|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
22.11.2012 18:50:26   
luna85
medo kaj ga sračkaš?na začasni odpustnici ti lepo piše da priporočajo mirovanje in bolniški stalež. problem je v tem, da pol transfer nč ne boli, ampak boli zdej. jst mam sicer kr visok prag bolečine, ampak je blo to useen preveč zame.sm mogla uzet tablete. jst dans ne krvavim več, sm pa učeri še kr dost. vse se bo porihtal, nč skrbet. sam ne pretiravej z delom. no, sej jst tut dans nism poslušala mojga, pa sm vseen oprala pa obesla 2 stroja cot, sam ti povem da sm naredla napako. res bi ga mogla poslušat. zdej me spet boli, pa me dopoldne že ni več (in sm posledično pač ne upoštevala navodil moža). mi gre pa mal na živce utrogestan, ker mam občutek da mam vse pacast spodej.

valy super!!!! user posted image ja, smo pa kt četica po vrsti. važn je da vsem uspe dobit malo bibo.

držim pesti da se vsem celice lepo razvijajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
23.11.2012 11:35:55   
medo2013
Luna, sej vem, da ne bi bla smela it delat, oz.da ni priporočljivo, ampak zjutraj sem vzela tableto in potem šla v službo, pa se mi je zdelo da je vse ok, potem me je pa v službi začelo pikat, in danes je zgodba podobna. Bom verjetno zaključila z delom in šla domov počivat. Sem v čeri potem cel popoldan preležala in je bilo boljše. Tako, da tudi ti se pazi, sigurno še imata kej za oblečt, tako da bo umazano perilo še že počakalouser posted image . Ne govori od tega utrogestana full je zoprn, kako dolgo ga je pa potrebo potem vstavljat?

Valy, super za lepo število celic. Sedaj pa le počivaj. Zelo pogumno, da si šla na punkcijo brez anestezije, ne vem če bi zdržala, pa nimam tako nizkega praga bolečin, ampak kolikor sem slišala od punc, baje kar boli.
Smo pa res ena za drugo, upam, da nam vsem uspe, močno držim pesti.

Držta se punci ena user posted image za srečo, pa se slišimo še kaj.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
23.11.2012 21:49:04   
womanpolice
Še nekaj dni imate časa, da ujamete na prodajnih policah novembersko številko revije Mama. V njej je moja zgodba objavljena na treh straneh  - Privilegij je biti mami...  Je anonimna iz preprostega razloga, ker spoštujem to željo moža, drugače meni ni problem to deliti z drugimi. S to zgodbo sem želela vsaj nekoliko vliti upanja tistim, ki jim še ni uspelo, pa vem, da nekega dne jim bo. Le verjeti je treba. p.s. vesela bom vsakega vtisa ob prebrani zgodbi. Lp.

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
24.11.2012 17:25:11   
valy25
Živjo punce! user posted image

Kako ste kaj?
Včeraj sem še počivala, danes pa sem že veliko bolje. Samo s smejanjem in lulanjem imam še težaveuser posted image user posted image Sva imela s psom izpit in mi je prav pasalo popoldne na svežem zraku.
Tudi meni gre Prometrium (ista fora kot Utrogestan) na živce...

Medo
, se okej držiš? Tudi jaz preventivno pijem velike količine vode, ker imam rees napet trebuh...

Luna, kar ET imaš že jutriuser posted image Upam, da te pričaka čimveč malih borcev.

Drugače pa veliko mislim na naše malčke in upam, upam, upam, da se dobro držijo...
Cel kup user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
25.11.2012 9:05:31   
medo2013
Valy, a ti tudi? Meni tudi malo matra ko grem lulat, me malce boli, pa na dotik me še vedno jajčniki bolijo, me je pa v petek začel grozno boleti želodec, pa malce me duši v prsih, pa ne vem je to kaj povezanouser posted image . Jutri itak grem tja na transfer, pa se bom malo pozanimala.
In je bil izpit uspešen? Kakšno pasmo psa pa imaš?

Luna, mislim nate in držim pesti, da te je pričakalo velikoo borcev, kot jih je poimenovala valy user posted image . Javi se nam kaj kako je šlo.

Lepo nedeljo punce, zunaj se že kaže sončekuser posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 7:36:44   
luna85
Sm šele zdele opazla, da mi učerejšnega odgovora ni objavl user posted image

grejem eno pikico, mava pa že prvo slikico te pikice. čeprov zgleda kt krog z reljefom, je men lepa user posted image
Medo, srečno danes, user posted image pa nej te ne bo strah. je popolnoma ne boleče, pa tut ni neprijetno. po transferju še 1uro odležiš in to je to.

glede lulanja je pr men to že minil, me pa še zmeri boli, če mam npr. zelo poln mehur, tko da zdej hodm bolj pogosto pa je boljše.

Valy to sta mela izpit za kakšnega terapevtskega psa, al klasična pasja šola? pa tut tebi srečno jutri user posted image

smo na vezi

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 8:09:47   
valy25
Jutro punci! user posted image

Medo fino opravi danes. user posted image Upam, da dobiš odgovore glede bolečin. Če kaj pomaga, tudi mene je na otip bolel cel predel pod popkom... Mogoče, da je samo posledica razbolelosti od punkcije? Drži se.

Luna user posted image za pikico! user posted image user posted image Lepo, lepo jo grej. Je prav tak pozitivno smešen občutek, ko veš da je pri tebi, kajne? Me je že skrbelo, ker se včeraj nisi javila. Imaš kaj zamrznjenčkov?

Hehe, naš kuža je en zmešani mešanček (z border colliem). Je naredil šele malo šolo, ampak je bilo vseeno zabavno. Februarja gre pa v osnovno. user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 12:43:28   
jona klara






wp- saj se me spomniš ane? prvič sva skupaj pričakovali bebico, lani februarja pa se v podobnem času spet borili in ni se še uresničila želja, čeprav mi smo bili še enkrat maja, ni niti do et pršlo.No bolečina je še vedno močna, prisotna, želja neskončna.

Tvoja zgodba je kot bi svojo pisala.Jokala sem nad njo, nisem vedela da je to tvoja zgodba, bila sem pa vesela, da sem prvič zasledila zgodbo o ivf mamici .Srečno ti želim, da se vam čimprej uresniči želja, pa veliko lepih užitkov ob prvi ivfjevki.Mi bomo kmalu imewli roj. dan, v teh dneh mi je še posebej hudo, ker bi se morala roditi naš v novembru.....če bi lani uspelo.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 26.11.2012 12:44:10 >


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 13:30:37   
medo2013
Evo, še ena tukaj, ki pa greje dve pikici, sicer zlo slabi, ampak upamo na najboljšeuser posted image . ha ha hauser posted image , prav nasmejat sm se mogla tebi Luna, kako si opisala svojo pikico. Naju so pa danes pričakale 3, oz. 4 zarodki, s tem da so tolk bogi pa počasi se razvijajo, da so predlagal da mi vstavijo dva, za ostala dva bodo pa jutr vidli, če bosta preživela, da ju zamrznejo. Transfer res ni boleč, tako da valy, brez skrbi jutri. Držim pesti da te čaka veliko zarodkov.

Luna, tudi jaz isto prakticiram, takoj ko je malo poln mehur, ga grem kar izpraznit, drugače so takšne bolečine, da komaj do wc-ja pridem. Drugače se v redu počutiš? Kdaj imaš pa krvnega?

Valy, sem dobila odgovor. Glede na veliko število spunktiranih celic,in zaradi majhne napihnjenosti, sem pred transferjem opravila še en pregled z UZ, ki pa je na srečo pokazal, da je vse OK. Zaradi močno povečanih jajčnikov imam še vedno bolečine, je prisotne tudi nekaj tekočine, vendar je na srečo ni bilo treba spunktirati. Hvala za skrb. Kako se kaj ti počutiš? Jutri si pa ti na vrsti za transfer,... kako smo lepo po vrsti razporejene.

Tak punci, lepo počivat in božat bušije.
Pošiljam vama user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 14:17:39   
gasilka
valy 25 ja 2 postopek je bil uspešen leta 2010 sem rodila dvojčka deklico in dečka. Želimo pa si še enega člana :)
terapija suprefact + puregon imam pa dolgi postopek

SREČNO vsem

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
26.11.2012 20:01:28   
luna85
uuuuu Medo kr dve pikici. ja supr. to bo veselo pri vas. user posted image držim pesti da se obe obdržita user posted image kolk si pa mela zrelih celic? men je blo ful ušeč k smo dobl slikico. teb je blo to ušeč? test je pa za Miklavža

valy mam par zamrznenčkov, sam upam da je ta pri meni že zdej zmagovaln, pa bova pol sam še šla po pingvinčke, pa bojo trije otroc pri hiš user posted image za zdej sva ful opitimistična. res si želiva da bi mala pikica ratala velika pika, k nama bo od avgusta dalje krajšala noči user posted image . srečno jutri. user posted image user posted image

grem pod tuš pa spat. dans sm ful nekej utrujena, vrjetn zarad tega ker prejšne dni nism kej dost spala.

bodte fajn!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 11:07:34   
valy25
Živjo punce!

Medo, bravo za dve pikiciuser posted image Aha, so potem vse lepo razložili. Glavno, da si okej. In ma da rata....user posted image

Luna, waw, to da si prišla do zamrznjenčkov je reeees dobro. Pomeni, da so ti že prvič našli pravo kombinacijo zdravil in so mali zarodki res kakovostni. user posted image

Gasilka kako grozno si želim, da bi šla po tvojih stopinjahuser posted image . Kakšna sreča, da imaš že dva otročka. Pa res lepo, da si želite še enega. Velike družine so zakon user posted image Jutri imaš ultrazvok, kajne? Dobro opravi.

Danes sva bila z možkom kar malo razočarana. Od vseh celic sta bili živi le še dve.user posted image Čeprav sva še dokaj mlada, so mi vstavili kar obe. Na žalost pa ljubici nista prav dobro razviti. Tako, da sva imela v bistvu prejšnjič boljši rezultat, ko sva imela samo pet celic in so se vse oplodile in pravilno razvijale... Je pa smešno, ker so slabe napovedi name naredile prav kontra efektuser posted image Sem dobila tak materinski občutek zaščitništva do pikic. Koker nam pa že ne bo nihče govoru, da nam ne bo uspelo. Mamica vas bo merkala in konecuser posted image

Lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 19:18:51   
womanpolice



IZVIRNO SPOROČILO: jona klara







wp- saj se me spomniš ane? prvič sva skupaj pričakovali bebico, lani februarja pa se v podobnem času spet borili in ni se še uresničila želja, čeprav mi smo bili še enkrat maja, ni niti do et pršlo.No bolečina je še vedno močna, prisotna, želja neskončna.

Tvoja zgodba je kot bi svojo pisala.Jokala sem nad njo, nisem vedela da je to tvoja zgodba, bila sem pa vesela, da sem prvič zasledila zgodbo o ivf mamici .Srečno ti želim, da se vam čimprej uresniči želja, pa veliko lepih užitkov ob prvi ivfjevki.Mi bomo kmalu imewli roj. dan, v teh dneh mi je še posebej hudo, ker bi se morala roditi naš v novembru.....če bi lani uspelo.




Seveda, Jona Klara, se te spomnim! Ja, se mi zdi, da se še vedno premalo o tem govori, zato sem toliko bolj ponosna, da sem jo napisala, in da je bila objavljena. Sem pa tudi jaz potočila solzico, čeprav sem jo sama napisala :-D Tašča, sodelavka in še kdo so pa jokali :-) Je res ganljivo nekaj takšnega brati in tisti, ki niso v tem, si niti ne morejo predstavljati. S to zgodbo sem hotela vliti optimizem parom, ki še čakajo na ta veliki čudež, ki ga midve že imava doma. Saj to so - ČUDEŽI. 

Midva sva bila januraja 2012 spet v postopku - rezultati porazni. Itak nobenega zamrznjenčka. Erika je bila edini zamrznjenček kar sva jih imela. Sedaj september/oktober 2012 sva ponovno bila, in je ponovno bilo neuspešno. MOram pa priznat, da je tokrat bila bolečina milejša saj sva dosegla rezultat o katerem sva lahko le sanjala in še zdaj ne morem verjeti, da je to res najino. Na dan ET so nama sporočili, da 2 sta že za zamrznit, da ostale bodo še spremljali. Enega so mi vstavili. No, in potem dobim pošto, da imava kar 5 zamrznjenčkov!!!! Sej nism mogla verjeti!!! Še danes težko. Upam, da bo eden izmed teh petih tisti pravi... Ker je mnogo lažje iti le na uz ali dva ter transfer kot pa čez ceeeeeeeel postopek.

Seveda pa držim pesti tudi zate in za vse VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 19:23:50   
womanpolice
gasilka... čestitke za nov začetek! Te pa kar občudujem :-) Upam, seveda, da vama uspe oz. se uresniči želja. Jaz namreč si v teh časih kar nam dela jeb..a vlada ne upam imeti treh. Želimo si še enega. No, če pa bi se zgodil naravni čudež kar je možnost ena proti milijon pa normalno, da bi obdržali. V glavnem vso srečo ti želim!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 19:36:25   
luna85
valy upanje umira zadnje. imamo pa vse le eno mocno zeljo, hkrati pa se zavedamo da ni lahko uresnicljiva. prijatlca je imela 3postopke, super zarodke pa ni nc ratal, v 4 pa same slabe, pa ma zdej puncki ki sta aprila upihnili ze 3svecko. tko da glavo pokonc. posiljam ti kup pozitivne energije pa se pikapoke user posted image user posted image user posted image drzim pesti da se lepo razvijata pri mamici. kdaj pa imas test?

medo kako si oz. ste?


(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 21:23:13   
medo2013
Čer punce....kako ste kaj, pridno grejete svoje pikice? Luna, mi smo v redu, pa vi? Jaz pridno počivam, ne pretiravam z delom, da ne bi potem sebe krivila, če bi slučajno do česa prišlo. Sem pa opazila par rjavkastih nitk, danes čez dan ko sem hodila na wc, verjetno je še od včeriuser posted image .

Ja Luna, midva sva dobla kar dve pikici, zarad tega, ker so zlo slabe. Bile naj bi 3, oz. na 4. so še čakali kaj se bo zgodilo z njo danes, tako da niti ne vem, če so potem katero sploh zamrznili, baje sta imeli bolj malo možnosti. Ma ja, full je lepa slikica, jst kr pravim, da sta to najina dva čmrlja user posted image . Itak da je ta v tebi že zmagovalen, ko si bosta pa zaželela povečati družinico, bosta pa šla po pingvinčke. Full vesela za vaju. uuuu Luna, to bo pa hitro test padel. Midva ga imava komaj 10.12....kje je še to.....

Valy, nč bit žalostna, tud moje celice so ble zlo boge in slabe, pozitivno razmišljat pa bo. Ti samo lepo merkej kot si rekla, pa bo vse ok, boš videla. Čuvaj se. Kdaj imaš pa test?

Lepo spite, črne misli pa kar stran napodite.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 21:47:07   
gasilka
womwnpolice hvala ti, rekla sva da bova probala še en postopek spravit čez če bo bo čene imava pa vsaj dva luštkana sončka , je pa res da je hudič v donšnih časih met 3 ali več otrok

tudi tebi želim veliko uspehov in naj bo vsaj eden še tisti pravi ki vam bo lepšal življenje

tudi mi2 nisva nikoli imela zamrznjenčkov vedno v vsak postopek od začetka do konca tako da me je po eni strani kr srah bolečin k jih bom mogla spet prenest. hudo je za nas k vemo kaj nas čaka in nam k smo prehodile že veliko trnjevih poti ampak se nedamo velikokrat smo razočarane nad vsem pa še vedno polne upanja

punce ne obupat in SREČNO !!!

valy25 upam da te bo pot vodila po mojih stopinjah in da se ti nasmehne sreča čene cela vsaj polovična user posted image SREČNO!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
27.11.2012 21:48:18   
gasilka
medo2013 dobro ju grej in naj oba srčka zabijeta SREČNO!!!

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
28.11.2012 10:21:38   
luna85
medo nitkice lahko nakazujejo tut na ugreznitev. ko bi vsaj moja pikica res bla zmagovalna-sam ni nujno da bo. se merkam, jo bozam pa se pogovarjam z njo. upam da ostane. mam pa cudn obcutek spodej, tak kot da M prihaja. dojke me skorej nc vec ne bolijo...uglavnem strah me je...

valy kako si?

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
28.11.2012 11:18:06   
medo2013
Joj Luna, ko bi bile tvoje besede uslišane in bi to res bila ugnezditev,pa da bi se obe moji pikici ugnezidili....vse bi dala za to...nikoli nisem mislila in razmišljala o dvojčkih, ampak sedaj ko so mi vstavili dva, si tako močno želim dvojčke, da vam ne znam povedat. Tudi jaz se čuvam, počivam, božam bušija in jima pravim naj ostaneta tam, upam da me ubogata. Ma sej res nikol ne veš kaj je prav. Maš lahka super odlične celice pa ni nič, pa maš lahk zlo slabe celice pa ni nič... človek sploh ne ve kaj je boljše. Ampak me smo optimistične in verjamemo da nam bo vsem uspelo priti do zaslužene nagradeuser posted image . Ti verjamem Luna, da te je strah, ampak ti si ena taka pozitivna punca, tako da nč slabo mislit, ti samo lepo počivaj, mogoče so pa to dobri znaki, da se je pikica ugnezdila.

Gasilka, hvala za lepe želje, upam, da bodo uslišane. Tudi tebi želim vse dobro. Kako kaj kažejo tvoji folikli?

Valy pa zgleda pridno počiva, še nam se nč ne oglasi, pridna punca user posted image , upam, da si OK.

Kako pa drugače preživaljate tele dneve? A skoz ležite? Jst sem bla mal zuni na sončeku, je tolk fino vreme, sedaj pa razmišljam kaj bi za kosilo nardila.
Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
28.11.2012 12:09:10   
valy25
Živjo punce!user posted image

Ful je fino, da malo poklepetamo. PA še taka pozitivna klima je tukaj gor, da sem prav dobre volje, ko pokukam na forum.user posted image

Medo tudi jaz sem pomislila na isto razlago kot Luna. Ker da bi od transferja krvavela dvomim, za menstruacijo je pa itak še cel teden prezgodaj. Tako, da ti naju kar poslušaj user posted image . Joj, midva si tudi želiva dvojčke. Mislim predvsem zato, ker sva vedno sanjala, da bova imela več otročkov... Sedaj sva pa itak samo na postopke vezana. In če bi imela na koncu le enega, naju je strah, da bi ga nehote razvadila. user posted image

Luna jaz sem tokrat rekla,da se ne bom ozirala na znake. No,itak mi ne bo šlo, ampak vseeno imam dober namenuser posted image Ker prsi me itak bolijo od Prometriuma... Sem ga morala jemati pred postopkom za sprožitev M in sem imela ves čas tako lepo nosečkasto napeteuser posted image . In tudi temperaturo mi malo dvigne. Za druge znake je pa itak prezgodej verjetno v teh 14 dneh?

Test imam napisan za 11.decembra. Ampak ga bom naredila osmega. Ma, pomoje mora že realen rezultat pokazat.
Drugače pa se trudim več počivati in pazim, da ne dvigujem težjih stvari... Drugače pa kar normalno živim... Zdajle šibam inštruirat tri nagajive osnovnošolceuser posted image Itak tam cel čas sedim in še čas mi hitreje mine.

Tako da vsem en lep preostanek dneva. Držiiiiiiim pesti!

Se slišimouser posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
28.11.2012 14:28:43   
gasilka
živjo punce !
30.11. imam punkcijo folikli so veliki od 23 in navzdol danes pade stopka v petek pa . . .

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
28.11.2012 15:21:08   
luna85
valy sej ne da se oziram na znake (kermi čist nč ne pomaga) sam čutm razliko. a veš uno, k te nekej vs cajt boli, pol te pa ne več, pa ti ni jasn zakaj ne? itak da upam da se je pikica ugnezdla,moj me še heca, da to k me je neki čudn špikal, je zihr pomenil da je napelala še varovalne vrvi, da ja nav kam padla. user posted image držim pesti da ti bo miklavžek prinesu user posted image z 2dnevno zamudo user posted image al pa user posted image ma naši otroc bojo pa razvajeni pa če čmo al pa ne-ker vemo kako dolgo je trajal da smo jih dobile (ampak to še ne pomen da navjo znal ubogat, pa bit vljudni, prijazni, pripravleni pomagat, znal pospravlat, kuhat, šravfat user posted image ...you get the point )

medo tut jst si želim da bi bli to pozitivni znaki. sam sej veš sama...ni nujno, in nč ne morm nardit da bi to spremenila. in mislm da me to fejst jezi. ta nemoč. no, dans bo za kosilo repa in matevž, tko da mam izgovor, če me bo dans še kej šravfal, ščipal, čudn bolel... Mi2 sva se zmeri hecala da bova mela dvojčke-moj temu prav paketek al pa double trouble user posted image tko da sm čist navdušena da vidve z valy mata realne možnosti za dvojne bibe. kok je to lepo. aja, k si napisala da mate sonček-prosm pošl ga še knam v žabarijo. že cev dan je meglen pa neki dž naletava.

gasilka super. držim pesti da bo čim več zrelih in zelo dobre kakovosti. user posted image user posted image
user posted image

grem zdej kosilo skuhat, ker moj bo čez urco že iz službe. uživejte, pa božita bušija, gasilka ti pa folnikle user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
29.11.2012 9:47:35   
medo2013
Dobro jutro, oz.dober dan user posted image .... kako se kaj danes počutite, upam, da ste vse pozitivno razpoložene.
Jst sm se odločla, da v ponedeljek spakiram v službo, ker drugače kar naprej neke znake iščem, če jih pa ni, si jih pa sama v glavi ustvarimuser posted image .

Valy, kaj pa inštruiraš, če bom kdaj za moje otročke rabla inštrukcije, da vem na koga se obrnituser posted image ? Midva sva tudi skoz govorila, da bi imela 3, sedaj pa upava, da dobiva vsaj enega, čeprav jst vem, da bodo dvojčkiuser posted image

Uuuu Gasilka, ti pa jutr na punkcijo, držim pesti da bo čim več celic.

Luna, točno vem o čem govoriš. Najprej te nekj boli, maš napete prsi, potem pa to čudežno zgine, in že je panika....a je to dobr znak, al je slab? Ma sej to se ti lahk sam zmeša. Itak pa vsaj jst, ker je pač za mene prvič, kr naprej iščem po netu vsak znakec ki ga občutim.

Grem rajš dat drugi stroj prat. Se slišimo kaj punce.
Lep dan, kljub temu, da je tako siv in žalosten user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
29.11.2012 10:39:36   
valy25
Živjo punce! user posted image

Kako kaj? Tole vreme je reees turobno, ja... Upam, da bo do konca tedna kaj snežink. Hehe, jaz sem res neumna. Bi v tem kratkem času rada pikicam razkazala čimveč stvari user posted image Hehe, jih že zdaj podkupujem.user posted image Drugače sem pozitivna. Hehe,no priznam, da me pa že čisto malo stiska, kaj če bo minus. Ampak se mi zdi bolj pametno tvegati in upati- bo, bo, bo ratal.user posted image

Drugače sem okej. Ma ja, se z obema čisto strinjam. Tole čakanje se itak vleče, potem smo pa na vse pozorne. Jaz naganjam paniko, če so znaki ali pa če jih ni... user posted image

Medo pomojem je pametna odločitev, da greš v ponedeljek v službo. Do takrat se bodo že do konca vgnezdile in vam bo tko hitreje minil čas... Inštruiram pa za osnovno vse predmete, za srednjo pa matematiko in kemijo...

Luna tvoj možek je res faca. hehe, ja pa z najmočnejšimi vrvmi se je upela v steno in uporabla najtdnejše vozle, tko da bo sigurn držal. In ja, seveda, naši otroci bodo ekstra vljudna, pridna in inteligentna bitjecauser posted image

Gasilka srečno jutri!!!

Ooo, sonček se je ravnokar prikazaluser posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?