|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 6:45:43   
tara.81
Ravnokar prišla od Reša in o O ne duha ne sluha. Tako da ta mesec ne bo nič. Pri naslednji user posted image začnem jemati estrofem. Me ja pa tako razjezil, sem mi je zdelo, da me ima prav za norca. Je rekel, da zakaj pa nismo dva zarodka vstavli...in pol mu poveva, da nama je on tako svetoval, ker da je prvi postopek, pa da ker sem zdrava,...in pol je rekel, saj vesta že z 2 zarodkoma je malo možnosti, z enim še toliko manj, z zamrznjenčkom pa praktično so možnosti res minimalne. Vsakič pove drugače!!!user posted image

Aleda...ne vem kakšna je razlika. Tiste, ki smo pri Rešu se pikamo zjutraj, ker nam da kar on zdravila zjutraj, ko pridemo na UZje. Naj bi pa imele manj težav z raznimi nihanji razpoloženja, če bi si jih dajala zvečer, ker bi "vrh" učinkovanja dosegla med spanjem...nekje sem to slišala.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 8:22:16   
pinkySassy
Včeraj sem bila na uz, 7 dan, kratki protokol.
Na levi strani 2 folikla, desnega jajčnika mi ni našla user posted image
Sem tolk slabe volje. Pa že v prejšnjem postopku je bilo isto. Sicer so se potem na zadnjem uz folikli čudežno pojavili, tako da upam da bo tokrat enako. Ma, glih tolk da sem čist slabe volje no user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 10:31:09   
pišanec
Tara.81
žal mi je, da moraš počakati do naslednjega meseca.
Če te 'tolaži' so meni v Februarju na ICSI vstavili 2 zarodka, pa ni bilo nič.
Tudi pri meni je Reš včeraj kar malo žalostno rekel, češ da imamo samo enega zamrznjenčka.
Ah, morda bo pa ta tisti zmagovalec.

Statistike z zamrznjenčki ne poznam, predvidevam pa, da je zelo slaba?

DRŽIM PESTI...
P

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 12:04:24   
S*
pišanec in ostale, ki boste šle po svoje pingvinčke, samo ne obupat, ker so pravi borci. Meni je Reško tudi jamral o statistiki, pa imam radoživo pingvinčico doma, ki mi že 2,5leta lepša življenje in krade nočni spanec user posted image .

Jaz sem pravkar govorila z Rešem in ga prosila če mi lahko predpiše drugo terapijo, napisal mi je Elenovo, Perugon in Orgalutran, ker pa so to terapijo vse skritizirale, sem ga prosila za Merional, ki je sicer samoplačniški vendar sem 3 leta nazaj nanj zelo dobro odreagirala. Najprej me je nadru kaj si zmišljujem, potem pa je rekel da mogoče bo pa bolje tako in da mi pošlje recept user posted image , ja ni zdrav če ne zateži user posted image

Sedaj bi pa rabla vašo pomoč in sicer me zanima če katera zna madžarsko, oz mi lahko kakorkoli pomaga pri nabavi Merionala, ki se ga dobi samo na Madžarskem.

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 17:39:17   
tara.81
Če bi vedela, da grem npr. v začetku aprila al pač enkrat takrat nazaj gor bi bila ena, mi ne bi bilo problem čakat, sam kaj, ko me je danes pogledal z UZjem, je bila sluznica debela samo 4mm, mogla bi bit v tem času že nekje okoli 8mm, pa da ne govorimo, da ni bilo niti enega folilkla ne na desnem, ne na levem jajčniku. Danes je 12. dan, me prav zanima koliko časa bom zdaj čakala.user posted image Tudi pri 32 še ne bom mamica, še zdaj ne morem verjet user posted image user posted image ...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 18:54:28   
denial
Ojla!

Tara 81 prosim ne obupuj seveda boš mamica in to kmalu v to verjamem. Upam, da nam bo ratalo vsem čeprav mene osebno pa že kr leta dajejo. Kar se zamrznjenčkov tiče sem sama zasledila kr dobre statistike tko, da kljub Rešovemu pesimizmu jst nebi stavla, da so možnosti majhne. Kaj vse so preživeli jim bo pa ja lepše pri tebi kot pa pri njemu v hladilniku!!!! Isto velja mislim da za piščanec!!!Tko, da glavo gor ta mesec pač ni blo ovulacije to se vskai zgodi bo pa drug mesec veselica!!!!Uživajte!!!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 19:23:59   
andreja_p
Lep pozdrav vsem skupaj!
Ker sem bila pred časom na enakem položaju kot ve sedaj,vam povem,da se ne splača obupat,še manj pa verjeti zdravniku,da je zamrznjenček slab zarodek in ne vem kaj še.Ob takih besedah kar ponorim. nikoli se ne ve, kakšen zarodek bo sprejel tvoje telo. Jaz sem lansko leto odšla po zamrznjenčka v LJ in bila popolnoma na tleh,ker sem poslušala takšne besede. In ko so mi vstavili dva zamrtnjenčka sem jokala na mizi,ker sem vedela,da je to moje zadnje upanje. Ja in zgodil se je čudež, zamrznjenček se je obdržal. Pričakujemo njegovo rojstvo 20.6.2013. So pravi borci ,tako da ne obupajte prehitro nad njimi. Je pa res, da nisem v postopku nič pričakovala, da sem si na koncu rekla kar bo pa bo. Na nič ne morem vplivat. Držim pesti za vse vas in naj vam posije sonce sreče to leto.
l.p.

(odgovor članu denial)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 21:10:54   
tiana
Pozdravljene!
Se vam pridružujem na tej temi....v januarju sva imela prvi ivf vendar kljub lepi blastocisti ni uspelo,čeprav se je nekaj že dogajalo in odšlo...
Čaka naju zamrznjenček,še prrej pa moram počakati user posted image -sproženo z dabrostonom- in potem počasi v postopek z puregonom ker nimam svojih ovulacij. Naj že enkrat ta čas mine ker se mi zdi da se groooozno vleče.Prvi postopek sem namreč imela v začetku januarja.

Držim pesti za vse soborke!

_____________________________

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
11.3.2013 22:27:18   
pišanec
Hvaaala punce za vse te spodbudne besede...veseli me, da berem, da tudi zamrznjencki znajo zmagati...prav vrnile ste mi optimizem.
Vsem hvala in drzim pesti.
P

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
12.3.2013 8:16:17   
primorka.976
živijo punce,
se vam pridružujem na tej temi. 5.2.13 sem imela transfrer, vendar ni useplo. Na moje veliko presenečenje pa naj bi šla že ta mesec v nov postopek. Tudi jaz sem Reševa pacintka in tudi meni je predpisali Elenovo, Orgalutran,Puregon in še prej pa Aglurab. Aglurab že jemljem po 2x na dan.

Jaz te terapije nisem nič branila, ker sem do sedaj imela:
1. difereline+puregon - 2 celici, se nobena ni oplodila, iVF
2. menopur + puregon + orgalutran - 4 celici, 2 oplojeni, transfer 2 zarodka, ICSI

po besedah Reša sem na velike doze zdravil slabo reagirala, nosečnost po naravni poti je itak skoraj nemogoča oz. so zelo majhne možnosti. Na 16 dan po menstruaciiji sem imela 1 majhen folikelček, cca 10 mm, endometrij zelo tanek.... pa bomo provale še to "novo" zdravilo. Pa kar bo bo ....morda bom pa ravno jaz ta srečnica, ki bo na Elenovo super reagirlala user posted image user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
12.3.2013 8:41:12   
oreh
Primorka, tako se govori, morda bom pa jaz tista srečnica...user posted image user posted image . Zaupanje v zdravila in zdravnika je veliko, ni pa največ, zaupati v to, da bo ratalo in imeti prižgano lučko nekje v ozadju, da če ne v tem postopku, pa enkrat v naslednjem, a ratalo bo!!!
Noben zdravnik pa ni jasnoviden in ne more rečt, da ne bo uspelo, meni se zdi super, da te pripravi tudi na to možnost, a pri sebi veš, da so tiste, za nas nevidne pikice v PO, LJ in MB, ki nam bodo nekoč kravžlale živčke, zelo zelo pogumne in borbene in eni, če ne že dvema, bo nekoč uspelo. Vem pa, drage punce, da najbolj boli ravno ta nekoč, zakaj ne danes in zakaj ravno jaz.

Vsem želim srečno v tem postopku ter da bi informacije o lepih foliklih, nebolečih punkcijah in user posted image
kar deževale.

S*, a si že našla kako pomoč pri madžarščini?

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
12.3.2013 12:02:15   
denial
Pozdravljene!
No sm že iz Postojne kjer so mi danes spunktirali 9 jajčec. Po punkciji sm bla pa čist zbita, da me je dal naš Reško ležat za pol urce. No upam, da se bodo lepo oplodile in me kaj lepega pričaka v petek. Tudi ostalim puncam, ki so bile danes tam držim pesti,morm pa rečt, da nas začuda ni bilo veliko(samo 4).Je še kakšna tu morda, ki je imela danes punkcijo???No,pa srečno punce!!!!Aja pa še to prvič sm pa dobila poleg prometrija še estrofem za jest pa aspirine,kej kera ve zakaj???

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
13.3.2013 11:35:20   
Aljonka
živjo dekleta kolikor berem ste večina pri Rešu a je katera mogoče v Lj? Me zanima kdaj je treba klicat za naročit se v postopek in če mogoče katera ve kakšna dokumentacija je vse potrebna pri zamrznjenčkih.
Vsem, ki ste v postopku želim uspeha in hvala za odgovor!

(odgovor članu denial)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
13.3.2013 12:56:30   
dekca
To ti bo pa tiana znala povedati.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
13.3.2013 13:06:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

živjo dekleta kolikor berem ste večina pri Rešu a je katera mogoče v Lj? Me zanima kdaj je treba klicat za naročit se v postopek in če mogoče katera ve kakšna dokumentacija je vse potrebna pri zamrznjenčkih.
Vsem, ki ste v postopku želim uspeha in hvala za odgovor!


jaz hodim v LJ, a na žalost še nisem prišla tako daleč, da bi se že špikala. Upam, da se mi tudi ne bo trebauser posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 8:41:11   
pinkySassy
Moji folikli so končno tako veliki, da danes zvečer pade stopka - juhu user posted image Punkcija pa v soboto. Menda nas bo kar precej, pa očitno nobena ne klepeta po forumih.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 9:11:39   
mamica deklicam
jaz vas trenutno samo bolj berem a navijam za vse, da vam bo uspelo user posted image user posted image

imam pa drug problem: jutri moram iti ponovno na UZ, ker imam sum na cisto na jajčniku. Danes imam še kar krvavitev in to je že 6 dan cikla. Glede na to da je krvavitev močnejša, kot prejšne mesece, sem mislila, da bo že ponehala. Že ko sem se naročala na pregled, sem sestro opozorila, da dolgo krvavim in če ne bo to problem. je odvrnila, da morajo paziti samo da ni na prvi dan.

Meni bo jutri tam zelo nerodno, sploh da ne bom vse "posvinjala" user posted image

(odgovor članu pinkySassy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 9:23:24   
Aljonka
pinkysassy čestitam za stopko ti želim močne foliklčke, ki bodo zrastli v prave navihnčke!

mamica deklicam verjamem da ti je nerodno ampak se nič ne sekiraj saj oni so že vse vidli tako, da kar korajžno!

Jaz pa že 2 dni kličem, da bi se naročila pa se mi nihče ne oglasiuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 9:40:15   
pišanec
mamica deklicam - nobenega problema ni, če imaš še krvavitev. Pri meni je bilo to že velikokrat, oni pa so tako vajeni vsega.

Jaz imam jutri zjutraj transfer v Postojni - čaka naju en zamrznjenček. Upam, da se bo pravilno odmrznil...

držim pesti vsem
p

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 10:06:48   
mamica deklicam
v LJ imajo dve kabini, v kateri počakaš, da prideš na vrsto. Sleči se moraš od pasu navzdol. Ali naj potem, ko bom tam notri čakala slečena, dam med noge papirnato brisačo, da bom ulovila kri? Tako sem nameravala narediti. Saj vem, da se kateri zdi neumno vprašanje, a saj veste kako prvijo, bolje biti neumen pet minut kot celo življenje user posted image user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 11:35:36   
primorka.976
mama deklicam jaz bi naredila tako: zjutraj vstaneš, se stuširaš in vstaviš tampon. Ko prideš v LJ, preden si poklicana naprej greš na WC in si daš ven tampon in daš vložek. V kabini bi počakala v spodnjih hlačkah + vložek (če bi bila še prisotna krvavitev) in bi ko bi me poklicali dala hlačke dol. V tistem času ko boš čakala v kabini (po uporabi tampona), da te pokličejo, sigurno ne boš tako močno krvalela, da ne bi mogla od kabine do stola oz. mize.

In kot so napisale že ostale punce...oni so vajeni vsega, ne sekiraj se nič, in naj ti ne bo nerodno user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 12:32:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: primorka.976

mama deklicam jaz bi naredila tako: zjutraj vstaneš, se stuširaš in vstaviš tampon. Ko prideš v LJ, preden si poklicana naprej greš na WC in si daš ven tampon in daš vložek. V kabini bi počakala v spodnjih hlačkah + vložek (če bi bila še prisotna krvavitev) in bi ko bi me poklicali dala hlačke dol. V tistem času ko boš čakala v kabini (po uporabi tampona), da te pokličejo, sigurno ne boš tako močno krvalela, da ne bi mogla od kabine do stola oz. mize.

In kot so napisale že ostale punce...oni so vajeni vsega, ne sekiraj se nič, in naj ti ne bo nerodno user posted image user posted image


hvla za navodila, tako sem imela nekako tudi sama namen izvest user posted image

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 13:05:27   
tara.81
OOO...končno mi je odprlo to okence. Ma punce, a se lahko pritožimo komu zaradi teh težav na RR? Sem po moje poskusila vsaj ene 20x odpret to okence?!

pišanec...držim pesti na rokah in nogah za jutri. Res upam, da bo šlo vse ok in da boš jutri dobila pikico in da bo pri tebi ostala user posted image . Sporoči kako bo šlo, ok?

mamica deklicam po moje si lahko brez skrbi. Imej hlačke gor in povej kaka je situacija, mogoče lahko vprašaš že sestro preden greš v kabino za nasvet oz. kako prakso imajo in bo.

pinkySassy...super, sem vesela zate! Ne pozabi veliko pit po punkciji, ma res veliko, ok? In da bi ti minilo hitro in s čim manj bolečinami.

Jaz sem še kar. Danes sem rekla, da bom vseeno poskusila naredit O test, mogoče mogoče...ne vem, da bi vsaj okvirno lahko vedela kdaj bo user posted image prišla. Jao to čakanje. Ne uspem odmislit pa četudi se trudim. Ko sem zadnjič vprašala Reša kdaj lahko grem v naslednji postopek, če zdaj z zamrznjenčkom ne bo uspelo, je rekel, dejmo počakat in pol bomo videli. Upam, da naju vzame junija, če zdaj ne uspe.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 13:23:43   
soncek_25
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem user posted image
Danes dobila prvo špiko elonve...zdej pa čakat user posted image

To je moj prvi postopek, doma pa imam že enega sončka starega 2 leti in pol.

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
14.3.2013 20:34:54   
Aleda

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam


IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

živjo dekleta kolikor berem ste večina pri Rešu a je katera mogoče v Lj? Me zanima kdaj je treba klicat za naročit se v postopek in če mogoče katera ve kakšna dokumentacija je vse potrebna pri zamrznjenčkih.
Vsem, ki ste v postopku želim uspeha in hvala za odgovor!


jaz hodim v LJ, a na žalost še nisem prišla tako daleč, da bi se že špikala. Upam, da se mi tudi ne bo trebauser posted image


Jaz sem v lj, sem se naročila v postopek lih včeraj. Ko dobiš menstro pokličeš tja, sam včasih moraš bit res vztrajen da dobiš zvezo, ma včeraj mi je kar hitro ratalo. Za zmrznjenčke pa ne vem kakšna dokumentacija je potrebna. Aja, drgač se lahko naročiš tut po mailu.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?