Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:06:21
|
|
|
|
j5ra
|
Odgovorimo tukaj, da je to PRIJATELJSTVO? Pri muzikalu mi je, gledena prebrano, všeč, da sodelujejo otroci in seveda, ker je muzikal,d a se poje ;)
< Sporočilo je popravil j5ra -- 20.3.2013 12:08:13 >
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:10:20
|
|
|
|
photo
|
Podrobnost o mjuziklu, ki so mi všeč: pisani scenski elementi in kostumi Kaj je najlepše na Zemlji? Prijateljstvo
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:33:55
|
|
|
|
catt
|
Najlepša stvar na zemlji je prijateljstvo Glede na prebrano mi je všeč, da so v muzikalu izvirne avtorske pesmi, glede na pripeto fotografijo izvirni, domiselni predvsem pa barvni kostumi (kar seveda ugaja očkam naših malčkov), všeč mi je ker bo to plesno - pevska predstava.
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 12:44:47
|
|
|
|
aleksa83
|
Najlepše je prijateljstvo, ljubezen, razumevanje v težkih trenutkih, strpnost,..... Otroški smeh pa je nepreceljiv :)
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 20.3.2013 17:08:15
|
|
|
|
urska238
|
Najbolj všeč pri predstavi mi je komični scenarij ter izvirne avtorske pesmi. V predstavi je na Zemlji najlepše prijateljstvo; drugače pa bi jaz odgovorila, da je najlepša stvar ljubezen
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 12:04:59
|
|
|
|
Ajra RR
|
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje Nagrade prejmejo: - 1x družinska vstopnica, zgoščenka in pobarvanka Mojčin lepi svet dobi catt. - zgoščenko Mojčin lepi svet + pobarvanko pa prejmejo: photo, urska238 in aleksa83. Nagrajenke bomo obvestili na njihov elektronski naslov. Ćestitke .
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 12:54:23
|
|
|
|
photo
|
Hvala!
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 13:38:54
|
|
|
|
urska238
|
hvala
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra za Ringarajevce - Kaj je na... 21.3.2013 17:06:08
|
|
|
|
LuLu
|
Ah... pardon, da se mešam v vaše posle RR, ampak od 5 sodelujočih daste 4 nagrade. A ne bi še kako tolažilno nagrado našli za zvesto uporabnico, ki je prva zaigrala to igro? Samo razmišljam na glas...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?