|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 13:12:59   
napalmica
Še to... Prometrium in Utrogestan se lahko uporabljata tako vaginalno kot oralno, ampak zaradi direktne učinkovine na maternično sluznico je bolje vaginalno, zato se vsem tako priporoča. Če ga že jemljete oralno, ga poskusite bukalno, to je tako, da daste kroglico med ličnico in dlesen dokler se ne stopi, tako je učinkovitost najbolj podobna vaginalni. Ker je v primeru vnetja in kakšnih večjih izcedkov težko vaginalno uporabljat.

< Sporočilo je popravil napalmica -- 2.6.2013 13:13:28 >


_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 13:37:50   
mišamašaa
Joj oprosti sem narobe prebrala s katerim si zanosila. Vem, ja da si želela nekaterim zadevo samo olajšati, ker na koncu, ko vse skupaj sešteješ, je to res ogromen strošek. Potem se pa vmes ustaviš še na bencinski, kupiš 2 sendviča, za pit, pa 1 čokolado in si še tam ob 10 evrovuser posted image , mi ni blo nč jasno.
Upam, da me nisi kaj narobe razumela, nisem hotla nič slabegauser posted image .Samo, točno tako kot si napisala ata reš je zame "bog i batina".


< Sporočilo je popravil mišamašaa -- 2.6.2013 13:38:27 >

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 14:38:02   
jona klara
vsem čestitke, ki ste dobro opravile


napalmica- a si delala v zobozdtravstvu' zkaj ne več? no če te lahko vprašam,me zanima ker jaz sem zaradi obmp izgubila službo v tem fohu, za nedoločen čas, pri zasebniku koncesionarju, super, tako, da gremo naprej v boj za dojenčka ki več šteje od teh denarohlepnežev, ni pa luštno....no bo že

betricija- kako si ti?

S*- KJE SE PA TI SKRIVAŠ, MISS JU

PUNCE DEJMO, VSEM KI GREJETE IN VSEM KI UPATE IN ČAKATE........SREČNO

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 15:03:29   
napalmica
Misamasaa nič nisem narobe razumela nič bat :-) zato pa je forum, da podebatiramo ne ;-)

Jona Klara, še delam v zdravstvu (javnem), na začetku "kariere" sem pa tudi pri zobozdravniku in ortodontu, ampak v ZD-ju, kjer sem še sedaj. Poznam pa tudi zasebno sceno, delala tam 3 leta (mdpš) in ja, res se tam vse gleda skoz denar. Žal mi je, da se ti je to zgodilo in upam da čimprej kaj najdeš! Jaz hvala bogu nimam tezav z bolniško, le s slabo plačo :-)

_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 16:28:01   
tara.81
PUNCE!!!!!!!!!! ma kaj jaz to berem....koliko nosečk!!! ČESTITKE PRAV VSAKI POSEBEJ user posted image user posted image user posted image sem ravnokar prišla z morja (beri zimske idile user posted image ) in sem vas samo na hitro preletela. super, super. končno se je tudi za nas IVF-ovke obrnilo na boljše. user posted image user posted image

Sem pa danes naredila test, ki je bil kako drugače kot negativen, nehala sem jemati prometrium in zdaj čakam gospo tečko, da se začnem pikat. tako da se selim, sem videla, da ste odprle že novo temo.

ČESTITKE še enkrat vsem in lepo, mirno nosečnost vam želim.

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 18:57:14   
mila27
no da se še jaz malo javim!

Misamasa tudi jaz grejem 2 pikici, drugače pa upamo še na 4 zamrzjenčke, ki morjo počakat do 5.dneva.
Reško je bil dobre volje, sam danes je mel pa gužvo a ne da? Meni je rekel, da so vsi lepi zarodki. Test delamo pa 16.6., če se seveda uspem zadržat do takrat.

Punce kdaj se zarodek vgnezdi, če maš 3.dan et. Danes sem počivala, pa bom še nekje dva dni , pol pa mislim da je že dovolj. A ste dejansko ležale al tako mal pred tv , racunalnik , pa sedenje al kako. Kaj pa tisto ko pravjo da morš da boku ležat, ma ne vem na katerem, levem al desnem. Kaj pravite.
aja a vam tut tale prometrium tolk ven teče.

željica kakko si kaj ti?

Zdej pa pridno bušije božat, da se pikice primejo.

papa

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 19:47:47   
željica
Mila27 user posted image user posted image za pikici! Jaz sem ok, danes je bilo pravo nedeljsko popoldne, po kosilu sva z mojim pred tv-jem polezavala in tudi zadremala. Jaz sem vecinoma lezala prva dva dni, razen kuhanja kosila in sprehoda z mojim psickom, zdaj pa delam vse normalno, le z dvigovanjem pazim, da ne dvignem kaj tezjega. Nosim pa psicka po stopnicah, ki ima 6kg, upam da to ni pretezko? Meni prometrium malo pritece ven, ne dost. Meni se zdi, da je fora v tem da si ga moras cimglobje vstavit. ?? Fajn bozajte busije in upajmo, da kmalu zagledamo user posted image !

_____________________________

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 19:59:30   
dekca
mila27, na 11. dan naj bi bilo že zihr. To bo pri meni v sredo.
Saj na menjavo dnevnih vložkov se kar hitro navadiš, sploh če na njih ostaja belinauser posted image Konkretno počivala sem jaz 3 dni.

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 20:16:03   
mišamašaa
user posted image user posted image user posted image mila27
Joj, jaz sem prišla na vrsto ob pol 10h.res jih je bilo veliko.
Tud jaz ne vem če bom zdržala tok časa za test. taprvič se spomnem, da sem ga delal par dni prej in se je v sekundi naredil plus. pol sem šla pa še samoplačniško na krvnega, da je bilo ziher. pa itak k je taprvi pokazal +, sem šla še ene 4 kuptuser posted image

Jaz sem pa s počivanjem bolj tako tako, pri enemu enoletniku bolj težko počivašuser posted image . Itak pravim, če mi je namenjeno bom noseča tako ali pa tako.

A je katera že kaj gledala, a se preselimo v tanovo temo maj-junij?

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 21:03:38   
dekca
Jaz sem se že.user posted image ,

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
2.6.2013 21:46:30   
Aleda
Sam še to prašam tukaj, lahko pišete pa tut na naslednjo temo. Koliko časa ste pa jemale utrogestan al karkoli če ste zanosile? Jaz sem porabila kar so mi ga dali v lj. pa ga tut nimam namena kupovati, prvič ga tut nisem pa je blo vredu.

Mila- počivaj kolikor ti paše in kolikor lahko, jaz kaj prida nisem... no v službo nisem šla dva dni ker je bil ravno vikend, drugače bi šla. Sem pa itak mogla dvigovat 11 kilsko babo večkrat na dan, potiskat voziček v klanc.... jaz menim da če ni nekaj vredu bo šlo naprej al se paziš al ne, razen res kakšnega velikega naprezanja in prtanja.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 8:13:27   
dekca
Aleda, Pušenjak je pred krtkim eni napisal, da zaželeno do takrat ko se prvič sliši srček, za potem pa ni kake znanstvene podlage, da bi ga bilo še potrebno pod nujno jemati.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 9:17:45   
bebicaa
Podokina hvala ti za obrazložitev, sedaj mi je malček odleglo user posted image . Ja, tudi jaz sem pri Rešu in prav on je bil na transferju in ja, res sva z dragim nekaj podpisala, sploh pa nisem bila pozorna kaj gor piše user posted image . To je potem to, uh res mi je odleglo, da jih imam 6 (vse so bile blatociste).

Sem pa včeraj, 7 dan po transferju dobila rjav izcedek in imam občutek da se bo vsak čas vlilo user posted image , vendar upam do zadnjega!

Prometrium je res zoprn, saj kaj čmo, kar reče Reško, to naredimo user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 10:23:39   
podokina
no vidiš pol jih mava isto številouser posted image kok bo veselo.ne obremenjuj se zarad izcedka sej vidiš kok jih je vseeno nosečih
jest pa nimam najboljših novic,včeraj šla k zdravniku imam gnojno angino in sem dobila antibiotikeuser posted image ,menda sicer nič ne škodujejo nosečnosti ampak mirna čisto pa vseeno nisem....držte pestke da bo vse ok

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 11:50:38   
željica
Podokina, naj se angina cim prej pozdravi in naj bo vse ok! Drzim pesti! Saj bo vse ok, le slabe misli prezeni! Saj kaksno vreme je ni niti cudno da zbolis. user posted image Cim prej se pocajtaj!

_____________________________

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 12:05:20   
bebicaa
Podokina bošček, upam, da se čim prej pozdraviš. Kako pa zgleda potem pri zamrznjenčkih? Kaj moraš jemati? Ali je potrebno tudi hoditi na preglede?


(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 12:40:05   
tamala86
Živjo!

Danes je prav fino...sonček...čist sem optimistična.:)
Je 8. dan po ET...napihnjena samo popoldne, proti večeru malo...mam pa ogromne prsi in ponoči bolijo. Sem pa se zredila skoraj 4 kg. Se mi kar pozna, ampak prej sem jih mela res mal malo.
Upam, da je doli veselo in da bom zagledala +. Test bom delal 11. dan, v četrtek, torej 14. dan po oploditvi. Bi že moral prav pokazat ane?! Če ne bo plus, bo ziher pokvarjen...:)

jona klara - to je za naju 4. postopek, v 1. in 2. sem imela 3 celice, 2 oplodili. V 3. pa 2 celici, 1 oplodila. Sedaj pa kar 5! Imava pa 3 leta staro punčko, ki naju je razveselila po naravni poti. Sem imela pa 2 leti nazaj abrazijo, 6 mesecev kasneje pa IMN.sedaj 1 leto hodiva na IVF, ker nimam jajcevodov in povišan FSH in nizek AMH.

Ampak tokrat je pa res zadnjič!!!

Lep sončen pozdrav!

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
3.6.2013 18:16:41   
mila27
hey hey punce

kako ste kaj?

Jaz sem danes še bolj ko ne preležale, sem šla samo na kosilo v spodnji štuk k tašči in nč druzga. No sedaj mi že ležat nekako ne paše pa sem se malo presedla za računalnik.

punce dajte mal povedat če mate kake znake, saj veste , da psiha dela svoje. Človek poskuša odmislit ampak zmeri pač ne gre. Oziroma cel dan ne morš.

Ma jst sm kr napihnjena in se mi zdi da vse nekako dol tišči, to je že ena enkrat zapisala tule gor. Kdaj sse po ET na 3.dan potem vgnezdijo naše pikice. Ker 4.dan naj bi bla morula, kar tut ni čist nujno, 5.dan blastocista in nekje 7.dan vgnezditev. A je tako ali drugače.

Mišamasa tebe se pa zdaj spomnim ste zunaj pred čakalnico sedeli sta pa mela otroka s sabo.

Željica kako si kaj ti?
Dajmo naprej božat bušije in naj bo junij ploden za nas ki čakamo in trepetamo do user posted image user posted image .

papa

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 8:01:34   
maj4
Evo, user posted image je prišla in končno naj bi se mi začel 4. IVF, a mi je dr. Merlo rekel, da sem žal prepozna, ker se začnejo dopusti in moram čakati do septembra :(. Danes poiskusim še enkrat in če ne pač ne. Mah saj veste, ko se pripravljaš in si na nek način pripravljen, pol pa nič....(: Naj bi bilo vse za nekja dobro a ne?

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 8:41:58   
mišamašaa
Točno tako maj4 vsaka stvar se vedno zgodi z razlogom. glavo pokonci. men se je tudi taprvič tako vleklo čez dopuste in potem sem imela punkcijo ravno na 1. september in bila noseča, juhu.tako, da september je super mesec.

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 8:58:33   
maj4
Hvala misamasaa!

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 11:18:17   
bebicaa
Punce sporočam, da sem dobila user posted image , tako da moramo novim zmagam naproti. Sedaj me čaka 6 zamrznjenčkov in čez cca 14 dni grem po 2 borca user posted image .

Maj4 uživaj poletje, boš videla september bo vsak čas tukaj. Že mora biti tako, pravijo da se vse zgodi z razlogom.

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 11:43:47   
maj4
bebicaa: malo prej so me klicali iz Merlove ambulante in sporočili, da si je premislil in bo naredil še to mojo umetno. Tako da sem zelllo vesela, čeprav se je vse skupaj bolj klavrno začelo. user posted image user posted image In grem skupaj z vami v nov boj!!!

(odgovor članu bebicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 11:58:33   
bebicaa
JEEEEEEE, super. Zdej se pa kar prestavimo na temo maj/junij 2013 user posted image . Maj4 upam, da bo junij prinesel user posted image user posted image

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: IVF/ICSI april-maj 2013
5.6.2013 12:02:28   
maj4
SELIMO SE NA NOV TEMO: MAJ/JUNIJ 2013. SREČNO!

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?