Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

edino tecna sem pa res na3 :)
   edino tecna sem pa res na3 :)  
   in da ne bo spet trajalo ..."tako "dolgoo...vem da se nekatere se dlje trudijo....definitivno pa z klomifenom nocem vec zanosit...
   in da ne bo spet trajalo ..."tako "dolgoo...vem da se nekatere se dlje trudijo....definitivno pa z klomifenom nocem vec zanosit... 
 čist vesela... zdj pa čakam da G začne delat (zgleda ma dopust), ker moram na pregled nekje med 12-14 dnem ciklusa, da pogleda, če mam vse oz. da nimam kaj viška
   čist vesela... zdj pa čakam da G začne delat (zgleda ma dopust), ker moram na pregled nekje med 12-14 dnem ciklusa, da pogleda, če mam vse oz. da nimam kaj viška pol pa akcija, če bo vse tko k mora bit
   pol pa akcija, če bo vse tko k mora bit 

še nisi dobila, oziroma vsaj počakaj, da izostane, pa potem naredi test. Vmes pa se ne obremenjuj toliko. Zase lahko rečem, da sem v celem svojem življenju naredila samo štiri nosečniške teste, ravno toliko, kolikokrat sem bila tudi dejansko noseča. Pri meni je vedno zanesljiv pokazatelj izostanek
  še nisi dobila, oziroma vsaj počakaj, da izostane, pa potem naredi test. Vmes pa se ne obremenjuj toliko. Zase lahko rečem, da sem v celem svojem življenju naredila samo štiri nosečniške teste, ravno toliko, kolikokrat sem bila tudi dejansko noseča. Pri meni je vedno zanesljiv pokazatelj izostanek  

.
  .