|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
25.7.2013 6:54:52   
Sadrika
Ojla babnce..... vse na dopustu?
Povejte mi prosim, kako čistite zobka/euser posted image kolikokrat/dan in s kakšnimi ščetkami? Nama tole ne gre najbolje. Kljub temu, da vse tišči v usta in grize, mu je tale ščetka čisto preveč v ustih, tako stiska skupaj ustnice, da ne pridem sploh do zobka, če pa mi že uspe, se tako kremži in jeziček tišči ven, da mi mogoče uspe zobek samo malo pobožati levo in desno. To prakticirava zjutraj in zvečer, sicer res, da samo 2 dni, sva še na začetku. Sem pa kupila ščetke v DM-u, tiste, ki so 3 v komp. 1. z lamelami, ko še zobkov ni, potem 2.ki je z gumijastimi ščetinami za že kakšen izrastli zob in 3. ki ima sintetične ščetine, ki je primerna, ko je že precej zobkov zunaj.
neonaia - Tilnu so se laski zdaj začeli gostiti, sicer so ti laski še zelo kratki in tanki (je blondži), so pa zato vsak dan bolj gosti, je bil pa dolgo časa med bolj plešastimi, tako, da izgubljati prej ni imel kaj user posted image . Je pa tudi en tak ježek, ko mu na vrhu glavice vsi štrlijo navzgor, je prav smešen.

Zadnji teden je začel ful čebljati, ampak res ful, že takoj zjutraj, ko se zbudi, ima toliko za povedati z ebebe, mome,meme, mogoče celo mama mama, najbolj pogost je pa seveda abuuuu, ali samo buuuu

lepo bodite, zdržite to vročino in uživajte na morju user posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: januarčki 2013
25.7.2013 8:05:20   
Majči_
dobro jutro punce...
pa da vidim če mi bo naš mali živček pustil napisat tole ob kavici user posted image kako ste?mi še ne uživamo na morju se pa približuje, gremo 17.8. čeprav se mi je zdelo da je še sto let do takrat, mi tole poletje kar nekam beži...prehitro bo konec uživanja user posted image

naša mala žaba ima TOOOLIKO energije da jo mamici počasi že zmanjkuje...postavlja se na vse štiri in potem niha naprej in nazaj, premakne se pa še ne. mislim da ko je zbujena ni pri miru niti sekunde. obrača se, sedi, pa nazaj na vse štiri pa spet pa spet...potem pa seveda ne zna določenih stvari in jo je treba kar naprej pobirat in obračat....auuuu moj križ, resnično me že zelo boli. aja puza pa nazaj po trebuščku že. pravijo da je to normalna faza, tako da ok. ampak problem je ker potem igrače pusti spredaj in seveda ne more več do njih in seveda joka user posted image tako da prav komaj čaka da se bo začela premikat, da se bom čisto malo odpočila preden bo že hoja na vrsti.

zobke imamo še vedno 4, še vedno je mali vampirček, enke ne kažejo nobenih znakov da bi pokukale ven zgoraj user posted image user posted image čistim ji pa strašno neredno moram kar priznat....se bom poskušala popravit. imam pa eno tako prozorno gumijasto reč od nuby (kupila v mullerju) ki se natakne na prst. nima še tisith ščetin kot ščetka, samo neki gumijasti "izrastki" so gor. (moje izražanje je primerno popiti samo polovici kave hehehhe). sem ji pa večinoma čistila kar po obroku, bo treba verjetno začet zjutraj pa zvečer a kako. vse ki jih poznam so zobe dobili bolj pozno, blizu enega leta, takrat je pa že vse malo drugače, tako da se niti ne znajdem najbolj user posted image

nimam pojma kaj naj ji dam še za jest...res ne, ker kar naprej je eno in isto imam občutek. sadje pa nekaj pa krompir pa kaj zraven pa kakšen saden futek pa gres...zdaj ko je stara 7 mesecev sem ji dala že skuto pa jogurt za probat. skuta še gre s kakšnim sadjem, jogurt pa niti z banano, kaj šele sam hehe. bomo še probavali, upam da je to samo faza...pa ne morem več poslušat tašče s tem njenim cukrom. vsakič ko tamala kaj ne je je pametna naj ji malo posladkam pa da seveda da ne je če pa ni cukra...GRRRRR prav VSAKIČ. nimam pojma več kaj naj ji rečem,težko se ji pa izognem če živimo v isti hiši. joooooj kar živčna sem že zaradi tega. saj je sladke stvari samo ne bom ji pa kar cukra z žlico vsuvala v hrano, samo zato da bo jedla. že frutki pa kašice pa piškoti so za moje pojme čisto dovolj za tako malo pikico...pa seveda kako jo imam lahko kar cel dan v plenički, mal je treba rito prezračit (oz. naj bo kar brez ko je zunaj) pa kam so pa tebe zaprli ko jo z vozičkom pripeljem ven....AAAAAAAA zmešalo se mi bo res.

no pa sem se še malo zlajala tukaj, malo pa pomaga če daš ven hehe...se opravičujem user posted image zdaj pa naprej pit kavico uživajte pa upam da se boste uspešno skrivale pred vročino te naslednje dni ko bo baje precej vroče...papa

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: januarčki 2013
25.7.2013 13:25:27   
Sadrika
Majči, tudi meni je že zmanjkalo idej za hranjenje, čeprav OH znam menjat (krompir, riž, polnozr.testenine, polenta, prosena, ajdova kaša.....), pri zelenjavi se pa vrtimo okoli iste (korenček, špinača, bučke, koruza, cvetača), sem probala majhen košček dati rdeče paprike, pa ni bilo ok, prav tako brokoli. Sadja pa še nismo veliko (jabolko, hruška, marelica, breskev, melona, lubenica, banana), pa tudi samo tu in tam.
Kar zadeva tašče, te pa občudujem, da zdržiš pod isto streho, jaz si ne predstavljam. Mene že čisto znervira v tisti uri, ko se vidimi 1x-2x na teden. Ma smo že tako daleč, da se z mojim vedno več kregava zaradi njiju (ker na koncu sem itak kao jaz "preveč občutljiva"). Problem je, ker je tast isti, začne tašča, on še potem podkuri. Ma ko gresta domov, se vedno počutim kot da sem najslabša mama in sem čisto povožena in potem jokam na skrivaj, da me moj ne vidi in me je strah že vnaprej, ko bosta zopet prišla in sem z vsakim dnem bolj nervozna, ko jih ni, ker se samo bliža dan, ko bosta pozvonila. In ne morem verjet sama sebi, da sta me lahko tako sprovocirala, da sta me pripeljala tako daleč. Ali so to še vedno hormoni? Do poroda smo se tako lepo razumeli in sem ju imela tudi rada. Majči, tudi meni dela to, "ja, kam te je pa spet dala, ja ka te je spet dala spat, ne zehat, ko te bo spet v kinderpet porinla, kak te je pa dons oblekla, ka ti je pa dons skuhala, pa take, nikol direkt meni...
Mi2 sva te dni bolj okoli doma, oz. pod domačo hruško na odejici in ga imam tudi kar nagega (posledično več peremo odejice user posted image ), ga pa vsake toliko časa malo namočim v njegov bazenček. V vozičku je seveda v plenički, prav tako v stanovanju

(odgovor članu Majči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: januarčki 2013
25.7.2013 21:16:33   
mojca1987
hojla hoj...
da se še jaz oglasim po dolgem času... 13. smo bili stari pol leta...imamo že 2 zobeka spodaj ...user posted image .. veliki smo 68cm in težki 7140g.
zanima me koliko vam spijejo AM na obrok, ker naša punči ne spije nikoli več kt 100ml. papca mi na 2-3 h. zraven ji dajem že GH... je zelenjavo, sadje, gris in rižolino :)
čez dan mi spi po 2-3x okoli 0,5-1 h. skoraj nič... ponoči se mi še vedno zbuja od2-4x... noro res... pa ni važno če se zvečr naje ful grisa ali rižolinota ali pa če samo spije 100ml mleka.
se pa že prevrača iz trebuščka na hrbet in obratno... puza v krogu ( ampak ne po kolenih) in naprej in nazaj :)
zanima me ali jih imate še kar v lupinicah ali že razmišljate o nakupu drugega avtosedeža..... in če ja katerega.... sama si jih ogledujem ampak ga še ne mislim kupiti dokler ji bo lupinica še ok.


LEPO SE MEJTE :)

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: januarčki 2013
26.7.2013 13:24:00   
mini86
čao čao

evo js sm jo dala na domčo tehtnico in ima 6900:)
no cepljenje bi mogli imeti ravno nekje pred morjem ampak se zdj ne mislim ubadat s tem in ga bomo imeli septembra..

imamo še vedno dva zobka, je pa malo jokava ponoči in sumim zgornje..tko da smo v pričakovanju..

za kosilo imamo
-blitvo s krompirjem
-krompir in koleraba v omaki
-10216685 različnih zelenjavnih juh
-makarončki z različno zelenjavnimi in mesnimi omakami
-polena z zelenjavo
-polenta z golažem
-kumare v omaki in krompir
-rižota
-kurja obara

no če bo katera dobila še kakšno idejo:)

za malico
-samo sadje
-sadje z nepasirano skuto
-sadje z nepasirano skuto in piškotom

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mojca1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: januarčki 2013
26.7.2013 21:32:30   
neonaia
čer!

uf, kok je vroče...baje se bo stopnjeval do pondelka ko bo 37st! user posted image

matejad: ajej...je že kej bolš?

sadrika: mi mamo Jordan ščetkico s širokim držalom/grizalom in jo ma ful rada.zaenkrat si samo zvečer umiva, pa še to včasih pozabmuser posted image sm ji kupla tut pasto (s fluorom), ker ga ne dajejo več v tabletkah.tko nam je patronažna svetovala...ampak sm mal pobrskala na netu in bomo kr še počakal s to pasto do 1 leta (probala jo je žeuser posted image ).
jo pa posedem (seveda jo držim) na rob umivalnika z nogicami not in ji pustim, da si sama umiva (ful vesela, pa še v ogledalu se vid), pol pa še js primem in mal poščetkam šk, šk, šk..in sva user posted image

je pa že drugi zobek vn pokuku, zdej je pa tut zgornja enkica v nizkem štartu (se že vidi, a ne tipa).seveda je v paketu tut tečnoba, jok in zbujanje, ampak bomo preživel-sam še 18 jih zraste pa smouser posted image

a kera uporablja calgel? kej pomaga? da ji mal ublažim to bolečino...

mirno hladno nočkouser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: januarčki 2013
27.7.2013 6:14:06   
Sadrika
Jutrouser posted image
vroče, vroče, jaaa, ampak saj je poletje, hehehehe, no, dons bomo šli mal v hribe, nam je prevroče tu.
Mamo zdaj že 2.dan/noč probleme-druga spodnja enkica se prebija, pa se je niti čuti ne, tako da ne vem kako dolgo bo še to trajalo, pri prvi, ko je bilo tako hudo, se ga je že čutilo, zdaj ga pa verjetno še vročina zdeluje. Calgel mi uporabljamo, tudi več kot bi smeliuser posted image , pa je čisto odvisno kako ga namažem, če kiksnem, je seveda kot da ne bi nič namazala, ko pa ga fajn vtrem na pravo mesto, zaspi, ma skor v isti sekundi, kot da bi ga ustrelili. Včeraj smo morali celo Calpol uporabiti, ko je bilo tako hudo, ampak ne vem, ali ne zagrabi tako hitro ali kaj, ko je zaspal, nisem vedela ali od izčrpanosti, ali je končno Calpol zagrabu user posted image . Hehehe, pa že tudi jaz odštevam, pa smo šele pri drugem zobku
Mini - kako pa skuhaš golaž, ali pa mesne omake, kurja obara? Vse se tako sliši kot jedilnik za nas. Jaz še vse kuham zanj posebaj in mi niti kakšna jed ne sliči, da bi jo lahko kako poimenovala kot npr.kurja obarauser posted image pa čeprav so mogoče sestavine vsaj približek obari, ne dajem pa še nikamor čebule, prav tako na koncu še moram vse spasirati, ker se drugače davi, tisto mi pa še najmanj ne daje občutka, da bi lahko rekla, danes imaš pa rižoto za kosilouser posted image
Zadnje dni sem precej na trnih in nervozna, ker se mi ponuja ena zelo fajn služba, ki se mi jo zelo lušta, ampak bi morala že pričeti z naslednjim mesecem, kar pa mi je zelo prehitro dajati malega v varstvo, sploh pa. ko bi imela zelo čuden delovnik. Tako sem se lepo zahvalila in se s tem precej zamerila morebitnemu delodajalcu in mislim, da mi te službe ne bo več ponudil kasneje. Žal mi pa ni, da sem jo odklonila, mi je mali bolj pomemben, saj ga nisem rodila zato, da mi ga bodo drugi vzgajali.

Punce lepo se mejte, držte se v senci, ali še bolje na morju user posted image , mi gremo točno čez 3 tedne

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: januarčki 2013
27.7.2013 9:09:13   
mini86
naša tudi dobi svečko ali calpol..to naj bi prijelo-sploh svećke, v roku 15min..
enkrat je dr rekla da če daješ samo zvečer paracetamol da se lahko daje dalj časa-ne samo une 3 dni tako kot pri bolezni..

js tudi kuham zanjo posebi..itak pa je ona okoli 13h, mi pa 15 ali pa 17h ko moj pride iz službe..js skuham tako kot nam in ne solim..je pa dejstvo da js izredno malo solim in bi praktično lahko že jedla z nami..
zakaj pa ne čebule..js ji jo že od prvega tedna uvajanja dajem in ni nič..tudi po kumarčini omakci ji ni nič..pač probaš..
pasirala pa nikoli nisem in na krožniku vse lepo zgleda:)
uporabljam tudi vse začimbe kot jih pri nas..peteršilj, zelena, majaron, timijan, česen, žajbelj, drobnjak......

no kot zanimivost..naša bo kmalu stara 8 mesecev!!!!!ja grozno leti, ane..no in ker se tudi meni počasi zdi bolj kot ne enolično sem iskala kaj novega-najdem itak nikoli ne..no in naletim na ene stare objave od tanč in piše da pri 8 mesecih naj bi otrok jedel že našo hrano, samo manj osoljeno..evo spet čisto drugače kot sedaj..
tako da js delam po občutku-ta me nikoli ne pusti na cediluuser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: januarčki 2013
29.7.2013 10:20:06   
Mala BB
Dobro jutro! Imamo ga - 3. zobek!!!user posted image Zgornja leva enkica je zunaj in čisto malo pa bo še sosed. Jao, ponoči se je zbujal na skoraj vsako uro.

Zunaj pa - tako vroče, da je za znorej. In je še jutro....

Nekaj bi vas vprašala - mi smo začeli z GH precej pozno, ampak je zdaj že vse ok. Mali je vse na veliko. Vse mu skuham, tudi sadje. Bi pa zdaj začela s svežim sadjem. Je to ok? Kdaj ste ve in kaj? Jabolka, hruške?

Uživajte!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: januarčki 2013
30.7.2013 14:56:51   
mini86
midve sva začele z gh pri 6 mesecih in nikoli nisem nič kuhala od sadja..tko da tudi ti mislim da ne rabiš..jedla je pa marelico, nektarino, banano, borovnice, maline, lubenico..kar imaš na voljo ji dejuser posted image




no mija je pa včeraj se naučila piti po slamiciuser posted image user posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: januarčki 2013
30.7.2013 20:23:05   
Bijoux
Tudi jaz mu ne kuham sadja že vsaj kakšen mesec, pa je zdaj star 7. Jedel je pa tudi že veliko različnega sadja...jabolka, hruške, lubenica, borovnice, banana, marelice, breskve, nektarine..za jutri pa v hladilniku čaka še melona :)

Mi smo pa preizkusili obroč swim trainer (to je tist belo rdeč) in je mali bučman tako zelo zadovoljen, da ga je prav užitek gledati user posted image user posted image

Ve še veliko vozičkate? Mi smo to čisto opustili, ker se mali tako grozno noče voziti..pa tako ali tako je zdaj tako vroče, da meni tudi ne bi pasalo v vozičku ležat in se kuhat, pa sem že dovolj velika, da vem, da moram pač potrpeti vročino user posted image
Smo že v lovu na kengurujčka, da bomo lahko hodili okoli.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: januarčki 2013
30.7.2013 20:36:10   
Sadrika
jst sm pred 6.mesecem dala od sadja samo jabolko in hruško, pa sem ju skuhala, po 6.pa ne več in že dajem tudi drugo sadje.
Sm se pa opogumla in mu včeri nardila kumarčno omako in priznam, me je bilo kar strah, pa ni bilo hujšega, edino prdel je pa res fuuuuul, pa ne s krči ali kaj. Danes pa sem mu nardila "rižoto", sicer je prevladala zelenjava in ne riž, pa malo purančka sm dala not. Aja, pa namesto čebule sem prepražila por, pa je bilo še meni dobro, ker tudi jaz ne pretiravam drugače pri soli.
Povejte mi, koliko vaši user posted image popijejo vode čez dan? Meni se zdi, da spije res tako malo, je pa res, da že odkar mu dajem, mislim, da od 3.tedna, se boriva s tem. Zdaj mi npr. popije največ 200ml, s tem, da ga moram res siliti, da mi popije toliko in se mi zdi to tako malo, sploh v tej vročini in ker se že nasploh veliko poti.
Kako tehniko pa ve uporabljate zdajpri previjanju, ko so že taki migeci? Jaz moram priznati, da sem na koncu dneva precej izmučena samo s tem previjanjem, ker se tako namučim, da ga obdržim na hrbtu, ful je že močen in ga moram res trdno držati, da se mi ne obrača. Ok je, če ga previjam npr. v vozičku, tam se itak ne more kaj dosti obračati, kjerkoli drugje-katastrofauser posted image . Bojim se ga že na previjalni, da mi ne bi padel, ker se mi včas obrne v šusu, da mi še jasno ni, ali pa ga ne morem tok trdno zadržat. Sem ga poskušala že na tleh, tam pa se pa jst tok prštimujem, da se nekak ne znam, pa še mali ma več manevra in nama ne gre.
Aha, še nekaj, kje kupujete meso? Pri kakem kmetu, ali kar v trgovini? Ali pa zelenjavo in sadje?

Lepo se imejte in skrivajte v senčki

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: januarčki 2013
30.7.2013 21:18:52   
Bijoux
Jaz mu pa kar čebulo na olivnem olju prepražim, potem pa gor meso ali zelenjavo..karkoli pač že kuham user posted image je pa tudi prepražen por zelo dobra ideja.
Drugače pa tudi jaz ugotavljam, da je hrana brez soli in z veliko zelenjave zelo dobra. Mogoče še malo različnih začimb, pa skoraj ne bi opazila, da ni soli user posted image

Sadrika, meni tud zelo zelo malo vode popije, sem pa to rešila tako, da mu skuham kompot brez sladkorja..če kuham jabolko ali hruško, dodam več vode, potem pa mu to vodo dam za pit. Ali pa mu zmešam hippov instant čaj (melisa, jabolko). Ima to zelo rad. Sicer hippov čaj vsebuje sladkor, ampak sem sprejela to, samo da mi pije..pa tako ali tako mu dam notri mogoče polovičko žličke, samo tako da malo okusa dobi voda.
Probavam sicer skoz, če bi mogoče kdaj raje vodo..ampak zaenkrat še ni bilo uspeha.

Ja tudi mi imamo borbe na previjalni..nimam posebnega recepta..včasih pomaga, če ima v rokah kakšno igračko, da je fokus na sredini in ne na vseh stvareh okoli.

Meso včasih kupim na tržnici prav v prodajalni perutnine, včasih pa kar v trgovini. Sadje večinoma na tržnici, vsaj to sezonsko. Jabolk pa ne dobim vedno na tržnici, zato jih kupim tudi v trgovini. Zelenjavo pa ali na tržnici ali iz domačega vrta ali pa iz vrta fantove babice user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: januarčki 2013
31.7.2013 15:06:46   
Sadrika
Kaj so še vsi v jajčkah? Mi še vztrajamo zaradi varnosti, tudi na morje še gremo z njo, imamo pa doma že nov sedež
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=247688 in bomo potem poskusili, ko pridemo z morja, te krajše relacije, če bo že za uporabo, ali bomo pa še malo počakali.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: januarčki 2013
31.7.2013 15:55:56   
mini86
ja mi smo še v lupinici in bo tako ostalo, dokler se ne bo naveličala gledat v sedežuser posted image mi je varnost na prvem mestu in ne odstopam:)

js kupujem meso v leklerku-nisem paničar glede tega in ne rabi mi biti vse eko, bio, demeter....pač zelenjavo imam vso iz svojega vrta, če mi zmanjka jo kupim..

miji ma pa že belo pikico k bo glih zdj predrla dlesen-3 zobek in sicer enka zgoraj..zelo uživa ko bratcu jemle igrače..
sta pa tako dobra ko se skupaj kopata, tamala kr vriska pa se naglas smeji tok uživa-jo mam pa v tistmu stolčku za v vodo-res zakon..tko da banco lahko pospravimo..

smešna je k ji rečeš ni ni mije in ona dvigne majčko/oblekco čez glavo..pa itak smeh k rešek kukuuser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: januarčki 2013
1.8.2013 13:41:43   
Mala BB
Hvala vsem za odgovore glede kuhanja sadja. Bom nehala s prekuhavanjem (nno, tudi vodo sem mu do danes), imate prav. Bomo pa še nekaj časa brez mesa, kakšna dva tedna, pol pa začnem.

Joj, zdaj so mi tudi jasne tele noči, ko skoraj nič ne spimo, niso 3je ampak je prikukal ven še 4. Upam, da se bo zdaj malo umirilo.

Uživajte. Tule je končno burja prenehala, tako da gremo popoldan na plažo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: januarčki 2013
3.8.2013 21:56:26   
neonaia
čer.

evo še js po dolgem cajtu kej napišem...je tok vroče...dons mislm da rekordno - 38stopinj!

te dni perem stroj za strojem (nova omara, pa nej gre vse frišno not) in se vse sproti posuši :)
tko da nam je že vse visel na balkonu..tut bunde in puloverji user posted image

tamala je smejka, ful pridna, obenem tut ful živahna, tko da nam sploh ni dolgčas.
zobek no.3 je zuni, čakamo 4.samo en večer je blo treba calgel namazat, nč pomagal, pa smo dal mal calpola.drugač pa kr lepo spi ponoči (pribl. 20h-7h), čez dan pa zaspi samo enkrat okrog poldneva in spi 2-3ure.

še zmer se pelje v jajčki, ampak ostaja v avtu (jajčka), ker je js ne morem več nosit.oči pa seveda pozabi in jo kr odnese.

sedi že bolje, tut po minutko, 2, ampak se pol prekucneuser posted image

meni zmanjkuje mleka-samo še zjutri ga je dosti za obrok.popoldne in včasih zvečer pa dobi babylove 2.a je malo bolj gost? a mate že cuclje št.3? mi smo še zmer na 2, ampak se zdej pri mleku 2 rado zamaši.user posted image bo treba nove nabavit...

pije iz lončka s trdim cucljem in pa iz kupljenenavadne flaške (voda) s športnim zamaškomuser posted image slednjo smo ji mogl kupt, ker nam je naše jemala in pila iz njih..aja vodo pije, čaja se mi ne da kuhat, ker itak rada pije vodo (k mamiuser posted image )

meso, zelenjavo in ostalo hrano kupujemo v trgovini..na tržnico gremo redko, svojega vrta nimamo (razen začimb na balkonu).vedno mamo v skrinji tut zmrznjeno zelenjavo (grajsko), če nimamo sveže. včasih kupim kakšno hrano bio oz. eko, ampak vsega pa ne.zdravi smo.rada cuza žemljico ali skorjico kruha, pa tut opevani plazma piškot je že jedla (pr babici sevedauser posted image ).

js ji tut zdej kuham bolj okusno (na praženi čebuli oz. poru), ampak krompir ji še vedno ne dišiuser posted image .vse ostalo ma ful rada.

voziček ful uporabljamo.zjutri ko gremo s kužkom na sprehod, do trgovine..si ne predstavlam da bi jo v kenguruju nosila, ker sm se tok na voziček navadla.bomo pa un ruzak kupil, da jo bo oči nesu ko gremo kam v naravo.sm mal gledala, pa so ful dragi ti tapravi za v hribe...mislim da bomo kr enga rabljenga kupl, ker se itak ne bo tok uporablju (nismo neki hribolazci...bl na izi od avta do kšne reke, jezera, jase...največ pol ureuser posted image

nč babe, grem spatuser posted image

nočko

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: januarčki 2013
6.8.2013 17:19:35   
Sadrika
Vročina za znoret.... mali sicer na polno uživa v svojem bazenčku, malo se sicer še jaz zraven ohladim, ko roke namakam-ga moram držat, sicer že sedi, ni pa še ziher, ga včas prevrne, ko posega po kaki bolj oddaljeni igrački. Notri laufamo klimo na polno, mene pa posledično boli glava za znoret.
Zdaj sem tudi jaz začela po malem dodajat MI, malo jogurta, skutke je že dobil. Ful je začel cvilit zadnje dni, da mi je včas že nerodno v trgovini, ko kar ne preneha, njemu pa všeč ful, ko drugače odmeva kot doma user posted image . Je pa iz dneva v dan bolj fajn bit mama, ma si ne znam zamišljat, kako bo, ko se bova morala poslovit, ko bo konec porodniške user posted image
Plazi se, pa odvisno od dneva. Kakšen dan se rajši kotali na vse strani, včasih pa kar puza, no bolj počasi, prileze pa.
Sam tale vročina pa res ubija, vsaj mene, upam pa, da ne bo potem dež, ko gremo na morje. Pa mali se je začel zbujat ponoči za hranjenje user posted image , sem najprej mislila, da je žejen in je ful popil, pa še vedno jokal, pa sem mu naredila flaško in je vse popil, zdaj sva že tretjo noč zapored jedla okoli 3h, 4h. Upam, da mu ne pride v navado, he he
Aja, pa posteljno dno smo že znižali, je ratalo že precej nevarno
Smo kupili avtosedež cybex, ampak ostajamo v jajčki še kar nekaj časa, se kar izgubi v sedežu, se mi zdi. Aja, pa ga še vedno skupaj z jajčko nosim v hišo, ker žal nimamo garaže in mi ga ni za dajat v pregreto jajčko, tako, da moje roke na polno trenirajo.
Se pa ful rad nosi v kenguruju in mi je ful žal, da ga nismo začeli prej uporabljat, zdaj mu bo pa vsak čas premajhen in tudi kupujemo nahrbtnik za v hribe. Voziček pa še vedno ostaja obvezna oprema , zadnje čase malo manj, ker smo bolj doma pod hruško.
Uporabljamo pa še vedno cucelj Mam3, orav tako to flašo proti kolikam, 3 nam nikakor še ne gre. Pa gre lepo AM BabyLove2 skozi. Sem pa poskusila dati kašico skozi cucelj X, pa se je mašil user posted image . Za kakšno kašico potem je ta cuceljuser posted image
Zdržice punce v senci in javte se kej

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: januarčki 2013
7.8.2013 8:14:27   
Sadrika
Se popravljam, uporabljamo še vedno cucelj št.2 in ne 3user posted image
Pa še nekaj me zanima... mi imamo po tleh penaste puzzle in jih mali ful raztavlja, problem je pri teh, ki so z liki živalic in imajo ful majhne koščke in me je strah, da bi jih pojedel, zato mu te mimi koščke dajem stran. Pri številkah ni problem, pri črkah pa ima B tudi malo manjša tista delčka, ki sta v "trebuščkih". Ima še katera s tem problem?

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: januarčki 2013
7.8.2013 8:19:54   
mini86
sadrika-na zadnji strani prelepi vse male delčke z močnejšim lepilnim trakom in postavi na tla..ne bo nič vn letelouser posted image

mi imamo avtosedež bebe conford axiss in sem naravnost zaljubljena vanj..si ne predstavljam dajat postran otroka notr..res je božanski..je bil v uporabi pri tamalmu ampak je res ko nov..
http://www.bebeconfort.com/products/car-seats/toddler/axiss.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=CVSKZ1CjrWk

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: januarčki 2013
7.8.2013 13:38:25   
Sadrika
Hvala Mini, vendar še nismo našli tako močnega lepilnega traku, da Tilen ne bi uspel razdreti teh koščkov user posted image tako, da smo trenutno v iskanju "preproge" iz podobne pene, ki bi bila primerno velika. Kakšna ideja, kje iskati?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: januarčki 2013
7.8.2013 15:16:05   
Bijoux
Sadrika, mi smona recept na fizioterapiji dobili terapevtsko podlogo oziroma tako podlogo, kot je za pilates, samo da je večja. Je tudi v prosti prodaji, samo stane tam okoli 180€. Je pa super podloga, mali je skoz gor. Je res zelo draga ampak ko pogledaš pluse, je pa super investicija. Lahko jo imamo notri ali zunaj na travi ali kakšni drugi ravni podlagi.

Če te zanima, lahko poiščem kakšno povezavo, da si boš lahko predstavljala user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: januarčki 2013
8.8.2013 6:15:54   
Sadrika
Hvala Bijoux, sem našla tudi te podloge, pa sem že razmišljala..... pa mi vseeno ne znese finančno user posted image Bomo morali še naprej iskati

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: januarčki 2013
8.8.2013 8:31:06   
Bijoux
Ja saj vem, mi če je ne bi dobili na recept, je tudi ne bi imeli.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: januarčki 2013
8.8.2013 9:09:13   
neonaia
uf, to je pa res veliko za blazinouser posted image navaden armaflex bi bil super, ampak so preozki...najdla sm tole stran http://www.mpikranj.si/portni-program/polietilenske-blazine-po-meri kjer ti jo naredijo po meri...cena pa tut ni neki zasoljena (18€/m2).une puzle so tut pribl.1m2, pa so okol 15€.mi mamo puzzle številke, pa sm ji hotla dokupit še živalce, ampak rajši ne bom, če so tko majhni koščki...je pa tut seveda najbolj zanimivo robove vihat, številke vn dajat in v ustauser posted image sploh nebi rabla igračuser posted image

drugač mamo pa četrti zobek že zuniuser posted image zaradi tega se je samo 1x sredi noči zbudila, sm ji dala vodo za pit in je zaspala nazaj.jo bo z vsakim zobkom torej manj bolelo?upam da bo zdej neki cajta mir s temi zobkiuser posted image

samo še danes zdržimo tole vročino, pa smo zmagaluser posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?