Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .

prišla, tisti izcedek od četrtka se je počasi stopnjeval in v nedeljo popoldne se je ulilo kot strela z jasnega.Malo sem žalostna oz. razočarana, tolažim se s tem, da malokomur rata v prvo, zato ta mesec v nove boje.Upam, da bo več sreče.Kaj pa ti?Upam, da vsaj pri tebi ni obiska
  prišla, tisti izcedek od četrtka se je počasi stopnjeval in v nedeljo popoldne se je ulilo kot strela z jasnega.Malo sem žalostna oz. razočarana, tolažim se s tem, da malokomur rata v prvo, zato ta mesec v nove boje.Upam, da bo več sreče.Kaj pa ti?Upam, da vsaj pri tebi ni obiska    .Pa pa.Se še pišemo kajne?!
 .Pa pa.Se še pišemo kajne?! 
			 (med ovulacijo mislim) in prvič v življenju nisem pričakovala
 (med ovulacijo mislim) in prvič v življenju nisem pričakovala   Mateja, upam da te ta prvi poizkus res ne bo dotolkel. Sama sem stara 28 let in tudi delava na pikici, pa ne rata. Za mano je že kar nekaj razočaranja, obupala pa ne bom nikoli
 Mateja, upam da te ta prvi poizkus res ne bo dotolkel. Sama sem stara 28 let in tudi delava na pikici, pa ne rata. Za mano je že kar nekaj razočaranja, obupala pa ne bom nikoli  .Smo ljudje smešni kajne?!
 .Smo ljudje smešni kajne?!
 pa da to zvem šele po osmih tednih.Kaj ve pravite?Sem že prov malo tečna s tem, kajne?
  pa da to zvem šele po osmih tednih.Kaj ve pravite?Sem že prov malo tečna s tem, kajne? 
			 sem pa imela dva dni naprej pa samo izcedek..
  sem pa imela dva dni naprej pa samo izcedek..  

NA DELO.TUDI JAZ TEBI ŽELIM DA BI NASLEDNJI MESEC ZAGLEDALA
  NA DELO.TUDI JAZ TEBI ŽELIM DA BI NASLEDNJI MESEC ZAGLEDALA 
  .
 .