|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 29 30 [31]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
13.5.2014 23:33:41   
ana88
Hojla punce! Kje ste vse? user posted image

Mi neznansko uživamo drug z drugim in vsak dan je resnično čaroben. Zdaj že pridno hodimo - je prve korake naredila pred 3 tedni in kar hitro napreduje. Lepo se sama pobere s tal in tudi vmesno pobiranje igrač ji ne dela težav. Smo pa shodili pri 14,5mes. Hitro, a? user posted image Jah, kaj čmo. Jih ne moreš v nič prisilit, ampak ko gre, pa gre super. user posted image

Obožuje knjige - te so na spisku vsak dan, večkrat na dan. Guganje na gugalnici po zajtrku je nuja. Vsemu daje poljubčke, sama od sebe (ja, tudi kockam in prstnim lutkam in telefonu - I know user posted image ). Večkrat me sama od sebe začne božat po glavi in zraven govori ''bo'' ali pa se stisne k meni in se carta (in reče ''cata'' ali ''mo'' - moja moja). Velikokrat k sebi stisne tudi kakšno igračko in jo zaziba in reče ''mo'' (moja). Res je nežna in ljubeča in prava mamina punčka, ampak seveda obožuje tudi svojega atija. user posted image Neskončno rada se smeje in ''afne gunca''. Jaz ji pravim ''dekle tisočerih obrazov'', ker se včasih tako hecno pači in dela grimase da je res za dol padit. Res obožujem to njeno osebnost. user posted image Skratka, lepo nam je res.

Toliko na hitro od mene...lepo se imejte pa oglasite se kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Marčevke 2013
14.5.2014 9:10:21   
leilla
ana88 lepo, da si se oglasila, saj je ta tema kar malce "utihnila". Ampak razumljivo, saj so otroci večji, potrebujejo več pozornosti, niso več pri miru in ukvarjanje z njimi je nuja. Tudi naši dve veselo hodita naokrog in to je sedaj za njiju pravi užitek. Ko smo zunaj ni konca ne kraja, kam bi vse šle :) Shodile sta pa pri 13 mesecih. Prej sta zelo dolgo hodile ob opori (kavč, nizka omara), tako da takrat ko sta se spustile, je bilo to zelo zanesljivo in sedaj res šibata že 100/h.
ana88 tudi naši dve delata občasno ene grimase, da se jima prav moraš nasmejati.

Začnemo pa z uvajanjem v vrtec čez 14 dni, tako da bodo potem naši samo popoldnevi. Smo bili na obisku v vrtcu in sta zelo uživali, se igrali ... Upam, da tako tudi ostane in da bosta radi šli v vrtec.

Uživajte!

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Marčevke 2013
14.5.2014 9:40:42   
Senait
Pozdravljene!

Mene je položila huda angina, tako da bom izkoristila ta čas in vam kaj napisala.. v roku enga meseca je to že druga angina..groza..prej nisem bila pri zdravniku nevem koliko časa, zdaj pa v enmu mescu kar dvakratuser posted image ampak, ja, bo ž boljše..veliko rajši vidim da je ta mali vredu in zdrav, jaz se bom pa že pozdravila.

Torej..Urban ga šiba 100/h, je zelo stabilen, ne pada več toliko, rad beži in poleg vriskauser posted image obožuje poganjalčka..prej ga je imel že kar nekaj časa v svojem kotičku pa ga ni pritegnil, potem pa kar na enkrat na njega in gremouser posted image kar naprej bi se vozil, še najraje pa ima kak manjši klanec..s težavo se pripoganja na vrh, nato se obrne in že leti..zraven kar kriči od veseljauser posted image
Tudi Urban ima zelo rad knjige, vse ima zložene v enem izmed predalov v sobi in tudi on se večrat spomni na njih in jih gre iskat da jih skupaj pogledava. Guganje mu ni glih nekaj pretirano všeč, sicer se vsede na gugalnico, ampak za kako minutko potem pa je treba dol..očitno mu je preveč enolično in premalo dogajauser posted image
Lubčki-midva za atijem jih dobiva vsaj sto na dan, ko se le spomni ga pinese in potem ne neha lubčkati..igrač zaenkrat ne lubčka. zato pa lubčka punce v vrtcuuser posted image
Tudi on se boža po glavi, včasih se udariuser posted image ampak se smeje zraven..nevem kje je to pobral.
Obožuje ko ga božam, najraje zvečer po kopanju..takrat poišče moje roke in ji da na trebušček ali nogice in reče boauser posted image
Od igrač ima najraje traktorje in avtomobilčke. Zadnje čase se zna zelo zamotiti in se resnično lepo igra z njimi. Najraje daje prstne lutke v traktorsko kabino in na prikolico in potem jih vozi po cele stanovanju.. Zadnjič sem ga opazovala ko se je igral s traktorjem ki ga vozi kmet in prikolico na kateri so štiri različne živali..no in ga vozi in vozi, nato pa naenkrat vzame kmeta iz traktorja in ga da na prikolico v ležeči polažaj in reče da aja. pa vzame s prikolice pujsa in ga da na traktor in so šli naprej..tokrat s pujsom za volanom user posted image res je zanimiv.
Še vedno je enaki smeško, skoz se smeji in je vesel, tako da mi naredi dan, čeprav je siv poln skrbi, sončen in najlepši na svetu.

Uživajte!

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Marčevke 2013
18.6.2014 20:58:39   
Mamaja
Ahoooj, kje ste?

Madona, čisto smo zanemarile našo temo, očitno smo vse strašno zaposlene s svojimi malčki. Meni ob Ivi, službi in gospodinjstvu ne ostane praktično nič časa. Upam, da gre ostalim kaj bolje.

Naši malčki so vsak dan bolj samostojni in ko berem vaša sporočila vidim, da so si kar podobni. Naša miška je živahna in dobrovoljna ter strašno klepetava. Obožuje knjigice, gugalnice in žoge, rada prepeva in pleše, najlepše pa ji je, kadar smo vsi trije doma in se crkljamo.

A vi že kaj navajate svoje mulčke na kahlico in kako ste se tega lotile? Naša je zdaj pokazala velik interes za kahlo, ker v vrtcu hodijo na kahlice, a najraje sedi na kahli kar oblečena.

Kako jih pa kaj zaposlite? Naša pupa ob igračkah ne zdrži prav dolgo, raje ima knjigice, še posebej, če jih gledava skupaj, še dlje pa se zamoti z risanjem (zdaj kdaj poriše tudi že omaro ali steno :((), senzorično škatlo z rižem in različnimi stvarmi, pokrovčki od plastenk, ki jih zlaga v škatlo od jajc ali slanim testom, v katerega vtiskuje pokrovčke, palčke, kamenčke... Aja, pa cel hit je, če ji daš pet kamenčkov v prazno embalažo od skute in to potem preklada sem in tja do nezavesti :)

Ko sem se nazadnje oglasila, sem spraševala glede tricikla. No, potem se nisem odločila zanj, ker sem ugotovila, da naše bejbe tricikli ne zanimajo, je pa nora na bicikle.

Se že kaj veselite dopustov? Mi gremo že zelo kmalu na morje in komaj čakam. Letos sva se odločila za kampiranje s šotorom, malo iz finančnih razlogov, malo pa tudi zato, da bomo imeli morje zelo blizu in ker že malo pogrešava kampiranje. Pupika bo pa pomoje tudi uživala, ker bo malo drugače in ker bodo vsenaokoli kamenčki, iglice, storži...

Uživajte, pa kaj se oglasite. Vas je luštno brat, tudi takrat ko ni časa pisat :)

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Marčevke 2013
18.7.2014 9:40:27   
Senait
Pozdravlene!

Hja, očitno smo čisto okupiraneuser posted image vsaj pri nas je tako, da komaj najdem kaj časa zase, kaj šele za kaj drugega.

tale moj mali mulček je vsak dan večji fant, vedno bolj samostojen, nagajiv. Zelo je klepetav, sicer pozna že nekaj besed, ampak med igro ponavadi uporablja tiste "njegove" besede, katerih pomen pozna on samuser posted image Tudi iz vrtca velikokrat prinese kako besedo, ki jo skoz ponavlja, kot da mi hoče nekaj povedati, jaz pa ga ne razumem.
Od igrač je še vedno aktualno vse kar ima kolesauser posted image rad ima poganjalčka, se vozi s triciklom. Njbolj od vsega pa obožuje kamne..majhne, velike, takšne in drugačne. Ko greva na sprehod, žal ne prideva daleč, ker se ustavi že pri prvem kamnu ki ga najde. Tudi  če se pelje s poganjalčkom in zagleda kak kamen ki mu je všeč, se ustavi, skloni, ga pobere in si ga da med noge ter se pelje naprej, dokler ne zaglead drugega kamna itd.user posted image Tako da mu neredko najdem kamenje tudi v plenici.
Kahlica- ima jo na svojem mestu v kopalnici, včasih si jo privleče ven, takrat ga dam gor, včasih uspe in se polula, včasih pa kar sedi gor. Najbolj pa mu je všeč če lahko na kahli sedi oblečen. V vrtcu pa jih še tudi ne navajajo.

Sicer pa skoz rabi nekoga polek sebe, ker se prav hitro spomni kake bedarije. Od plezanja na stole in mizo, na komode, do risanja po steni, ampak pozor-za zaveso, da mami ne bo videlauser posted image , tudi račko je že skopal v wc školjki. in za vsako stvar rabi samo sekundo, kot da ima že vnaprej vse načrtovano, le da podvig uresniči ko mami slučajno ni zravenuser posted image

Smo pa že zamenjali kinderpet za posteljo. Ponoči se je veliko zbujal n jokal, nisem vedela več kaj bi lahko bilo narobe. No in ker se ponoči ogromno obrača sem in tja sem poštudirala da se mogoče zaletava ob posteljico. Pa smo razstavili kinderpet in sestavili posteljo, dali ograjico, da ne pade dol in zdaj prav uživa. Tudi spi veliko boljše. Najboljše od vsega pa je to, da zjutraj ko se zbudi, sam pride k nama v spalnico, spleza na posteljo,se stiska k nama in če je čas še vsi skupaj malo zadremamouser posted image
Tudi mi se že veselimo dopusta..sicer bomo še dober mesec čakali, ampak sem prepričana da se bomo imeli super fajn. Gremo v hotel, ker je moj dragi bolj na komot. Včasih smo s kolegicami hodile kampirat in prav vedno smo se imele fajn, četudi je deževalo. mojega dragega nikakor ne morem prepričati, da bi vsaj poskusil to varianto preživljanja dopusta, kaj šele da bi dejansko šli kampirat. Kakorkoli, moj mali bo pravgotovo užival, saj bo imel na voljo neomejeno količino dveh stvari ki jih ima najraje..vodo in kamenjeuser posted image

Tako, toliko na kratko. Delo kličeuser posted image
Uživajte s svojimi malčki!

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 29 30 [31]
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 29 30 [31]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?