|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spletna trgovina SB POCENI 19.2.2013 18:00:49
|
|
|
|
somic
|
tudi meni so všeč. videti so kompaktni in stabilni, kako pa je v resnici pa ne vem... sem pa jih tudi jaz iskala drugje na spletu, pa tudi nisem našla nič. se pa priporočam za kakšno informacijo po tem ko si jih boš v živo ogledala, ker mene tudi najbolj zanima ravno ta model žal pa nisem na tem da bi voziček rabila, ampak je dobro vedeti in biti pripravljen
|
|
|
RE: Spletna trgovina SB POCENI 3.4.2013 22:05:56
|
|
|
|
ursika_ursi
|
Hej bejbe No, midva sva šla k njim domov pogledat te vozičke in sva enega tudi naročila, ker so res super- lahki, fajn za sestavit, pralno blago in lahko odstranljivo itd. Vzela sva pa Dorjan, ker ima največjo košaro od vseh. Po 2 tednih me gospa že kliče, da so vozički prispeli in že komaj čakam da greva po njega Aja, vzela pa sva točno tega Danny Sport line 5
< Sporočilo je popravil ursika_ursi -- 3.4.2013 22:06:55 >
|
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina SB POCENI 4.4.2013 9:32:10
|
|
|
|
manibo
|
Lepi in poceni so res, lahko pa niso. športni del 15kg, s košarko 15kg?! To ne moreš nesti sam, plus otroka, ki je v njem cca +3kg kot novorojenčka in potem do 3. ali 4. leta je to kar težko. V kolikor si v hiši, bloku kjer je prostor za vozičke in je varen ja. V kolikor pa imaste stopnice, brez dvigala, pa ni šanse! Kaj če imaš CR?! Kako greš sam na sprehod sam. Prvih 6 tednov je že pri normalnem porodu odsvetovano dvigovat težke stvari...da se maternica ne povesi! In nosit 18kg ni lahko, plus še kakšen nakup. Sama imam Jane voziček s težko 8kg in do prvega dvigala 8 stopnic... sem imela lepe mišice ;) .
|
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina SB POCENI 4.4.2013 17:15:26
|
|
|
|
ursika_ursi
|
S košaro vred ima 12kg, smo ga lastnoročno tehtali in ne, ni težek za prenašat in rihtat. Ga ima ene par kolegic, ki imajo po 2 otroka pa čist komot rihtajo voziček + drugega otročka. Vsakomur svoje
|
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina SB POCENI 10.6.2013 21:37:32
|
|
|
|
petrcaaa
|
hm...dobro vedeti
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako otroku izbrati ime?Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?