|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.5.2014 18:09:09   
lila25
ojla babnice,

sm prišla malo na obisk k vam po dolgem času user posted image vidim, da se mate super in še vedno na polno čvekate. jst sm vrt letos bolj mami prepustila, samo kako malenkost postorim. vidim, da tud ve na polno delate sirupe, jst sm eno rundo melise že nardila, bezeg bom pa te dni, sam kaj ko ga zdej ne smem pit pa tko ga mam rada.
MD super za nov avto, upam da vam kmalu rata še tretji sedež zapolnit user posted image
žabinčica lepo da sta se z dragim spet spravila k delu user posted image upam, da si s faksom dobro poštimala in zaključila vse obveznosti. mene čaka sam še magistrska za napisat, ampak bo kar do druzga leta lepo počakala.
tara super za tvoj pogum in optimizem, kar tako naprej in boš vidla, da bo spet kmalu uspelo user posted image

tedy, cikacaka, asyka tudi vam pošiljam pozdravčke user posted image
bluegirl lepo da si se javila, čuvaj sebe in malega škratka še malo, julij bo kmalu tu user posted image boš vidla, da bo vse ok, samo pozitivno narej.

no jst sm super drugače, za enkrat brez vseh problemov user posted image bušek pridno raste, ta teden dopolnimo že 6m, prov noro hitro gre vse skupej.

punce pošiljam vam lepe pozdravčke in navijam za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.5.2014 18:53:34   
..noname..
Mi smo pa dočakali user posted image ...po eni strani še dobro, če že 41 dni ni blo čis testi so bli pa negativni user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.5.2014 10:12:18   
Cikacaka
Lepo vas 'videt' nosečke :) Še lepše slišat, da je vse ok in ja premika se ekstremno hitro vse...še malo pa boste zibale user posted image

Noname, jaz je pa še nisem dočakala, danes je 42 dan :( Včeraj se mi je nekaj kao odpiralo..čeprav ne vem, ker sva seksal in me je v levem jačniku bolelo, potem sem pa čez dan vidla v sluzi kapljico krvi...ampak to res samo tisto roza..sem mislila da mogoče se pa zdaj bo odprlo, ampak ne :/ Sem tečna kot driska, počutim se kot da so me s traktorjem povozli...v glavnem komaj čakam da se odpre!!!!!!!!!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.5.2014 10:25:49   
MauMow
Pozdravljene vse, tudi midva se z dragim trudiva za prvega user posted image . Glede na mojo neprijetno zgodovino z jajčniki upam da bo uspelo naravno. Trenutno sva v tretjem krogu (kjer skoraj ziher ne bo nič saj je bil na službeni poti v času O) tako da sedaj čakamo na pride user posted image pol pa dalje :-)

Vidim da ste ful super ekipa, zato sem se vam malo pridružila, da lahko z vami upam na magični + :-)

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.5.2014 11:47:21   
Tejča05
Živjooo,

da se vam še jaz pridružim tukaj (po dooooolgem času spet na RR). Tudi midva sva že aktivna na novo za našega tretjega člana, ki se nikakor noče ˝prijeti˝.
Tako da ta mesec oz. v tem ciklusu začnem s Clomidom potem pa upam da počasi kaj bo, ker ne bi rada zavleka otrok v 40-ta. Imamo že 9 letnico in 4 letnika,
tako da upam, da bomo imeli kmalu še kakšnega, da nam spet popestri družinsko življenje (sej ne da nam je dolgčas user posted image )

lp s ;)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.5.2014 11:58:34   
..noname..
Cikacaka to le je pa res že mal smotano...ko bi vsaj kej blo če že zamujauser posted image

MauMow in Tejča05 lepo pozdravljeni user posted image držim pesti za obeuser posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.5.2014 13:50:32   
Cikacaka
Ma ja saj to...če bi vsaj bil razlog v obliki + user posted image

Pri nas se je ulilo..jaz bi pa mogla na banko...zdaj lahko grem samo plavat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.5.2014 14:53:53   
mamica deklicam
noname in cikacaka, kaj naj pa potem rečem jaz? V petek sem malenkost krvavela in sem si rekla, no dobro, danes je 29 dan in očitno mi klomifen skrajša cikle. Sem si že vse pripravila za prihoduser posted image . No, nje do danes še od nikoderuser posted image . In kaj naj si sedaj mislim?

Dobrodošli dve noviuser posted image . Več nas bo, bolj bo veselo.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.5.2014 15:27:40   
Cikacaka
Mah MD meni se zdi, da je meni lih klomifen vse zamešal :/ prej nisem mela nikoli teh težav, zdaj pa vsak mesec nekaj drugega. Držim pesti za +, ampak drugo kot čakanje nam žal ne preostane user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.5.2014 15:35:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Mah MD meni se zdi, da je meni lih klomifen vse zamešal :/ prej nisem mela nikoli teh težav, zdaj pa vsak mesec nekaj drugega. Držim pesti za +, ampak drugo kot čakanje nam žal ne preostane user posted image

meni je do sedaj vedno skrajšal cikle. itak sem ga jemala samo po pol tabletke. Saj bomo skupaj čakaleuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.5.2014 15:56:54   
_pika_
A potem naj bi klomifen tudi uredil cikle? Jaz sem imela prej cikel dolg več kot 60 dni. Upam, da ga klomifen očitno zmanjša. user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.5.2014 16:28:35   
..noname..
ojojoj, kaj se to dogaja v našem telesu, kdo bi to razumel user posted image

MD in Cikacaka, upam, da vsaj vama uspe tist + zagledatuser posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.5.2014 16:44:36   
*tedy*
joj kolk ste priden čvekeuser posted image user posted image user posted image

bluegirl lila25 ful vesela da je vse ok in upam, da vama hitro mine še do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image božajta svoje trebuške še za mene malouser posted image user posted image user posted image

mamica deklicam čestitke za avtouser posted image user posted image user posted image , pri nas imamo tud novega od srede in zdej ima moj dragi sto in en opravek, samo da se skoz vozi okroguser posted image user posted image user posted image ja, tako so te odrasle igračke user posted image user posted image o sosedih pa ne bom zgubljala besed

žabinčica hvala za seznamček , je prov fino brat koliko jih žeuser posted image , ker me bomo tud kmaluuser posted image

user posted image samo še pravi čas mora pridetuser posted image user posted image

smo imeli piknik za vikend in je bilo prov luštno, malo smo se načvekaliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.5.2014 18:13:59   
Tara9
Ojla, očitno nas je ogromno s težavami glede dolžine cikla. Tudi moj naravni je ekstra dolg. Klomifen mi ga je malo skrajšal, sem imela na 35 dni M, Femara pa še malo bolj, ker mi ne tanjša stene. Bomo videli kako bo zdaj, ko sem spet prepuščena svoji naravi user posted image . Se mi pa zdi, da sem imela čez vikend O, najprej se je začelo z izcedkom, potem pa z bolečinami, enakimi kot jih imam na hormonih, tako da se očitno moja zlata jajčnika zbujata user posted image . Se pa z dragim nisva nič pazila, ups. Je rekla G naj počakava kakšen mesec. No bomo videli kaj bo naneslo.

Čestitke za nove avte user posted image . To je res igračka za naše dece. Midva sva avto lani kupila in je bil dragi navdušen, zdaj bi pa že drugega imel user posted image .

Moj vikend je bil tudi lušten, sajenje rožic, pa na vikend sva šla, malo možgančke na off dat. Je bil priča od mojega na obisku in sva litro vina spila, tako da sem bila malo zmatrana potem. Nisem v formi za alkohol user posted image . Zdaj pa spet novim zmagam nasproti.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.5.2014 7:13:40   
*tedy*
dobro jutrouser posted image user posted image

Žabinčica
mislim da si ti spraševala za gele in kreme.....za tuširanje mi ni take panike samo da lepo diši in ponavadi kar od DMja kupim imajo skoz kakšne nove vonjeuser posted image , za kremo za telo sem pa bolj zahtevna in uporabljam locitane ultra bogato kremo, res noro dober občutek na koži še naslednji dan tako da se lahko na dva dni mažem in je koža še vedno mehkauser posted image user posted image o ceni pa ne bi je res dragauser posted image .

a ve tud kej pogrešate našo misi???? misi kakšno novičko prosimuser posted image user posted image jest berem samo tole in temo in pričakujemo II junija in nič ne vem kaj se dogaja z ostalimi bivšimi bodočimi nosečkami??

uživajte lep sončen danuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.5.2014 7:16:19   
Anonimen
Včeraj je prišla spet rdečka.user posted image Ampak je pa vse čudno. Včeraj zjutraj jo kao dobil, a čez dan je ni nikjer. Včeraj zvečer neki malga spet, ampak danes zjutraj spet rdečke nikjer. Grooza!user posted image

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.5.2014 9:27:27   
Cikacaka
Jutro bejbe :)

geli za tuširanje...sploh ne gledam znamke, grem v einkauf voham, izberem tistega ki najbolj diši, pol itak jaz nič več ne voham, moj mi samo reče da lepo dišim, jaz pa gluha na nos totalno user posted image user posted image user posted image
Kremice..ojej to je pa svoja zgodba, vedno jih kupujem kao dobre, nikoli ne uporabljam, dokler me že vse ne srbi, pol se pa spomnim, da bi se mogoče lahko malo namazala s kakšnim losjonom user posted image Sem pa zdaj tudi kupila tole tuš varianto od nivee, pa mi ni najbolj všeč.

Moje tetke še ni, delala test včeraj, negativen, tako da zdaj je jasno da noseča nisem, menstre tud nimama, tak da je mena..ziher user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.5.2014 9:29:44   
Cikacaka
Sem pa danes prav suvereno stoplia pod tuš, da si glavo operem..o fak, šampona sfalilo, ok bom pa suhega kar našpricala, za en dan super deluje..mhm I wish..tud tega sfalilo...tak da sem na koncu samo lak za lase vrgla gor pa kao nekaj oblikovala...si lahko mislite kako frizuro imam..katastrofa hehehe

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.5.2014 10:05:39   
..noname..
hahaha, Cikacaka, s temle si me pa ful nasmejala, kot da bi sebe brala, glede izbire šampona itd itd....

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.5.2014 11:28:48   
_pika_
tara9: Super za skrajšanje cikla. Jaz po Femari še M nisem dobila, tako da so mi morali sprožit. Upam, da bo klomifen boljši.

Jaz imam tudi gel za tuširanje kar od Balee. So poceni, pa še všeč so mi. Pri kremah sem pa tudi jaz zbirčna. Težko najdem tako, ki mi odgovarja. Takoj dobim izpuščaje okoli oči.

No, da še malo ponergam user posted image , moja M je v trajanju, ampak take še nisem imela, to kar lije, prav čutim. No saj me je zdravnica opozorila, da je prva m po operaciji lahko bolj obilna. Jaz sem od prej navajena na nič bolečin in nič curljanja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.5.2014 18:18:35   
chocolatecake
Veliko pišete o dolgih ciklusih, pa me zanima če ima tukaj še katera PCO in daljše cikluse oziroma neredne M in kdaj potem delate teste?
Jaz imam ciklus dolg med 31 do 45 dni. S tem, da je 45 res redko, ponavadi 33, 35.
Včasih tudi kašen mesec preskoči, ampak redko. Sem delala test na 31. dan, pa je pokazal negativno. Danes je pa že 36 dan, pa še kar ni ne duha ne sluha. Le občasna intenzivna bolečina v levem jajčniku in občasna slabost, za katero bi bili lahko krivi tudi živčki.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.5.2014 18:56:35   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Veliko pišete o dolgih ciklusih, pa me zanima če ima tukaj še katera PCO in daljše cikluse oziroma neredne M in kdaj potem delate teste?
Jaz imam ciklus dolg med 31 do 45 dni. S tem, da je 45 res redko, ponavadi 33, 35.
Včasih tudi kašen mesec preskoči, ampak redko. Sem delala test na 31. dan, pa je pokazal negativno. Danes je pa že 36 dan, pa še kar ni ne duha ne sluha. Le občasna intenzivna bolečina v levem jajčniku in občasna slabost, za katero bi bili lahko krivi tudi živčki.

v takem primeru je vedno najbolje počakat najdaljši cikel. Tako da test delaš šele 45 ali 46 dan. Ali pa porabljaš teste za brezveze.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.5.2014 19:13:27   
_pika_
chocolatecake: Jaz sem ena izmed srečnic s PCO. No sedaj ne več. Vsaj upam. M sem imela na pol leta ali pa še to ne. Teste sem delala 100krat user posted image . Začela s 30.dnem cikla, pa ko je do 40. dneva še ni bilo, sem seveda spet delala test ... Vsakič upaš, da bo.
Glede na to, da si napisala, da imaš cikle kar približno enako dolge, bi lahko delala test na 45. dan (vedno naj bi gledala najdaljši cikel - če zdžiš user posted image , jaz ne user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Jaz sedaj začnem s klomifenom. Polna upanja. Jooooooj, upam, da končno uspe!!!

Kako ste kaj ostale? Kam greste letos na poletni dopust? Jaz malo gledam po internetu. Bi šla v Egipt, pa moj noče.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
27.5.2014 20:33:48   
Tara9
Jaz sem tudi lastnica PCO. Moji cikli so pa večinoma na 45 dni, redko krajši. Na zdravilih se srajšajo na 30 do 35 dni, kar je zame pravi luksuz user posted image . Pika a ti si imela laparoskopijo al kaj drugega? In po tem posegu nimaš več PCO? Držim pesti, da bo hitro uspelo.

Midva greva letos šele 30. avgusta na morje, ker moj dragi prej ne dobi dopusta user posted image . Greva pa v Baško Vodo (Makarska). Komaj čakam, ne vem kako bom zdržala do takrat. Sva rekla, da bova še vmes kam skočila, ker obožujem morje.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.5.2014 20:46:00   
Tejča05
ojla,

tudi jaz ta mesec začnem z Clomidom in upam da rata. Smo več kot pol leta zelo aktivni kar se tiče user posted image pa kar nič. Se počutim kot bi bila frišna
najina veza. user posted image No sej se ne bom pritoževala hvala bogu da je tako.

Naš dopust bo pa letos konec julija, gremo pa na Pag s tamalimi, tako kot lani in bilo je super. Imam pa željo, da bi šla še na kakšno križarjenje in če se pokaže
kakšna ugodna opcija jo bomo kar izkoristili. Otroci imajo itak baje do 18 leta križarjenje zastonj, je treba izkoristiti dokler niso toliko stari in dokler sploh še želijo z nama.

V upanju na user posted image in duser posted image res hitro zagledamo vse user posted image user posted image vas lepo pozdravljam.

lps

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!