Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

...bi pač skupaj telovadili-najbrž bi tako izpadlo na koncu... Samo da mine zima, pa začnem še tekat.
  ...bi pač skupaj telovadili-najbrž bi tako izpadlo na koncu... Samo da mine zima, pa začnem še tekat. 
			 Sm pa taka k bi mi kdo noge zabetoniral, pa rame...jao. Tko da dons se ne grem tega po programu, bom šla raj en krog, če bom zmogla pa mal bom po svoje, da se mal spočijem... če ne me bo še res minil...
   Sm pa taka k bi mi kdo noge zabetoniral, pa rame...jao. Tko da dons se ne grem tega po programu, bom šla raj en krog, če bom zmogla pa mal bom po svoje, da se mal spočijem... če ne me bo še res minil...  Čeprav je moj G reku, da so neki leni, mogoče je pa vendarle po pregledu turbo vžgal
   Čeprav je moj G reku, da so neki leni, mogoče je pa vendarle po pregledu turbo vžgal .
  . 
			 Js bom 28, moj je bil pa 30... Čakava že od avgusta, če bo kej al ne bo... vmes je bil en SS...
   Js bom 28, moj je bil pa 30... Čakava že od avgusta, če bo kej al ne bo... vmes je bil en SS... Tko, da nič ne gre po načrtih... zdj je pa še G reku, da so moji jajčniki leni
   Tko, da nič ne gre po načrtih... zdj je pa še G reku, da so moji jajčniki leni no, upam, da je ne bo... In ne vem od kje redne
   no, upam, da je ne bo... In ne vem od kje redne