Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vidim, da se mate super in še vedno na polno čvekate. jst sm vrt letos bolj mami prepustila, samo kako malenkost postorim. vidim, da tud ve na polno delate sirupe, jst sm eno rundo melise že nardila, bezeg bom pa te dni, sam kaj ko ga zdej ne smem pit pa tko ga mam rada.
upam, da si s faksom dobro poštimala in zaključila vse obveznosti. mene čaka sam še magistrska za napisat, ampak bo kar do druzga leta lepo počakala. 
...po eni strani še dobro, če že 41 dni ni blo čis testi so bli pa negativni
. Glede na mojo neprijetno zgodovino z jajčniki upam da bo uspelo naravno. Trenutno sva v tretjem krogu (kjer skoraj ziher ne bo nič saj je bil na službeni poti v času O) tako da sedaj čakamo na pride
)
. In kaj naj si sedaj mislim?
, ker me bomo tud kmalu
. Greva pa v Baško Vodo (Makarska). Komaj čakam, ne vem kako bom zdržala do takrat. Sva rekla, da bova še vmes kam skočila, ker obožujem morje.
pa kar nič. Se počutim kot bi bila frišna
vas lepo pozdravljam.