Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Daj nas končno osvobodi tega čakanja!!
pa me je bolel levi jajčnik. pa sej nebi blo nič narobe če prejšnja dva meseca nebi občutla nobenih bolečin razen ko sem imela O. Ta mesec pa imam O 10.5., zato mi je vse skupaj malo čudno da me že zdaj boli. 
danes se je pojavil belo, rumen izcedek ( vmes pa rahle rjavo, rdeče nitke ). Vem, da se elo spet igra z mano in, da bo sedaj spet trajalo 12 dni da pride se izlije in potem v nov krog. ahh ne morem več, danes pa res ne.
pa ta mesec ne cveti. Sem modra.
ne bom, ker se mi je podobno ( vendar je bil izcedek rjavo, krvav ) že dogajalo, tako da...
Upam, da se kmalu potrdi, da je tudi čarovnička med njimi.
nepričakujem v soboto ...
. Ko pomislim kakšen cirkus na trenutke zganjam po parih mesecih truda, me postane malo sram. Ne predstavljam si, kako težko mora biti večmesečno/letno čakanje ... Jaz sem navajena, da imam vedno vse pod nadzorom in le stežka se privajam na to, da pri zanositvi pač nimam moči. Občudujem pa vse, ki se po tolikem času še vedno pogumno borite. Stiskam pesti za čim hitrejši plusek
PRIČAKUJEMO
NOSEČK: 2
sva se trudla cca. 5m. Sedaj pa od lanskega poletja, pa vmes še zdravstveni problemi, pol se pa malo nabere. Ampak res sem morala dati ven. Spet je prišel tisti izcedek po SO, rahlo roza, včeraj parkrat rahlo rumen, bel z rdečimi nitkami in potem se mi kar zdi, kam gremo naprej.
tale zmešnjava s temi testi je že prav smešna. Cel teden sem brez avta v selu brez trgovine. In sem si naročila teste preko neta. Pa jih je ženska pozabila dati na pošto
Ni mi jasno, posledica česa so potem ti moji stalni pozitivni O testi. Prav močna testna črtica je. Malo se tolažim s tem, da je še prezgodaj, vendar v resnici nimam prav nobenega nosečniškega znaka. Upam le, da ni kaj narobe z mojimi hormoni.
) in šele čez slabih 14 dni N test.