|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
13.8.2014 14:15:12   
perla*
Tejča05 to ti je pa hitro pokazalo? Še pred izostankom user posted image ?

Čestitam, bravo in super! user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
13.8.2014 15:21:47   
..noname..
Tejča05 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v vsakem trenutkuuser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
13.8.2014 19:48:18   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

angelsi

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

biba88, 1 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

Sassika, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image MauMow, 26, 0 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 21

user posted image NOSEČK: 12

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
13.8.2014 19:51:09   
Žabinčica
Te dni se pa ta naš seznam lepo spreminja user posted image . Bravo Tejča, čestitke in lepo nosečnost. Avgust (oz.julij) je bil zgleda res prav ploden user posted image .

Biba dobrodošla; lepo da se nam kakšna nova še pridruži, ker se v zadnje čase vse selijo na spodnji del seznama, k sreči user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3904
13.8.2014 22:06:31   
biba88
hvala za dobrodošlico in čestitke user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image
jest pričakujem M okrog 19....sej ta mesec nisva bla ful pridna ...tko da sva pomoje zamudl O..... pA MOJA SUPER GLAVA JE PRIŠLA DO SPOZNANJA DA KO ŽELIŠ ZANOSIT SI ŠLODEN 12-24 UR ...KO PA NE ŽELIŠ BITI NOSEČ PA CEL MESEC....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3905
13.8.2014 22:07:08   
biba88
*ŠLODEN=PLODEN SEM SE ZMOTLA UPS...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.8.2014 8:41:53   
..noname..
biba88, to si me pa zdej nasmejala...ampak se strinjam s tebojuser posted image user posted image js mam pa občutek da bom M dobila v soboto ker grem na morje...kot vednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.8.2014 13:19:52   
biba88
user posted image user posted image prav res je tko a ni...jooj..pol pa še 19 dni čakat ....
jest sem iz preventive začela jest elevit (KONJSKE TABLETE)...
PA MISLIM DA BOM DOBLA user posted image sem ratala mozoljček d.o.o....a je to tut lahko nosečniški znak (sicer ratam mozoljasta vsak mesec pred M) Pol me pa še hči vsak dan vpraša...mami zakaj se spet nisi k atiju stiskala da bi mel dojenčka.... user posted image user posted image user posted image user posted image pravi cukr res!!!!!!!!!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.8.2014 20:34:49   
MauMow
biba88 nočem te strašit amp'ak pri meni so grozni mozolji vedno napovedali M. Zdaj pa teh hudih ni bilo pa je bil plus. Lahko je pa obratno. Odvisno kako telo imaš.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.8.2014 21:58:57   
biba88
sej po moje se mi tut približuje čas za user posted image ....mam tak filing...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.8.2014 8:41:23   
Sassika
Mene pa zanima če katera jemlje elevit - ali ima mogoče še katera prebavne motnje? Odkar jih jemljem mi ga orebava biksa :$

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.8.2014 10:19:14   
Tejča05
Jaz sem v prejšnji nosečnosti zaradi elevita skos bruhala. Nisem ga morala prebaviti res. Za moje pojme so te Elevit čist prevelika vitaminska bomba. Preveč vsega je notri.
Jaz sem videla da je, bolje če jemljem tamblet kjer je samo folna.

Sem pa že od večih slišala, da jim ne naredi nič dobrega ta Elevit.

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.8.2014 10:29:15   
mamica deklicam
jaz sem Elevit jemala v obeh nosečnostih in nisem imela nobenih problemov. Tako da ga bom tudi sedaj, ko bomo zagledali plus na kakšen testu. Je pa res, da je grozno velika tableta in jo je kar težko pogoltnitiuser posted image

Punce, danes je praznik a jaz sama doma z najmlajšo. je moj šel delatuser posted image , tavelika je pa na počitnicah pri moji tašči. Klinc gleda pa tak praznik, sem mislila da bomo skupaj.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.8.2014 16:57:03   
biba88
HEJ...JEST SEM PA DANES m DOBLA....SEM ČIST RAZOČARANA......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
16.8.2014 7:48:25   
..noname..
..js sm pa dočakala dopuuuust user posted image user posted image tko, da me zdej nekej dni n bo...učerej sva bila z mojim na izletu (+ njegovi starši), danes greva na morje...juhuhuhuuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js pa M še nisem dobila, čeprav sm danes nek svetlo rjav izcedek zagledala, tko da bomo vidl kaj bo ratalo iz tega...glede na to, da grem na morje, je še ne rabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
16.8.2014 8:44:44   
..noname..
iiiiiiin, moja "preljuba" user posted image se je prikaza točno 1 uro pred odhodom na morjeuser posted image user posted image
in tako so sanje o plavanju in user posted image ostale neuresničene....

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
16.8.2014 9:30:10   
Sassika
Arrr to je pa beda user posted image bo pa drug mesec bolje ;) glede elevut pa ja res so ogromne,jaz bom zdaj komaj prvo škatlico pojedla pa bom najvrž nehala ,ko se bo pa pokazalouser posted image user posted image bom nadaljevala oa ssmo s folno do 3 meseca

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.8.2014 14:01:49   
Tikie
Pozdravljene punce.
Še ena nova med vamiuser posted image vas berem že nekaj časa in sem se končno odločila, da se vam pridružim.
Tudi midva sva se odločila,da začneva delat na user posted image in sva sedaj ravno na začetku 3.kroga, tako da moje user posted image ne pričakujem okoli 16.9.
Za vse ostale pa upam, da čim prej zagledate svoje pluske...

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
16.8.2014 14:17:19   
Anaina
Hej punce. Kako ste? Končno malo lepše vreme. Sem kar boljše voljeuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.8.2014 8:15:20   
Sassika
Odlično ,še bolje ko bo plusekuser posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
18.8.2014 8:34:47   
Žabinčica
Dober dan in user posted image .

Biba in noname user posted image za m. in pestke za naslednji mesec.

Tikie dobrodošla med nami; lep čvek in plusek čim prej.

Prazniki za nami; mi smo bili podaljšan vikend skupaj doma, malo smo se kopali v termah, bili na pikniku, kaj veliko več pa tudi ne, ker se je na našem koncu sonček pokazal šele v nedeljo. Bili smo sicer še nekaj zunaj in naokrog, ampak vreme je bilo user posted image , ali dež ali pa čist oblačno in ne ravno toplo.

Do moje m. še par dni, po mojem pride, sem pa vesela ker ta mesec nimam nekih čudnih izcedkov, kot se mi je zdaj en čas dogajalo. Mozeljev fulll, drugih znakov nobenih, no če se še kak mesec-dva zavleče nič hudega, preveč pa tudi ne, ker glede na najina leta, ne bi ravno več kaj pretirano rada čakala...

Pa ve kaj ste počele med prazniki? Dopusti že za vami?

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
18.8.2014 8:49:21   
chocolatecake
Da se javim še malo na tale forum :). V petek sem po 13-ih dneh dopusta prišla domov.
Sva izkoristila dopust na polno in dala živčke na pašo, tako, da sem zdaj čisto nov človek. Res sem noro rabila tale dopust, tako fizično kot psihično. Tudi vreme je bilo čudovito. Malo sva se kopala, malo raziskovala s čolnom, obiskala sva tudi Nacionalni park Krka. Ker sem pretiravala s hrano sem dobila še ene dve dodatne kile gor user posted image , ne sej se hecam, tuki ni nič za ploskat user posted image . Petek, sobota in nedelja pa so bili kljub prazniku že delavni.
Nekje sredi dopusta so me začele zelo bolet prsi in špikalo me je v jajčnikih podobno kot med O, ali pred M. Naredila sem ene dva testa nosečnosti, ki sta bila negativna, menstruacija pa do zdaj tudi ni prišla, tako, da predvidevam, da je bila ovulacija. Sem hotela narediti test ovulacije, pa jih v hrvaških drogerija nisem našla. To je bilo okrog 9.8., kakšen dan prej in še kakšen dan kasneje, potem so znaki prenehali. Seveda sva bila v tistih dneh zelo pridna.
Zdaj pa nevem kdaj naj naredim test? A mislite, da bo okoli 25.8. OK? Seveda, če me prej ne preseneti user posted image , po skoraj 80 dneh čakanja, bi bila tudi user posted image več kot dobrodošla. Samo, da se končno nekaj premakne.

Neposredna povezava do sporočila: 3922
18.8.2014 8:59:44   
Žabinčica
O, lepo da te še tukaj beremo chocolatecake in lepo da sta tako odklopila user posted image . Zdaj pa novim zmagam naproti user posted image .

Glede m. - moja je bila 24.7, naslednja bi naj bila 21.8; o. pa sem ravno imela tam nekje med 5 in 9.8 po rr koledarčku sodeč. Tako da po mojem če je bila tvoja o. 9.8 bi ti ravno okrog 25. moralo že počasi pokazat (no vsaj, če bi gledali 28 dnevni cikel). Kot sem ti že drugje napisala držim pesti za plusek, če ne to, pa da se ti vsaj cikel nazaj uredi.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
18.8.2014 9:30:35   
ta*mala
Po dolgem casu pridem pogledat na rr in preseneceno ugotovim, da tale tema se vedno obstaja :-)

user posted image user posted image pridne cvekice :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3924
18.8.2014 9:36:37   
Žabinčica
Oooo ta*mala; kako si; lepo da si nas prišla pozdravit user posted image ? Jaz se te še spomnim, ker smo bile skupaj ene prvih čvek tukaj. Kako tvoj user posted image ? Nekako jeseni si ti imela rok če se ne motim? Že razmišljate o novem članu user posted image ?

Tukaj še kar čvekamo ja, čeprav se je naša prvotna tema zaprla, smo odprle novo in tukaj nadaljujemo user posted image . Čeprav zdaj tudi me (veternake user posted image ) počasi upamo, da se bomo kam drugam preselile user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?