|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
20.8.2014 11:07:08   
Montserat
V tem je tudi problem, saj sem si pred 1 mescom prestavila M zaradi morja..

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.8.2014 11:42:53   
sončnica24
Monserat možno je vse jaz bi se na tvojem mestu obrnila na ginekologinjo - bo naredila krvni test in bo vse jasno.

(odgovor članu Montserat)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.8.2014 12:26:12   
Montserat
Ja, sem že naročena ginekologu, ampak je žau sedaj na dopustu, in imam pregled šele 1.9. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
20.8.2014 12:55:58   
Žabinčica
Montserat, meni osebno je CB test najboljši in mi je vedno pokazal prav (čeprav imajo ene punce drugačne izkušnje), tako da če ga nisi še, lahko poskusiš še ta test da vidiš kaj ti bo pokazal. Potem lahko greš tudi samoplačniško na krvni test; poišči v katerem laboratoriju blizu tebe ga opravljajo in tisti ti bo sigurno povedal kako in kaj oz. če nosečnost je. Lahko bi mogoče šla tudi gin. tvojo verjetno tudi kdo nadomešča, pa pač tam malo razložiš, da te skrbi če je nosečnost in ti jemlješ naprej kontracepcijo, itd....ali pa počakaš še ta dva tedna da se tvoja gin. vrne.

V vsakem primeru javi kako si in kako se je izteklo.

Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.8.2014 15:37:01   
..noname..
Poiskusi narediti še en test pa boš potem videla kaj bo, potem pa še ginekolog pogleda pa bo vse jasno...držim pesti, da bo vse dobro (karkoli pač je).

Žabinica hvala, se že ful veselim in prav luštno je user posted image danes sva zvedla, da kmalul dobiva kuhinjo, tko a sva vedno bližje selitvi v hiško user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.8.2014 16:22:34   
chocolatecake
noname joj ko bi vedala kako sem ti fovš user posted image . Ne saj se hecam, sem vesela zate, po drugi strani pa žalostna, ker sem si že od malega noro želela svojo hiško, pa vem, da je nikoli nebo user posted image .
Jaz imam grozen dan za sabo. Sem alergik in sklenila sem, da nebom jedla tablet, ker je v navodilih pisalo, da se jemanje tablet nosečnicam odsvetuje oziroma naj se prej posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Izogibala sem se alergenom po svojih močeh, a včasih se pač kakšno stvar mora narediti vseeno, no potem pa šok. Dušilo me je, kihala sem za znoret, v glavo sem zatekla, nič nisem videla tako zatečene sem že imela oči, z nosa sem krvavela ker je bila sluznica že čisto vneta od kihanja in brisanja nosu, tablete pa sem se bala vzet, da nebi škodila potencialnemu user posted image . Moj me je celo noč tipal če sem še živa. Tako hudo res ni bilo še nikoli, sploh si nisem mislila, da je lahko tako hudo. Zjutraj dobim pa user posted image . Si lahko mislite, kako sem bila jezna. Sej sem si je res želela, da končno pride, po 83 dneh je bil res že čas, sam vseen halo! Potem sem šla k osebnem zdravniku in dobila tablete, ki jih lahko vzamem tudi, če bi bila noseča.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.8.2014 16:40:31   
Montserat
Sem obakrat uporabila CB, vendar prvic se je + lepo videl, drugic je pa kazalo minus, vendar se je videla se rahla navpicna crta.. danes sem pa kupila Fist sign, tako da bom se s tem poskusila..
Bom pa tudi poklicala da vidim ce kdo G nadomesca..

Seveda, bom javila. :)
Hvala za vaso pomoc! :)

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
20.8.2014 16:49:27   
Tikie
Montserat,ce si delala test dvakrat in je tudi drugic bil plus,ceprav rahel,si zagotovo noseca.Lahko,da je bil drugic bolj rahel,ker si ga delala bolj pozno v dnevu.Zjuraj je hormona najvec.Drzim pesti,da se vse srecno iztece,javi!

Neposredna povezava do sporočila: 3958
20.8.2014 17:26:45   
chocolatecake
Uf Montserat si se pa res znašla v smotani situaciji, tako, da za začetek en user posted image .
Meni je Clearblue že dvakrat zatajil in kazal plus s tanko navpično črto. Prvič pred leti sem ga v urin pomočila za premalo časa, ga dvignila in čez nekaj časa spet pomočila in se je pokazal nekakšen nesimetričen plus. Drugič je bil lep plus z navpično črto, ki je bila tanjša od vodoravne, ki se je ravno tako izkazal za minus.
Baje je pri Clearblue pomembno tudi, da so črte približno enake debeline, lahko pa je ena močnejše obarvana in zato bolj vidna od druge.
Jutranji test je lahko bolj izrazito pozitiven, ker je koncentracija hormonov večja, to bi lahko razložilo zakaj razlika med testoma.
Želim ti, da se reši, tako kot si sama želiš da bi se. Jaz nebi odlašala in bi šla kar direktno do dežurnega ginekologa.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
20.8.2014 17:32:01   
Montserat
Res sem že večkrat slišala, da CB taji. Sedaj pa sm ugotovila da je res.
Tudi sama upam da se bo najboljš rešl!
Sej tudi sama bi najraje direktno šlo do dežurnega G, ampak mi je vse na novo in se še privajam na trenutno situacijo.. Danes še opravim en test, potem bomo pa videli kako in kaj.
Hvala za nasvet! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3960
20.8.2014 18:06:58   
sončnica24
Montserat test raje opravi jutri zjutraj takrat kaže najbolj točno.

Neposredna povezava do sporočila: 3961
20.8.2014 18:08:51   
Tikie
Montserat kaj pa ce bi test naredila res zjutraj,ko je hormona najvec?
chocolatecake...ampak ona pravi,da je bil prvic plus dobro viden?Po moje ne bi pokazal tko jasnega rezultata,ce hormona ni v njej..ali pac?user posted image
joj kaj nas se vse caka...ko ze mislis da je rataluser posted image pa ni pa je..uffuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3962
20.8.2014 18:20:59   
Montserat
Bom test opravila jutri zjutraj.user posted image
Ja prvic test bi zelo jasen, ampak potem drugic je malo zatajil..

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
20.8.2014 19:30:17   
Žabinčica
Monserat, javi kaj bo jutri. Pa zdi se mi zelo dober predlog, mislim da od Tikie na drugi temi, da mogoče res v vsakem primeru prenehaš z kt, dokler ne boš vedela kako je na stvari, za vsak slučaj. Čeprav če si videla pravzaprav 2 plusa, samo da je en pač bil nekaj šibkejši po mojem to nakazuje na user posted image .

Chocolatecake usklajeni sva user posted image . Dajva se zmenit da se bova pa midve skupaj selile naslednji mesec v drugo temo. Tudi moja m. je namreč ravnokar prišla. Malo sem sicer user posted image , ker mi je maj res čudovit mesec, ampak kot sem že pisala, ravno nosečo se nisem počutila in imela sem očitno prav user posted image . No pa saj, junij je tudi lep mesec za porod, pa še nosečniške oblekice lahko nosiš lepo poleti user posted image ; no če bo boljše vreme kot letos vsaj user posted image .

Mož in otorka so še vedno v eni igralnici, saj drugam po tem dežju, ki je pri nas itak ni možno it user posted image . Jaz sem doma, mi ni šepat naokrog, noga sicer ne nateka več, ampak izboljšanja pa tudi še ni... Mrzlo je pa tako, da smo si ob tuširanju in kopanju začeli že z električno pečko kurit, res čudno poletje to letos user posted image . No zdaj pa sem vesela našega last minuta, da se vsaj malo nasončimo in nakopamo, ker res dvomim da bo pri nas še kaj s tem vremenom-edino če kak indian summer septembra, oktobra ujamemo user posted image .

Nič lep večer punce in lepo noč user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3964
20.8.2014 19:31:49   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
po drugi strani pa žalostna, ker sem si že od malega noro želela svojo hiško, pa vem, da je nikoli nebo user posted image .

Zakaj tako misliš? Kako pa lahko veš da svoje hiške nikoli ne bosta imela?

Neposredna povezava do sporočila: 3965
20.8.2014 20:03:29   
Montserat
Bom javila ja.. upam na najboljs! user posted image
Ja, dokler ne bom na jasnem kaj se dogaja, bom prenehala z jemanjem KT..
Joj, upam da imas prav! user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.8.2014 1:33:34   
chocolatecake
Žabinčica Ti bom najprej odgovorila glede hiške :)-Nočem zvenet pesimistična, ampak moj bodoči mož se je odločil, da bo vse prihranke in kredit vložil v hišo staršev in v mansardi uredil manjše stanovanje.
Jaz pa sem brez službe, že odkar sem končala zadnji letnik. To je dobri 2 leti in temu primerno sem tudi finančno in kreditno sposobna. Sva naredila nek kompromis, kar se stanovanja tiče, da bo nekaj stvari tudi takih, kot si jih jaz želim in počasi sprejemam dejstvo, da je v bistvu to daleč od slabega in da imava srečo, da imava to možnost, ker si kaj drugega itak nebi mogla privoščit, še to si bova zelo težko. Po drugi strani si pa želim, da je nebi imela.
Ker, ko bo enkrat toliko vložil v to hišo, nebo več upanja za kaj drugega za naslednjih 20 - 30 let, razen, če zadeneva na lotu. Ali pa mogoče enkrat pred penzijo.
Sej njemu je to čist kul, jaz bom pa najbrž vedno sanjala o majhni hiški z vrtom nekje na samem, ki bi jo opremila in uredila čisto po svoje in v njej živela čisto po svojih pravilih. Vsega pač nemoremo imeti, ampak sanj si pa tudi ne izbiramo.
Glede selitve v drugo temo, pa se tudi čisto strinjam, da najboljše, da kar skupaj potujeva. Ta mesec jih je šlo že itak veliko, kdo bi pa potem čvekal drug mesec, če bova še midve šle. user posted image Je pa fajn, da sva najavile že zdaj, da greva, da majo punce en mesec časa, da se pripravijo in povabijo sem še čimbolj čvekave kolegice. user posted image

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 21.8.2014 1:39:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.8.2014 7:22:27   
jabuk
Ojla punce. Jaz sem po tabletah Dabrostan koncno dobila menstruacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.8.2014 8:36:20   
Žabinčica
Chocolatecake,ne vem kaj ti naj napišem (in če sploh kaj), ker v bistvu te ne poznam-tebe in tvoje situacije, ampak iz tega kar sem prebrala bi rekla, da je kompromis o tem da so nekatere stvari v mansardi kot jih ti želiš za tebe najbrž napačen kompromis.
Med iti na svoje in vložiti vse denar v mansardo je še veliko alternativ - npr. najem stanovanja, nakup manjšega stanovanja (ki se potem lahko zamenja za večje oz. za lastno hišo, ko se enkrat finance izboljšajo), torej dejansko življenje "na svojem". In sploh ne vem zakaj bi se silila seliti v mansardo, do katere ti ni. Po mojem bi se vidva morala to malo pogovorit; ok res je denar je "njegov", ker ti pač trenutno nisi zaposlena, ampak vidva sta ja partnerja in kje živeti je po mojem stvar dogovora med obema, sploh če si eden od vaju takšne življenja ne želi (kot sem razumela iz tvojega pisanja). Verjetno ima tvoj partner interes in željo da se tudi ti počutiš dobro.
Ne vem, ampak po moji osebni izkušnji, če ti že zdaj do nečesa ni, dvomim da ti bo to v naslednjih 20 letih bolj priraslo k srcu. Ko pridejo enkrat otroci pa se cela stvar še malo bolj spremeni.
Čeprav je seveda tudi čisto možno, da ugotovite da je tak način življenja pravi za vaju/vas in se najdeš v njem.
Možnosti ima pač vsak toliko, koliko si jih dopusti in ponavadi jih je več kot jih na prvi pogled vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.8.2014 10:58:12   
chocolatecake
Žabinčica hvala za tale post, se sicer vsega tega zavedam, ampak je lepo slišat od koga objektivnega, da vendarle nisem tako čudna, ker imam kljub recesiji in pomanjkanju denarja še vedno svoje sanje. Vem, da je ogromno alternativ, ampak tudi situacija je zakomplicirana, predvsem iz finančnih in tudi čustvenih vidikov. Po ogromno debatiranja in razmišljanja sva prišla do zaključka, da je to edino, kar nama preostane, oziroma je najboljši približek. Čeprav še vedno potihem upam, da se bodo tudi meni nekoč izpolnile sanje.
Nočem razmišljat kaj veliko o tem, ker se potem samo depresivna, sem pa vedno majčekno zavistna, ko kdo dela svojo hišiko. To smo pa Slovenceljni user posted image . user posted image

Kako kaj prenašaš user posted image ? Mene je čisto uničila in kar malo počivam. Se vidi, da je dolgo ni bilo, zdaj mi pa vrača vse za nazaj. Kako noga?

Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.8.2014 11:54:37   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Žabinčica hvala za tale post, se sicer vsega tega zavedam, ampak je lepo slišat od koga objektivnega, da vendarle nisem tako čudna, ker imam kljub recesiji in pomanjkanju denarja še vedno svoje sanje. Vem, da je ogromno alternativ, ampak tudi situacija je zakomplicirana, predvsem iz finančnih in tudi čustvenih vidikov. Po ogromno debatiranja in razmišljanja sva prišla do zaključka, da je to edino, kar nama preostane, oziroma je najboljši približek. Čeprav še vedno potihem upam, da se bodo tudi meni nekoč izpolnile sanje.
Nočem razmišljat kaj veliko o tem, ker se potem samo depresivna, sem pa vedno majčekno zavistna, ko kdo dela svojo hišiko. To smo pa Slovenceljni user posted image . user posted image

Vidiš in ravno zato jaz mislim da to ni najboljši približek.

Ravno čustveni vidiki so načeloma tisti, ki zakomplicirajo situacijo najbolj in nas najbolj vežejo, vse ostalo je lažje rešljivo oz. se nekako reši (ponavadi ko se reši tudi čustven vidik).
Glede recesije, denarja in sanj oz. želja-ki jim lahko drugače rečeš tudi cilji; jaz na to gledam tako, le če si jih postaviš in delaš v tej smeri jih lahko uresničiš (sicer se ti lahko mogoče zgodi, da tudi ne); ampak če si jih pa ne postaviš in nič ne narediš za njih-no potem pa se ti definitivno ne bodo uresničili. Ja, žal je stanje kot je, ampak še vedno-živimo v Evropi, v miru, imamo veliko možnosti; če pogledaš kako je drugje in kaj se dogaja od nemirov do vojn (tisto so res slaba stanja, v katerih je bolj malo opcij)... No, potem smo mi lahko le hvaležni in je samo od nas odvisno koliko oz. kako bomo to stanje, ki je vseeno boljše kot marsikje po svetu, izkoristili. Napredek je možen samo skozi vedno nove želje in cilje, brez njih je bolj težko.

Tako da ne vem če sem ti jaz ravno objektivna - vsaj po standardu user posted image , ker je moj pogled na te stvari malce drugačen user posted image .

No, pa da ne filozofiram preveč, noga je boljša, sicer zatečena, ampak danes že bolje hodim; m. je tudi mene malo zdelala, nekaj me boli glava in sem malo povožena. Zato se zdaj spravljam ven, odšepat do trgovine, da se malo prezračim vsaj, ponavadi mi to da energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.8.2014 15:23:07   
perla*
Žabinčica všeč mi je tvoj način razmišljanja, totalno se strinjam! In tudi živim po teh načelih user posted image Go girl! user posted image

Chocolatecake iz srca ti priporočam ogled filma The secret, če ga slučajno še nisi. Jaz ga večkrat pogledam, ravno par dni nazaj sem ga in me totalno pozitivno nafila. user posted image O vseh težavah z zdravjem, ki jih opisuješ, ti pa toplo svetujem en fajn post v prehrani, ki ti bo ful spucal telo. Sploh z alergijo telo opozarja na to. Govorim iz svojih izkušenj, meni je življenje spremenila ajurveda in diagnoza pulza. Ko sem spremenila prehrano, sem spremenila svoj svet, življenje, misli, zdravje in odnose! user posted image Vse dobro ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.8.2014 17:17:20   
Tikie
perla* a nam malo opišeš kako si spremenila prehrano?
Hvaalaaauser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
21.8.2014 18:58:40   
Žabinčica
O perla, hvala user posted image . Sicer pa, sem te brala na "tvoji" temi. Navijam, navijam, navijam user posted image in pričakujem lepe novičke čez dva tedna.

Jabuk vidim da si tudi ti dočakala m. user posted image ; no pa se bomo naslednji mesec skupaj selile na lepši čvek user posted image .

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
21.8.2014 18:59:17   
Žabinčica
Montserat kako je? Že kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?