|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.5.2014 21:00:48   
chocolatecake
Pika mene tudi zanima kako si ozdravila PCO ? Jaz sem bila že skoraj OK, je bilo vedno okoli 30 -35 dni, tista leta, ko sem imela menstruacijo le trikrat na leto, pa sem pustila daleč za sabo. Prejšnji mesec pa kar na 45 dni. Naredila sem test, ki je pokazal tanek plus, ki ga naslednje dni ni bilo več, kljub ponavljanju testa. Na 45 dan pa se je ulila menstruacija. user posted image
Imam pa tako kot ti bogato zgodovino delanja testov, bi lahko že kakšen količinski popust dobila, ali pa kakšno delnico user posted image Sam kaj ko je tako težko počakat. user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
27.5.2014 22:01:14   
..noname..
Pri nama so pa dopusti bolj žalostni....odkar delamo hišo, skor ne greva na morje. Drugo leto bo boljše, k bomo vseljeni user posted image oz bova user posted image morda bomo pa že 3....bomo vidluser posted image če ne 3 narazn pa 1+1v2 user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.5.2014 8:50:48   
Cikacaka
Midva sva pri dopustih tudi bolj švoh, se ne moreva s termini najt. Nikakor da se uskladiva.letos je čist mogoče, da sploh ne bova imela istočasno fraj :/ Beda je to :/ K itak že ne moreš med letom nikam prav skupaj, pol pa še poletje za en k*.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.5.2014 9:18:16   
MauMow
Midva pa sva letošnji dopust že opravila, ker sva aprila šla na poročno potovanje (po skoraj letu dni od porokeuser posted image ), tako da poleti bomo lepo doma, itak pa upamo da bomo že tako kot je ...noname... rekla 2V1 user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.5.2014 11:28:07   
..noname..
Maumow, sm šele zdej vidla, da sm narobe napisala user posted image 2v1 sm mislna jauser posted image user posted image

Midva upava, da nama bo uspelo še letos it na poročno potovanje (če ne prej pa okol novega leta)user posted image bova že enkrat nekam šla s tem namenom....sej ko se bova selila na svoje bova tut pol lažje si privoščila izlete in dopuste...edin ne vem kako bo zdej k sva na šihtu (on je zdj zaposlen, js pa ne)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.5.2014 11:36:38   
*tedy*
Men se pa danes ful nekaj vrtiuser posted image , sem komaj tolk na nogah da sem nekaj dala kuhatuser posted image . Zjutraj sem bila čist ok, sem še bezeg do konca naredila, pa vse v steklenice dala, potem pa se mi je ene dvakrat zavrtelo pa sem se vsedla pa sem mislila sej bo, zdej pa kr noče popustit , se moram prov držat da ne pademuser posted image . Verjetno mi nekdo hoče povedat da sem potrebna počitkauser posted image user posted image tud prov bom šla pa po kosilu mal spatuser posted image user posted image

Naš dopust bo letos Cres, imamo prikolico tako da imamo že rezervirano parcelo, mesec dni uživanja- možgane na off in čivavo na stražouser posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.5.2014 11:45:34   
Cikacaka
Tedy, bo treba alkohol malo zmanjšat a ne user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.5.2014 12:58:40   
*tedy*
Sam da sem se usedla pa malo umirila pa je blo takoj bolšuser posted image user posted image user posted image ja alkohol bi ga mogoče mogla kej probat pa bi mogoče bolšuser posted image user posted image user posted image sej baje kozarček rdečega na dan ne škodiuser posted image user posted image sam kaj ko meni to vse smrdi in mi je kislo al pa grenkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.5.2014 21:27:01   
_pika_
Tara9, chocolatecake: Ja, laparo in histero pa še nekaj sem imela. Sedaj naj bi bilo vse bp, tako da že jem klomifenčke, da se čimprej kaj prime. user posted image user posted image user posted image Sedaj sem zeeeeloooo pozitivna. Je pa treba prestat veliko hudega ... jok, potrtost ... ah kaj bi naštevala. Gremo pogumno naprej. A ne punce!?
Tara, takrat je najlepše na morju, ko ni več sto tisoč ljudi in imaš mir, da se ukvarjaš z dragim. user posted image

chocolatecake: Jaz teste kar naročim na internetu. So poceni, pa hitro jih dobiš. Vzamem kar več O testov in N testov, saj jih kar hitro zmanjka. user posted image To sem pa jaz.

Tejča05: Držim pesti!

tedy: Očitno je to znak, da bi lahko kaj popila. user posted image Mmmm, jaz imam pa rada kakšno pina colado. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.5.2014 22:46:09   
Katte
Hej punce. Dobrodošle nove.
Veliko se dogaja tukaj. Vidim, da sem še vedno na seznamu, pa sem se morala malo oglasiti.
Jaz sem dobra dva tedna po splavu, jutri imam pregled pri G, isti termin, ko bi imela prvi pregled v nosečnosti. No ja, tako je življenje. Treba je iti naprej.
Na srečo se je očitno lepo sčistilo. Danes je bil O test pozitiven, zato že spet upam na user posted image , čez dva tedna.
Lepo bodite, pa čim več pluskov v kratkem!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
29.5.2014 7:55:21   
..noname..
_pika: prek katere spletne strani pa to kupuješ? A je res tok bolj ugodno kukr v trgovini? K men je blo uzadnč prov šok k sm mogla dat dobrih 6€ za CB user posted image

Katteuser posted image držim pesti, da bo naslednja nosečnost potekala brez težav user posted image user posted image in da bo tut ta nosečnost čimprej prišlauser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.5.2014 7:57:29   
Žabinčica
Dobro jutro in dobrodošle vse nove user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

Katte, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

MauMow, 0 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika,24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 21

user posted image NOSEČK: 10

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.5.2014 8:00:08   
MauMow
Katte user posted image držimo pesti da bo sedaj šlo do konca.

Žabinčica moja starost je 26 let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.5.2014 8:15:01   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image user posted image .

Evo, jaz sem opravila še eno obveznost na faksu; srečna ful user posted image , tako da mi je zdaj za letos ostal še samo en izpit. In ker so naslednje leto še samo trije (in magistrska), sem v bistvu tudi že čez polovico user posted image , vesela zelo.

Lila user posted image zelo lepo, da si se oglasila, sem bila zelo vesela brat te. Spol že veste? Pa lepo nosečnost še naprej.

Katte user posted image še tukaj. Navijam tudi jaz, da čimprej zagledata nov + in tokrat bp do konca.

Drugače vidim da ste pridno čvekale, to mi je fajn, ko imam toliko za brat da niti ne vem več kaj sem brala user posted image .

Ste pa tudi pri moji priljubljeni temi - dopusti. MauMow, ti si pisala da si že bila na poročnem potovanju, joj to je tako lepo brati. Kje pa? Pa vidva noname kam načrtujeta? Tara meni je konec sezone tudi zelo dober termin za na morje (čeprav se res celo poletje načakaš). Voda še topla, temperature itak, pa veliko manj ljudi.

No, mi zaenkrat imamo v planu oz. gremo že konec naslednjega tedna v bivšo Jug. prestolnico, potem se vrnemo in gremo konec junija še v Portorož, spet za 5 dni (bodo eni sorodniki tam-sicer v Kopru in se bomo z njimi srečali). Zaenkrat je tako naneslo, se pa zelo veselim; mož ima sicer avgusta kolektivni, takrat ne vem kaj bomo oz. ali sploh kam bomo. Glede na to da že imamo tako to v načrtu, bi jaz mogoče raje kot Tara še konec sezone mahnila kam, če bo izvedljivo seveda. Sin se tudi že veseli, v bistvu kar vsi komaj čakamo malo dopusta user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.5.2014 8:18:19   
MauMow
Žabinčiča odločila sva se da si vsaj enkrat privoščiva dopust v eksotih. Odšla vsa na Mauritius, nazaj grede pa sva se zaradi prestopanja še za dva dni ustavila v Dubaju. Bilo je nepozabno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
29.5.2014 8:25:54   
Tara9
Jutro punce,

pika ful sem vesela, da je zdaj pri tebi vse ok. In edino pravilno, da si polna optimizma, sem prepričana, da bo vse obrodilo sadove. Držim pesti, da bo klomifenček kmalu naredil svoje user posted image .

Žabinčica čestitke za uspešno opravljene obveznosti na faxu user posted image . Druga polovica, oziroma ti si že čez, gre veliko hitreje, vsaj meni je šla, bravo punca user posted image .

Katte dobrodošla nazaj med nas, sem vesela, da sta se z dragim pobrala in sta pripravljena za naprej. A tebi so rekli, da lahko takoj naprej poskušata? Pri meni se je tudi vse samo ščistilo, pa je rekla sestra naj vsaj kakšen mesec počakava, čeprav na koncu nisva, ker me je O malo presenetila, sem mislila, da je ne bo brez hormonov.

Ma sej se veselim dopusta septembra, samo sem tak oboževalec morja, da se mi zdi tako daleč user posted image . Bova morala vmes kakšen vikend skočit, ker se mi že zdaj meša. Drugače pa vrjamem, da je v Dalmaciji takrat še vroče in da je morje toplo. Posebaj fajn bo, ker bo manj ljudi, Makarska je kar zabasana.

Meni se ta teden spet tako vleče, komaj zdržim do 4 v službi user posted image . No, sej še malo pa vikend. Jutri šibam na eno dekliščino in se prav veselim. Nazadnje sem bila na svoji, in mi paše, da tokrat ne bom jaz na tapeti in v središču pozornosti user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
29.5.2014 8:33:14   
Cikacaka
dobro jutro punce :)

Katte....user posted image

Dajte mi nekaj povedat, recimo, da ene menstruacije ni, a je mogoče, da pride do O brez predhodne M? Vem, da zveni čudno, ampak jaz M nisem mela in je še nimam, mam pa ful znake za O, tudi tisti veleslavni izcedek.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
29.5.2014 8:37:47   
Žabinčica
Cikacaka, po mojem da je možno. Do m. namreč lahko ne pride (če ni bilo o.), torej se ti je recimo prejšnji cikel že "zaključil", zdaj pa si že v novi rundi in imaš o. Potem takem, bi čez nekje dva tedna moral bit + oz. m.

Pri meni izcedek vedno nakazuje o., je pa res da imam vedno redno m.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
29.5.2014 8:41:41   
MauMow
Cikacaka jaz mislim da je vse mogoče.

Jaz mam običajno vsak mesec okol 16-17 dan O ampak ta mesec, ne vem ampak jajčniki so me bolel že 10 dan in potem šele 22-23 dan. (ker točno vem kdaj jo imam ker so bolečine take kot pri M) Sem se zafrkavala da cikel ve da je dragi vmes na službeni poti user posted image Tako da zdaj ''ne'' čakamo user posted image pa upamo da smo kaj pridelali.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.5.2014 9:11:17   
Cikacaka
Jaz O mam redne, tud ko sem klomifen jemala je bilo vedno dogajanja v jajčnikih na polno. Mah kdo bi vedel, je pa prav zoprno to vlečenje pmsa in vsega sranja..če bi vsaj počutje blo ok :(

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.5.2014 10:44:07   
Tejča05
Živjooo,

evo danes pa še pri nas začete jemanja Clomida potem pa samo še akcija in jaz res upam da bo še ta oz. naslednji mesec viden +. Sem zelo pozitivna in kar čutim :P.
Malo heca... Drugače pa sem doma na bolniški, v službi se dogajajo grozne stvari res... Kar težko govorim in mi pogodba poteče konec junija, tako da takrat se zame muke zaključijo.
Potem pa naprej, če bo pač nosečnost še to zvozimo, če je pa ne bo pa v novo službo, dela je dovolj, tako da me ne skrbi da kaj ne bi dobila.

Mogoče bi prosila še za kakšno informacijo o Clomidu in kako to sploh deluje. Pa kar se tiče user posted image , verjetno se nič ne spremeni. Ali ovulacija isto nastopi ali kaj drugače, kaj preje, traja dlje?
Jaz imam cikje ali na 32 dni ali na 27, ko nastopi ovulacija tudi čutim, samo nažalost prijelo se ni nič.
Prve dva otroka sta se pač zgodila, nismo niti planirali, zdaj ko pa bi pa ne rata. Ampak računam zdaj na čudežne tabletke ;).

Upam da se vse tiste, ki tukaj čakao na + hitro pridružimo ostalim nosečkam. ;)

lps

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.5.2014 11:45:43   
*tedy*
katte user posted image user posted image user posted image kar pogumno naprej

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.5.2014 14:46:10   
_pika_
Katte: user posted image user posted image user posted image Za o! user posted image

noname: Kupujem lističe. Zadnjič sem dala za 8 O testov in 8 N testov 10 evrov. Naročam na spletni strani plodnost.si . Vedno imajo kakšne akcije, pa popust pri poštnini. Jaz bom CB kupila, ko bo listek enkrat pozitiven, zgolj za dodatno potrditev, ker so tile CB-ji ful predragi.

Maumow: Oooo, jaz bi tudi šla user posted image user posted image user posted image . Potem sta uživala na 100 %.

Tara9: Hvala. Jaz upam, da zdaj pa bo, saj že tako dolgo čakava na user posted image .

Cikacaka: Po moje to ni mogoče. Pojdi raje na pregled, da ti sprožijo M.

Tejča05: Moraš bit pozitivna, le tako boš kmalu user posted image . Če jemlješ Clomid, je dobro, da greš 12. dan na UZ. Ovulacija po Clomidu (če ga ješ od 5. do 9. dneva cikla) naj bi bila med 12. in 16. dnem, ni pa nujno.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.5.2014 15:05:59   
jabuk
Ojla, lepa razpredelnica. Jaz sem stara 25 :)..Držimo pesti za boljši rezultat. :)

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.5.2014 16:17:05   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_
Cikacaka: Po moje to ni mogoče. Pojdi raje na pregled, da ti sprožijo M.

Moja kolegica je imela približno vsak drugi mesec o. in posledično tudi vsak drugi mesec m. Torej je do o. prišlo brez predhodne m. vsake toliko. Gin. potrjeno, menda nič tako nenavadnega; je pa res da je pri vsaki posameznici drugače in je vedno fino individualno preverit za kaj gre.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?
pluseki

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Brina (28%)

Klara (23%)

Hana (25%)

Vita (25%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!