Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zihr bom kej zašuštrala pa odgovorila v napačni ;)
. Drgac pa tok komplicirajo okrog te mace jst ne vem,maca je maca sej ne vem kaksne razlike ne more bit po moje razen ce ne mesajo bog ti ga vedi kaj not,čeprav na od medexa piše da je not tista taprava zdej pa ne vem
. Probajta vsak 2 dnevno pa bosta videla kaj pa kako. Sej pol lahko postoma povecujeta. Aja pa še to.....ne jo pit na prazen želodec. Lahko pa vama to dela probleme
Tudi navijačice rabimo, da držijo/držimo pesti, da vsem čim prej uspe
in imate celo živčno vojno... Pa ko vem, da bom sama kmalu na istem... Priznam, da sem se kar malo zavestno prisilila, da se spravim v malo bolj lagano, flegmatično pozicijo. V smislu, da ne sanjam preveč, da mi bo kar takoj uspelo zagledat
. Za začetek upam, da se mi po tabletah uredijo ciklusi, potem pa lepo počasi naprej. Saj verjetno bom težko ostala flegma, ko tudi sama ne bom vedela, a je že kaj ratalo ali ne, pa vseeno
? Pri nas lahko le prekineš redni študij :/