|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
26.3.2013 13:44:02   
Anonimen
Lep pozdrav vsem!

Mam eno malce čudno vprašanje, čez 14 dni začnem s Suprefactom in me zanima kako je, če bi slučajno zanosila v tem mesecu. Pr prevzemu zdravil sem jih namreč pozabla vprašat.

(odgovor članu denial)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
26.3.2013 14:08:18   
daisy B
Nič hudega, če bi zanosila, jih poznam kar nekaj, ki so med jemanjem Suprefacta zanosile, pač niso dobile M (ki po mojih izkušnjah pri jemanju Suprefacta načeloma zamuja za par dni), naredile test in prenehale s Suprefactom. Ni bilo nobene posledice na otrocih, tako da brez skrbi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
26.3.2013 19:33:16   
Aljonka
živjo dekleta en velik zasnežen pozdrav!

Navijam za tiste ki si želite da pride user posted image in za tiste ki si je ne želite!

soncek_25 upam da je pri tebi vse ok ko se nič ne javiš user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 8:58:15   
oreh
Živjo!

vsak dan vas vestno berem, sem pa kar malo lena za pisanjeuser posted image .
skratka, vsem čakajočim, pikajočim.... želim, da se že to pomlad izpolni prelepa želja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 9:56:43   
soncek_25
hej hej....končno se javljam user posted image

V ponedeljek preživela punkcijo...komaj user posted image Nočem nobene prestrašit, men so vse govorile, tudi na dan punkcije v bolnici, da skoraj nič ne boli, ampak jaz sem komi prenesla, ker me je res ornk bolelo, mi je bilo prav slabo, trajal je pa tudi zelo dolgo, ker je bilo ogromno foliklčkov in se sploh ni ustavil, ko sem se oddahnila da je konec, je še enkrat začel, češ da jih je škoda (bil je Tomaževič)....no, ampak je mimo in imam 7 celic, tko da upam, da se katera oplodi user posted image user posted image user posted image

V soboto me čaka transfer in potem mučno čakanje user posted image Kar bo, pa bo...

aljonka hvala za skrb user posted image

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 10:19:06   
primorka.976
soncek_25 super za 7 celic! Sm tudi jaz mislila nate, predvsem zato ker si dobila elonvo pa me je zanimalo koliko celic si pridelala. Mene tudi čaka inekcija Elonve pri Rešu, samo tega hudiča od user posted image ni od nikjer.

Upam, da pride do petka, ker imam v planu čez vikend pobegnit malo na morje. In če jo dobim ravno med vikendom ko bom v Istri bo eno sranje user posted image

En lep sončno-oblačen pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 10:22:32   
S*
No pa sem tudi jaz spet na igli user posted image . Danes mi je Reš dal prvo špikico zjutraj. Imam pa 3 enote Merionala in 3x2 upiha Suprafacta. Najprej mi je hotel dat 4 enote, potem si je pa premislil, ko je prebral da sem mela 3,5 leta nazaj 22 celic in fajn hiperco. Imam pa kar malo treme pred špikanjem, sem res že pozabila kako to gre.
Prvi UZ imam 2. aprila, do takrat pa bom pridno papala jajčka in pila pivo da kaj zraste user posted image .
Za vse ki ste v postopku in za vse tiste, ki že čakate na plusek močno, močno stiskam pestke, da nam uspe v čim večjem številu, da bo zima polna user posted image .

(odgovor članu denial)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 12:00:18   
daisy B
soncek_25, super za 7 celic in naj se jih čim več spremeni v lepe blastociste!

S*, tudi tebi želim uspešno špikanje, sva pa samo tri dni narazen, tako da se bova mogoče še kaj videli v Dravljah ali v Postojni user posted image . Mi je pa zanimivo, da imaš manjšo dozo Merionala kot jaz, pa višjo dozo Suprefacta... no ja, zdravniki že vedo kaj delajo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
27.3.2013 19:20:49   
tara.81
Moja O oz. ta cikel je kar neki...v soboto sem imela prekrasno črtico na O testu in seveda akcija, v nedeljo je bila črtica sumljivo pozitivna, sem rekla, danes pa bo in jaz spremljam BT in nič, 4 dni konstantno 36,7. Danes si jo zmerim in se mi dvignila na 37,4. Bolna nisem nič, tako da sklepam, da je bila O šele včeri, vsaj 72 ur po pozitivnem testu. Danes sem imela na toaletnem malo roza izcedka, zdej zvečer je bila pa že sveža kri? Ovulacijska krvavitev z zamudo....jao kar neki user posted image user posted image

pišanec kako si? Delaš jutri test? DRŽIM PESTI, da se ti pokažeta user posted image !!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 8:49:10   
Aljonka
soncek_25 user posted image za 7 celic to je pa čist pravljična številka in saj veš, da imajo pravljice vedno srečen konec user posted image

S* midve sva pa že skupaj navijale kakšno leto nazaj. No držim pesti da bo to tudi najino leto user posted image tudi zate daisy user posted image

primorka.976 naj ti čim prej priteče user posted image

zdej gremo pa na sonček juhuhu user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 9:05:17   
antigona123
Pozdravljene!
Še jaz se vam pridružim user posted image . Dobila zap. št. z mojim greva po zdravila 5.4., tam nekje 9. dobim user posted image pol sledi pikanje z gonalom( kratki postopek) in nekje proti koncu meseca punkcija in transfer. To je moj drugi IVF postopek. V prvem sem imela 18 celic od tega transfer z enim zarodkom in 6 zmrznjenčkov. Imela sem en pozitiven transfer a žal se je končalo s ss. Upam, da bom tokrat imela več sreče.
Sreno vsem user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 9:37:57   
pišanec
ah punce, nimam dobrih novic.
Test danes zjutraj je bil en velik minus, tudi že od včeraj zvečer imam zelo blago obarvan izcedek. In pa tiste bolečine (saj jih dobro poznate), ki napovedujejo, da se bo zdaj zdaj konkretno vlila user posted image .

In tako se je končala še ena zgodba, par dni žalosti si privoščim, potem pa se bom veselila konca maja in (vsaj upam) novega postopka (in špikanja in punkcije user posted image )

Tara.81 in vse ostale, ki ste tako iskreno navijale zame: res velikaaaa hvala, super ste. Zdaj grem jaz navijat za vas, upam, da mi uspe biti tako 'zagreta' kot ste bile ve.
Denial - upam, da imaš vsaj ti boljše novice od mene user posted image


Še dobro, da sem v službi, pa ne morem kar user posted image  stalno.

vsem, res vsem, držim pesti!!!
in ja, enkrat nam bo uspelo!!!

p

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 11:59:32   
denial
Pozdravljene!
Jst sm že poročala o izcedkih ki so se parkrat pojavili od sobote do torka.Sicer so se nehali ampak saj vse dobro vemo, da je to učinek prometriuma. Testa še nisem naredila vendar je rezultat že znan.Jutri ga bom naredila si bom še danes pustila živeti v iluziji.
Pičanec zelooo mi je žal,pošiljam ti objem in evo že jokam ker vem, da bom jurti na istem(mislim jutri bo to tudi uradno potrjeno)!!!!
Drage punce, ki še čakate,da se začne zares želim vam velikooo sreče,iskreno in iz srca držim pesti,da boste dvignle uspešnost na tem forumu.Meni žal to ni uspelo.Vse se že dolgo borimo,zato si zaslužimo uspeh.No za naju z piščanec pa morda začetek poletja prinese veselje.Rada vas imam,pogumno naprej!!!!

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 12:57:42   
Aljonka
pišanec user posted image user posted image ras mi je hudo, ker tokrat ni uspelo ampak sej maj bo še lepši mesec za user posted image bomo takrat tud me še bolj navijale!

denial zakaj si pa ti že obupala, če je pri tebi še belina? No bomo pa me upale namesto tebe!!!

(odgovor članu denial)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 13:02:26   
Aljonka
antigona123 dobrodošla! kam pa hodiš?

tale RR tud mal luna trka sem komaj uspela tole napisat user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 13:15:28   
tara.81
Pišanec user posted image user posted image res mi je žal, pa tako sem upala, da bo ta zamrznjenček zmagovalec. A Reša si že poklicala? Greš potem konec maja nazaj k njemu?

denial...ne obupat prezgodi, no. Dokler je belina in ni - na testu, ostani pozitivna. Kaj nam pomaga mislit negativno? Slabe volje smo že itak tako, ko vidimo na testu tisto kli* belino. Je škoda obupat še preden vemo pri čem smo, ker škodimo samo same sebi in nikomur drugemu. Če ne bomo pazile na sebe tudi pikice na bojo prišle k nam!

antigona123, ne pozabi na jajčka in pivo med pikanjemuser posted image

Jaz sem še kar, še vedno je neki krvavega izcedka na papirju, ko se obrišem. Teče ne nič. Če je bila O tako pozna, to pomeni tam nekje 27. dan cikla, pričakujem user posted image 11.4., pol kar jemljem tablete 2 tedna, bi v teoriji šla po zamrznjenčka lahko šele konec aprila, sredi maja zvem, če je pikica ostala pri meni. A mislite, da če ne uspe, da me vzame v postopek potem junija? Upam res, da mi ne bo treba čakat na jesen user posted image .

Aljonka, S*, soncek_25, primorka 976, ter vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 13:38:44   
S*
Ojla babike,

Pišanec user posted image user posted image user posted image , samo pogumno naprej. Danes so solze dovoljene, od jutri naprej pa samo še razmišljane o novem postopku, ki bo uspešen user posted image .
Jaz sem veteranka pri pingvinčkih, sem jih pridelala 10. Statistiki pa je taka, eden ni preživel odmrznitve 4x neuspešen ETZ, 1xpa sta se prijela oba, eden se je poslovil v 7 tednu, eden je moja mala žabica, ki nama lepša življenje že 2,5leti.

soncek_25, bravo za 7 celic, naj bo v soboto dober izkupiček, da bo še kaj za v skrinjo ostalo user posted image

primorka.976 upam da je user posted image že prišla in da te je Reš že piknil, da boš mela lepe praznike na morju

daisy B, kako kaj Merional, imaš kaj stranskih učinkov? Kakšno dozo ga pa imaš? Meni je napisal 4 enote, potem je pa šel gledat v karton in se je čudil kakšno hiperco sem imela, da mi je on celo bolovanje napisal, pa da sem pridelala 22 celic in je dozo s preventive na 3 enote zmanjšal.

tara.81 upam da kmalu pride user posted image , da šibaš po pingvinčka.

Aljonka, se spomnim ja, takrat sem šla po pingvinčka, žal neuspešno. Zdaj pa je za obe že čas da se kaj prime user posted image

antigona 123 dobrodošla, pa srečno!

danial, tako kot so rekle punce, upanje umre zadnej, tako da ne meči puške v koruzo prezgodaj

Jonči draga moja, kako gre? Prva špika je že padla, še malo pa bova skupej trepetale user posted image

Jaz sem se danes prvič špiknila. No je šlo lažje kot sem se bala, mi je pa vsa priprava vzela enga cajta, sem vse pozabila v teh letih, Reš pa itak tako na hitro vse pokaže, da si itak nič nisem zapomnila. Mah bo že.. Danes grem še pivičko nabavit, jajc bo pa te dni itak v izobilju user posted image

Vsem skupaj želim lepe praznike, naj nam zajčki in piščančki prinesejo same dobre novice user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 13:47:59   
pišanec
tara.81 - dr.Reševi še nisem nič javila, ker bom počakala, da pride user posted image
Zaenkrat je še ni, je pa test pač negativen...

Denial - tudi jaz se strinjam, da izcedki morda ne pomenijo nič in držim pesti za test jutri...

jaz grem spet bit žalostna...
p

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 14:16:53   
soncek_25
O drage moje, tako kot piščanec imam udi jaz slabe novice user posted image Včeraj so me klicali iz klinike, da je ostala samo ena oplojena celica, vse ostale so odmrle in da naj danes pridem na transfer...no danes zjutraj pa so mi povedali, da je tudi tista ena ni ok, da se deli prepočasi...user posted image Ni mi jasno, ker je dobro izgledal na začetku, ampak ni kej, mal sem žalostna user posted image

Evo, sedaj imam pa spet kup vprašanj, če katera ve kaj več:
- so bile mogoče moje celice preslabe zaradi predpisane terapije-elonva?
- kdaj v novi postopek?

Rekli so mi, da morajo biti vmes 3 čiste M, to pomeni, da bi šla v postopek šele julija, ampak so takrat dopusti, torej šele septembrauser posted image groza... mislite, da bi mogoče lahko izsilila, da kar junija začnem s pikanjem?

Hvala vam za oporo in ker ste bile v mislih z mano user posted image

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 14:30:02   
denial
Še enkrat pozdravljene punce!
Pri meni je bila v prejšnjih postopkih zmeraj popolna belina do testa,test pa ----------!!!
Sonček 25 si predstavljam kako hudo ti more bit,v tretjem postopku so meni punktirali prazne folikle in sem šla domov z popolno nulo tko da....je reku Reš, se pač učasih zgodi in da mi Orgalutran verjetno ni pasal ker so folikli v bistvu popokali kar je ostalo pa je bilo prazno.
Tara če boš šla v juniju je treba it čimprej,če si pri Rešu ker on ma julija mislim da ceu mesec dopust???Mislim...
Vsem hvala za pozitivne misli ampak jst sm se že sprijaznila.piščanec kar zjokaj se daj bolečino iz sebe,drugega tako nimamo kaj!!!

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 14:34:51   
pišanec
sonček 25 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 19:37:53   
Aljonka
sonček_25 user posted image user posted image

punce a ste kdaj probale s kakšno bioresonanco, bioenergijo, kitajsko medicino???

jaz sem bila do sedaj na bioresonanci (po tem privič pridelala zamrznjenčke) sedaj pa se zdravim še pri eni tetiki, ki pravi da imam zakisano telo in zato preveliko temp. v telesu in zarodki naj bi kar zgoreli v maternici. Rezultati so že vidni uredila se mi je menstruacija in skoraj vse ostale hormonske motnje, ki sem jih imela.
malo za razmislit!

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 21:03:21   
lioona


Hejla punce...

Evo še ena čist na novo se vaš pridružila, tudi sama sem imela v ponedeljek punkcijo in v soboto me čaka ET...upam, da me pričaka čim več lepo razvitih celic...Je mogoče katera od vas, ko je v Mb?

Lepo bodite..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
28.3.2013 21:42:28   
mamica deklicam
Ko vas takole berem, kaj vse prestajate, da bi postale mamice. KAPO DOLuser posted image user posted image

Sama sem se začela že kar malo navajati na misel, da bom verjetno ostala kar pri dveh puncah. Saj sem naročena na drugi pregled, jutri imam kontrolni UZ, ker krvavim že 6 dni, kljub temu, da jemljem Dabroston trikrat na dan. Moj pa še kar ni šel po napotnico k osebnemu zdravniku, ima pa datum za spermiogram 8.4. In točno vem, da bo zajebal in je ne bo šel iskat. Če mu rečem, da naj si že vzame čas in to uredi, dobim nazaj,: kar naj prej tebe zrihtajo user posted image

A res ne zastopijo, kako to boli? Moja morala je na psu, pa še domačim nisva nobenemu povedala, da bi rada imela še enega. In je kar težko skriti, zakaj tolikokrat hodim v Ljubljano. Problem je v tem, da sem doma in rabim takrat varstvo za mlajšo, ki ni v vrtcu.

Upam, da bo G jutri ugotovil, kaj je narobe in to uredimo. Mislim, da jaz ne bom imela moči, da bi šla čes ta špikanja, punkcije... kakor greste ve

(odgovor članu lioona)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: IVF/ ICSI marec - april 2013
29.3.2013 8:40:21   
lastovica
Da bi jst od mojga dobila tak odgovor, bi totalno pop**** user posted image . kot da ženske že tako nismo dovolj prizadete, ko ne uspe - še posebno hudo pa je, ko moški misli, da smo pa ravno ženske za vse krive (kot v 16. stoletju). No, k sreči moj ni tak - ima tud on določene zdravstvene težave in je tudi njemu hudo. Zato ga nisem potrebovala nič prepričevati, da gre tudi on na pregled. Ima pa napotnico že od konc februarja, ker sva mislila, da jo mora tudi on že imeti, ko se naroči na spermiogram, in upam, da res ne velja tisto, da jo moraš v roku enega meseca "unovčiti", čeprav velja eno leto. user posted image Sva pa tko naredila, da gre najprej on na spermiogram in šele potem grem jaz do G, tako da bom imela tudi že njegove izvide in bomo že takrat videli kako naprej. Upam, pa da že ta ciklus uspe in mi ne bo potrebno vseh teh psihično težkih postopkov premagovat.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?