreš videt s prostim očesom? To se lahko zgodi pri kondomih, kakor se lahko pri tabletki zgodi, da kljub pravilni uporabi, tudi če vsak dan ob isti uri vzameš in nikoli ne pozabiš vzet, še vedno obstaja možnsot,da zanosiš. Nobena metoda ni 100%, sta pa obe 98-99%. In ja, sprijaznit se moramo, da obstaja možnost, da zanosimo kljub vestni uporabi kontracepcije, to je pač riziko seksa. Meni se zdi rizziko sprejemljiv, glede na to, kaj nudiuser posted image .

Sicer pa ko govorite o pregledu kondomov - ali ste potem vsaki vsak kondom napihnili in tako potrdili, da nikjer ni niti malo puščal? Ne poznam NIKOGAR, ki bi to delal. Se zgodi, sploh če recimo kondome nosiš po denarnici, jih imaš v avtu, ki se ful segreje itd... Kljub vsemu so ob vestni uporabi zelo zaneljivi, ravno tako kot tabletke.

Še dobro, da punca ni jemala tabletk, ker bi jo brat gotovo obtožil, da jih je nehala jemat, ne da bi mu povedala...

a pa je brat vprašal punco kako si ona razlaga to nosečnost, če je VEDNO uporabil kondom od začetka do konca?

mene bi res prizadelo, če bi me partner sumil, da sem mu podtaknila nosečnost brez, da bi se z mano pogovoril o tem... vsekakor bi zahtevala test očetovstva, da me ne bi partner vedno potihem obtoževal, da otrok sploh ni njegov...

mogoče je pa bolje, če gresta narazen in brat pač skrbi za otroka... js vem, da ne bi prenesla tega občutka, da me moj sumi neke hude prevare...

Podpis. Sama sem zanosila tudi 1 dan predno bi morala dobit m. s predsemensko (očitno), pa če bi me lubi sumil ne vem česa in se to menil z bratom, namesto z mano, bi ga nekam poslala.

Naj se brat pogovori z njo, pa saj valjda ni neumen, da ne bi ugotovil po reakciji, a je kaj zadaj ali ne. Če pa ga tako matra, če ga je prevarala, naj pač naredi test dna. Če je njegov, bo stran vrgle 300€ ali kolikor pač je, ampak vsaj nekih dvomov o očetovstvu ne bo. Čeprav če jo sumi, da si je z injekcijo vbrizgala njegovo spermo, ki jo je vzela iz kondoma, ki ga je izbrskala iz smeti (ker pravi, da ga je sam vsakič preveril in pospravil)... potem itak ne bo kaj dosti pomagalo... Ma, meni je to čudno.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:29:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Sama sem zanosila tudi 1 dan predno bi morala dobit m. s predsemensko (očitno),

Ker se ti je tisti mesec cikel zamaknil in si imela ovulacijo kasneje kot si predvidevala?


< Sporočilo je popravil katka_ -- 3.10.2012 11:30:30 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:34:14   
ronja
Ker se ti je tisti mesec cikel zamaknil in si imela ovulacijo kasneje kot si predvidevala?
Imela sem očitno 2 ovulaciji, kar pri meni ni glih redko (včasih vidim 2 jajčeci ob m., pa še navadno čutim ovulacijo, me bolijo jajčniki) Pri meni tisti plodni dnevi ne veljajo ravno tako na izi (ala 12 do 16), če bi se te metode držala, bi imela že 10 otrokuser posted image . Tudi Svit ni narejen med "uradno plodnimi dnevi". CIkle imam pa redne, ni več kot 1 dan razlike, tako da se mi ne zamikajo, samo dostikrat imajo dva vrha, pa lubijevi plavalčki tudi niso od muh in lepo počakajo na priliko, zgledauser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:42:23   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
..včasih vidim 2 jajčeci ob m..


vidiš?? a ti to brskaš po krvi al kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: "podtaknjena" nosečnost
3.10.2012 11:46:21   
Anonimen
poznam žensko ko je podtaknila otroka,tist fantiček 10 let plačuje za njega preživnine zdaj pa hodi okol sodišča ko ima rezultat DNK dolg je čakal user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?