Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Po petih dneh, danes odhajam končno domov. Očitno je bilo 2l tekočine premalo. Je bilo pa res hudo, saj sem 12 ur skupaj bruhala, tudi požirek vode, je pomenilo bruhanje
Mi je pa bilo prav smešno ko sem prišla v naš zdravtveni dom na uregenco, pa jim je moj povedu kako in kaj, pa so rekli: Gospa, to je v prvih mesecih normalno. Js pa ravno na tem, da skupi padem
No ko so preverili kri in vodo, so videli, da ni normalno. Vmes je še bil moj pameten, da morem pozitivno gledati na vse skupi, sem bila na tem, da ga pobruham
, se mi zdi, da sem bila takoj boljše. Ta teden, pa še ta pravi pregled. 
...meni se dva dni pojavlja kar gost rumen izcedek včeraj pa je bil kar malo obarvan temno rjavo
...najbol me je strah it na veliko potrebo ker takrat je največ tega izcedka(rumenega)...Ti si dobila tudi dabrosron tablete jaz jih jem ze 14 dni in se mi zdi da mi je tudi po njih slabo
....Joj sploh ni konec teh skrbi pa tako bi že rada uživala v
...
, da naj bom srečna, da ne čutim ves čas, da sem noseča - da naj pomislim na vse one, ki reve bruhajo... Pa je menda res... razen zaspanosti in onih špikanj ni take sile :) očitno bomo le pregurali do magične meje drugega trimesečja
, nimamo več utripa
mesecev.