|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.5.2014 17:44:51   
_pika_
Žabinčica: Ja to kar si sedaj napisala je mogoče. Jaz sem te razumela, da si imela prvi mesec O in nisi dobila M, naslednji mesec pa spet samo O. Ker če je O, zagotovo kmalu nastopi M. Meni so rekli, da je to 100 %. Če pa ni O, pa tud M ni nujno da je, oziroma v tem primeru rečejo krvavitvi nekoliko drugače.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.5.2014 18:48:05   
Katte
Hvala, punce!
Tara9, jaz sem imela G danes in je rekla, da naj počakava eno M, da pa nič hudega, če zanosim takoj. Potrdila mi je tudi O. Itak, da jo bova izkoristila user posted image .
Cikacaka, je možno, da m ne pride, potem je pa O. Ampak to pomeni, da prej O sploh še ni bilo in je pač pozna O in zato dolg cikel. Kar spravita se k stvari, mogoče pa user posted image sploh ne bo, ampak bo čez dva tedna plusek.
Dopust... Mi še ne vemo, kdaj in kam. Jaz imam dopust v prvi polovici avgusta, takrat je pa ravno najbolj vroče. Mogoče si bom vzela prosto še kaj v septembru in bomo verjetno krenili kar v sosednjo Hrvaško.

< Sporočilo je popravil Katte -- 29.5.2014 18:49:55 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.5.2014 19:14:54   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_
Žabinčica: Ja to kar si sedaj napisala je mogoče. Jaz sem te razumela, da si imela prvi mesec O in nisi dobila M, naslednji mesec pa spet samo O.Ker če je O, zagotovo kmalu nastopi M. Meni so rekli, da je to 100 %. Če pa ni O, pa tud M ni nujno da je, oziroma v tem primeru rečejo krvavitvi nekoliko drugače.

Sem prvič tudi tako mislila, mogoče sem malo nerazumljivo napisala, sicer pa se mi zdi da tako vse govorimo enakouser posted image . Skratka, mogoče ni imela o. in posledično ne m. in ima pač zdaj o.

Drugače imam jaz redno m. vsak mesec (edino tu in tam se za par dni zamakne), tako da sama nimam takšne izkušnje.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.5.2014 20:16:49   
..noname..
ooo čvekice, kok ste mi dale dela :)

Cel dan sm že v pogonu in skoraj nič časa nisem imela tukej gor pogledat.

Žabinčica, nič se še nisva kaj dost menila. Js bi nekako rada šla na kakšen otok, kam naju bo pot odnesla pa pojma nimam user posted image user posted image pa kdaj tut ne vem

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.5.2014 22:12:40   
chocolatecake
Tiste, ki ste že mamice in tiste, ki še bomo, ali ste kdaj sanjale, da ste user posted image ali, da že imate user posted image ?
Jaz sem sanjala, da sem na ultrazvoku videla lepo punčko in da me je ginekologinja malo okarala zakaj sem šele zdaj prišla, da bi lahko že kaj prej. Se je še kateri zgodilo kaj podobnega in je dejansko kmalu zagledala user posted image ???
Sprašujem, ker res čakam še zadnje dni, do najdaljšega ciklusa v zadnjem letu, da bom lahko naredila test in upam na najboljše .
Tudi midva greva letos na Hrvaško, v okolico Zadra, za kakšen teden vrjetno.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
30.5.2014 7:14:58   
MauMow
chocolatecake pri nama je mož sanjal cca 3 tedne nazaj da sva imela bebija user posted image . Se je bogi revež zbudil cel zaskrbljenuser posted image Bomo videli ali smo res kaj pridelali ali ne. user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 30.5.2014 7:15:39 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
30.5.2014 8:00:00   
Tara9
Jutro, peteeek je!!!! user posted image

Katte superca, potem pa le izkoristita O. Močno, močno držim pestke, da se zopet zgodi čudež. No, sej meni je na urgenci rekla, da ne bo nič narobe, če takoj zanosim, moja je pa rekla naj si malo oddahnem. Ampak pomoje bolj zaradi vseh teh hormonov, ker sem rabila predah. Bomo videli kako in kaj.

Jaz sem že milijonkrat sanjala, da sem noseča user posted image  user posted image , po sanjah sodeč bi morala imeti že najmanj 5 otrok user posted image . Vseeno pa vrjamem, da pri katerih to deluje.

Nekaj ste se menile tudi o poročnih potovanjih. Sem se spomnila na najino, ki ga ni bilo user posted image . Takoj po poroki namreč nisva šla, potem sva pa vsako leto odlagala za naslednje in ga do danes še nisva videla user posted image . Letos sva že skoraj končno realizirala plane, sva mislila it na Tenerife in je potem dragi fasal neko poškodbo ter bil 2 meseca na bolniški. Očitno nama ni namenjeno.

Jaz danes šibam na Hrvaško na dekliščino, sem tako navdušena kot otroček user posted image . Že dolgo nisem bila na babjem žuru in se prav veselim, po navadi je pravi odklop, ko ni moških zraven user posted image .

Lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
30.5.2014 8:45:55   
Cikacaka
Jao bože..me smo naredile že pravo znanost iz teh Mjev, Ojev itd user posted image user posted image Hvala za odgovore! Hja, k delu se lahko spraviva samo danes zvečer, kar je malo verjetno, ampak ok, bomo že nekako user posted image

Petek je in meni se ob petkih nič ne da...prav smešno hehe..zame je delovni teden pon-čet..ja ok saj v petek tudi delam, sam da se mi ne user posted image
Kaj boste kaj počele med vikendom?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
30.5.2014 9:39:09   
..noname..
Tara9, tega se tut js bojim, da bi hotla nekam it pol se bo pa sam zavleklo user posted image če bo po sreči bom pol še noseča in bo sploh zmeri dlje to potovanje, zato bi to rada že letos izkoristila. Morda pa res greva nekam za novo letouser posted image

Js sm pa za vikend sama doma, razn v soboto grem na neko praznovanje rojstnega dne, tako da bo spet luštno maluser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
30.5.2014 9:45:37   
chocolatecake
No čez kakšen teden vam povem , če so moje sanje res kaj pomenile ( če bom zdržala tako dolgo). Jaz bom imela naporen vikend, sem izredna študentka in imam ob petkih in sobotah faks. Hvala bogu počasi zaključujemo. Ob nedeljah pa ponavadi delam. Tako, da uživajte še zame tiste, ki boste šle kam na lepše. user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
30.5.2014 11:22:38   
jabuk
Ojla punce, moram malo pojamrati. To je tako zoprno, ko imaš M. med 35-45 dni...Ko sem že čist živčna glede delanja testa, ampak moram čakat in čakat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3511
30.5.2014 12:11:55   
Katte
chocolatecake, meni se je samo enkrat sanjalo, da sem noseča. In sicer, da sem zagledala user posted image . En dan, preden sem res. V drugo se mi ni pa nič sanjalo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
30.5.2014 12:23:07   
Cikacaka
V času jemanja klomifena so bile te sanje pri meni prav pogoste. Drugače pa tu pa tam sanjam da sem noseča ali da celo že imam otročka ali dva. Pa še zmeraj nič :) Upam, da imate ostale bolj preroške sanje, ker moje ziher niso user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
30.5.2014 12:27:34   
chocolatecake
jabuk vem kako je... jaz tudi čakam in čakam, danes je 37 dan. Pa pri tebi? Z izjemo enega zelo dolgega ciklusa 45 dni in enga 39 dni so bili v zadnje pol leta vsi krajši. Kdaj boš delala test ?
Katte mogoče pa sva obe malo vdeževalki :). user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
30.5.2014 12:29:37   
chocolatecake
Cikacaka, mogoče pa so preroške, samo, da ti to še ne veš user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
30.5.2014 13:16:51   
jabuk
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

jabuk vem kako je... jaz tudi čakam in čakam, danes je 37 dan. Pa pri tebi? Z izjemo enega zelo dolgega ciklusa 45 dni in enga 39 dni so bili v zadnje pol leta vsi krajši. Kdaj boš delala test ?

Hej, tudi pri meni je danes 37. dan :D...Sem mislila delat drug teden v četrtek. Pa ti?...Jaz se imela nazadnje na 43.dan, pred njim pa na 35. dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
30.5.2014 13:33:46   
chocolatecake

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Hej, tudi pri meni je danes 37. dan :D...Sem mislila delat drug teden v četrtek. Pa ti?...Jaz se imela nazadnje na 43.dan, pred njim pa na 35. dan. user posted image

Uff kako sva midve usklajene :) Ja sem mislila v soboto, ali če zdržim v nedeljo, torej 46. dan. Če se seveda M ne pojavi enkrat vmes. En test sem že delala na 31. dan, pa je bil negativen. Tako, da bo še dolga za čakat :). V katerem krogu pa si že ?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
30.5.2014 13:42:31   
jabuk

Uff kako sva midve usklajene :) Ja sem mislila v soboto, ali če zdržim v nedeljo, torej 46. dan. Če se seveda M ne pojavi enkrat vmes. En test sem že delala na 31. dan, pa je bil negativen. Tako, da bo še dolga za čakat :). V katerem krogu pa si že ?

Kako to misliš, v katerem krogu? 4 mesece probavam zanosit..ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3518
30.5.2014 14:38:19   
monty
~ivjo!

tudi jaz bom morda letos ali bolj verjetno 2015 drugic user posted image . bomo videli. Nismo se se povsem odlocili, imamo ze eno razgrajacko doma in zdaj se bolj jaz kot moj moz navdusijem nad user posted image . smo pa dali pri skoz cel pekel pri dojencku in tudi sedaj je precej naporen otrok, ampak leta tecejo in skusam pozabit kar je bilo, .... se mi tolk lustna cartanja.... da uno drenje... poskusam kr odmislt. pa tudi ne bi rada da bi bila ta mala sama ne zdja kot otrok ne potem ko malo zraste.

po svoje bi jaz to kr zrihtala, ampak rabim se mojga za user posted image . zenske to res cutimo, zdaj sele vidim kaj je zelja po otroku, prvi prvem niti ne ves kaj lahko pricakujes, zdaj pa vem kaj in kako veliko ti dajo otroci.....

drzim pesti za vse vas in nas, da bomo imele super user posted image in zdrave user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
30.5.2014 14:44:07   
chocolatecake

Kako to misliš, v katerem krogu? 4 mesece probavam zanosit..ti?

Mesec sem mislila kot krog. Midva 1 mesec delava na tem, s tem, da sva bila že prej skoraj dve leti na neki kvazi zaščiti, neke kvazi metode plodnih dni, ki jih zaradi PCO-ja itak nisem mogla določit, metoda občasnega bolj ali manj pravočasnega umika in podobno. Vem, da imam zaradi PCO-ja slabe možnosti, a sem vseeno noro optimistična in upam, da bo kar že prvi mesec uspelo user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
30.5.2014 15:23:24   
jabuk
Saj je prav, da si optimistična. :)...Jaz se prej jemala KT in se bojim, da znajo kar dobro vplivat na nezanositev-vsaj prvih nekaj mesecev. Upam, da je samo to to, da ni kaj drugega.

Ali imaš kake user posted image  znake?

Neposredna povezava do sporočila: 3521
30.5.2014 21:45:44   
chocolatecake

Saj je prav, da si optimistična. :)...Jaz se prej jemala KT in se bojim, da znajo kar dobro vplivat na nezanositev-vsaj prvih nekaj mesecev. Upam, da je samo to to, da ni kaj drugega.

Ali imaš kake user posted image  znake?

Nobenih znakov user posted image . Nekaj dni nazaj me je malo špikalo v jajčniku, pa je kar prenehalo in je zdaj mir. Pa ti ? Ne sekiraj se zaradi KT, milijone žensk po vsem svetu jih jemlje, pa imajo vseeno otroke, nekatere celo nenačrtovane. Če je drugače vse OK, boš 100% kmalu user posted image .

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
30.5.2014 22:59:27   
jabuk
Me spika v jajcnikih.. Hvala za optimizem :)

Neposredna povezava do sporočila: 3523
31.5.2014 7:36:04   
*misi*
Ojla lubike, vidim da pridno tipkate in cvekate user posted image .

Sem rekla, da se malo javim in vam zaupam svojo situacijo...namrec me je doletelo to cesar sem se najbolj bala, rizicna nosecnost. Z bejbijem je vse okej. Za nami je ze nuhalna. Je pa problem z mojim MV, ki je zelo kratek in imam predpisano lezanje, nic dvigovanja, sedenje max 30min. V bistvu sem nekako pricakovala, da bom mogla pocivat, ker sem ze v 1.nos, ampak tokrat je bolj strogo. Ce bi slo do nasl pregleda na slabse, me bo dal G na oddelek. Cerklaza ne pride v postev. Izredno mi je v sredo vzel tudi bris, ker je cviknil, da imam kaksne spremembe na MV (leta 2009 sem imela konizacijo spremembe cin 2-3 in menda mi niso odstranili vsega spremenjenega tkiva).

V bistvu sem zaskrbljena, koliko casa bo tokrat zdrzalo. V 28t dobim injekcije za pljucka, potem pa samo drzimo pesti, da zdrzimo vsaj do 32t.

Tok sem si zelela, da bi koncno imela brezskrbno in lepo nosecnost. Ampak nimam kaj...saj bo minilo- ce ne prej pa nov oz dec user posted image

Vsem, ki cakate na user posted image zelim, da ga cimprej zagledate in navijam za vas user posted image user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
31.5.2014 7:49:18   
MauMow
Evo pri nas zgleda ta mesec nismo bili uspešni...user posted image Danes zjutraj sem na papirju že videla majo rjavkastega flekca... Špikanje v jajčnikih pa ostaja (kot vedno). Upamo da bo 5 krog uspešen

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!