|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.8.2014 7:28:13   
..noname..
tut moj vikend je bil bolj na počas pa ubistvu mi je blo mal dolgčas user posted image dragi je delal v soboto 24 ur, tko da je bil pol zmatran pa je večina nedelje prespaluser posted image pol sm šla pa nečakinjo crkljatuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.8.2014 11:55:06   
Tara9
Punce jaz sem očitno spet nosečka. Test je danes pozitiven. Sem rekla, da ga ne bom delala, ampak se mi tako grozno vrti, da mi je potem vse sumljivo ratalo. Upam, da bo tokrat vse ok, imam neke mešane občutke, upam, da se mi bo ratalo sprostit, trenutno še niti ne dojemam user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.8.2014 12:55:35   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Punce jaz sem očitno spet nosečka. Test je danes pozitiven. Sem rekla, da ga ne bom delala, ampak se mi tako grozno vrti, da mi je potem vse sumljivo ratalo. Upam, da bo tokrat vse ok, imam neke mešane občutke, upam, da se mi bo ratalo sprostit, trenutno še niti ne dojemam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa najlepša novica, kar sem jo lahko danes tu gor pričakovala.
Pa še kaj se oglasi, da ne bo tema zamrla user posted image user posted image , čeprav naslov ni primeren trenutno zate

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.8.2014 13:29:36   
Tara9
MD hvala ti user posted image . Sej vas bom pogrešala, ampak tokrat upam, da se ne vrnem nazaj, ampak raje pridete vi za mano user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.8.2014 14:05:27   
mamica deklicam
Kakor pri nas vse kaže, bom jaz z to zgodbo zaključila. Oktobra bo že tri leta od splava, meni se vsak mesec da manj mojega prepričevat, da bi user posted image bolj pogosto, kakor njemu paše. Ima take izgovore, kot bi jih imelo 10 žensk skupaj in res nimam več energije za vse to. Čeprav on še kar trdi, da bi rad imel še enega otroka, ja se je treba tudi nekaj potrudit zanj, ali ne?

Jaz sem vsak mesec, ko pride user posted image , bolj razočarana. Še huje je, ker vem da pri meni očitno ne štima več vse 100% in je potem samo še manjša verjetnost, da uspe. Vse skupaj je pa samo uničujoča kombinacija, sploh za mojo samozavest in živce.

Nisem mislila niti tega napisat, a sem prišla do spoznanja, da zadrževanje v sebi je samo še slabšeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.8.2014 14:06:41   
Sassika
Oo vidim da ste v tej temi zelo aktivne :) vas spremljam ze nekaj casa, no zdaj sem se pa tudi sama vclanila :) s partnerjem sva stopila v akcijo tako da za nama je en krog z rezultatom tecke cez dobrih 14 dni bomo pa videli bo kaj ali gremo v naslj.krog ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.8.2014 15:19:10   
..noname..
Tara9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke...držim pesti, da se bo tokrat dobro končalouser posted image

mamica deklicam: jaz mislim ,da je prav, da to daš iz sebe. Vrjamem, da te muči, ampak vse se bo dobro izteklouser posted image user posted image upam, da vaju kmal preseneti plusek user posted image

Sassika, dobrodošla, in veliko uspreha pri pričakovanju user posted image /user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.8.2014 16:10:34   
ela23
Punce, ne vem, če se me še spomnite, ker je minilo že res dolgo časa, kar sem se nazadnje javila. Skratka, nisem več 2 v 1. Že en mesec mi dneve lepša sinček. Nosečnost je potekala brez večjih težav, tudi porod ni bil problematičen. :) Sedaj pa držim pesti za vse, ki še čakate in srečno vsem, ki ste user posted image že dočakale. :) Tara9, čestitke. :)

Sicer pa se vam kmalu spet pridružim, ker zaradi možnosti, da se mi endometrioza ponovi, ne želiva odlšati in tvegati ponovne operacije. Otrok bi pa rada imela celo kopico. :P No, upam, da bodo takrat same nove klepetulje, ve pa v veselem pričakovanju. :)

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 3883
11.8.2014 18:41:01   
savanah
jujujuhuhu tara9user posted image user posted image user posted image vesela vesela vesela, sem najprej prebrala temo pričakujemo avgusta pa vidim tebe tamuser posted image user posted image .sem rekla da moram pokomentirat! tokrat bo vse vredu. Tudi jaz sem bila na tem, najprej ss, zdaj je pa vse kot mora bit (trkam). želim ti čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image .SREČNO DO KONCA!

Ela23(jaz se te spomnimuser posted image ) čestitke za sinčkauser posted image user posted image . lepo se cartajte. in držim pesti za nov plusekuser posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.8.2014 7:15:27   
Tara9
savanah hvalaaaaa za lepe želje. Upam, da bom šla po tvoji poti user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.8.2014 8:11:16   
..noname..
Ela23 iskrene čestitkeuser posted image user posted image uživajte v družbi drug drugegauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.8.2014 8:53:25   
_pika_
mamica deklicam: user posted image user posted image Glavo pokonci, vsem nam bo uspelo, boš videla. Enim pač ni namenjeno, da takoj dobimo tisto, kar si želimo.

sassika:
Dobrodošla!

tara9:
Še tukajuser posted image ... Čestikeeeee!user posted image

Ela23: Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.8.2014 11:36:26   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

mamica deklicam: user posted image user posted image Glavo pokonci, vsem nam bo uspelo, boš videla. Enim pač ni namenjeno, da takoj dobimo tisto, kar si želimo.

pri meni je problem, ker imam že kar visok EMŠO. Če nama uspe to rundo, bom rodila ravno pred svojim 41 rojstnim dnem. Saj vem, kaj boste rekle, da to niso več visoka leta, sploh za tretjega otroka. A meni osebno se zdijo že kar huda. Vidim, da mi veliko energije pobereta obe hčeri, zato nočem preveč odlašat, ker vsak mesec pa le nisem mlajšauser posted image

Poleg tega sem danes že bolje. Je pomagalo, da sem napisala in mojemu obrazložila, kako stojijo stvari.

Vidim, da se stare punce vračajo na sceno. Bravo, to bomo klepetaleuser posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.8.2014 14:22:58   
Tejča05
Živjo punce,

evo nas iz dopusta. Ste se kar nekaj razpisale v teh 14 dneh.

Najprej čestitke TARA 9, vesela sem zate res user posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili zelo aktivno na dopustu in upam da je to to. Danes sem delala test CB, v petek naj bi prišla user posted image .
Ne vem ali se mi blede ali sem res zagledala tak blagi plusek. Sem na Clomidu in res upma da nam je uspelo zdaj.
Ali ima katera izkušnje kateri test je najbolj realni in da poizkusim še 1x pa da vidim ali je to to ali pa imam privide.

Špika me v levem jajčniku vsake toliko časa in trebuh je zvečer napihnjen pa ne tako kot sem bila napihnjena od hrane ampak drugače, ne znam opisat.

Upam da mni ni na psiho že vse skupaj udarilo in da se mi samo dozdeva, je pa res da bo prav hitro znano.

Sporočim pa držte pesti ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.8.2014 15:01:53   
Žabinčica
Dober dan punce moje.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Kakor pri nas vse kaže, bom jaz z to zgodbo zaključila. Oktobra bo že tri leta od splava, meni se vsak mesec da manj mojega prepričevat, da bi user posted image bolj pogosto, kakor njemu paše. Ima take izgovore, kot bi jih imelo 10 žensk skupaj in res nimam več energije za vse to. Čeprav on še kar trdi, da bi rad imel še enega otroka, ja se je treba tudi nekaj potrudit zanj, ali ne?

Jaz sem vsak mesec, ko pride user posted image , bolj razočarana. Še huje je, ker vem da pri meni očitno ne štima več vse 100% in je potem samo še manjša verjetnost, da uspe. Vse skupaj je pa samo uničujoča kombinacija, sploh za mojo samozavest in živce.

Nisem mislila niti tega napisat, a sem prišla do spoznanja, da zadrževanje v sebi je samo še slabšeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image . Saj ne vem kaj naj ti rečem. Mogoče pa tvojemu res več ni; dve hčerkici sta že tu, pa leta...verjetno je res tebi, glede na to da si bila pripravljena na umetno, bolj do še enega user posted image kot njemu. Je kar težko to, ja...sploh glede na to, da ti on daje tako mešane signale. Se bo počasi moral le zjasnit...
41 res za tretjega otroka ni previsoka starost, po drugi strani pa vem kako je, skrb za majhne otroke je vedno na prvem mestu in kasneje kot pride naslednji, bolj se cela zadeva zavleče in kasneje se lahko spet v večji meri posvetiš svojim stvarem... Upam da vama uspe, kmalu oz. da celo stvar dogovorita tako, da bosta z njo pomirjena oba user posted image . Jaz bom še vseeno držala pesti user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa nekako lahko razumem oba. Pri meni je pa ta želja po user posted image v zadnje čase nekako "mlačna" (sploh če primerjam kako je bilo pri prvih dveh) in se sprašujem če tako sploh lahko uspe user posted image .

Tara user posted image user posted image user posted image , bravo punca, čestitke še od mene; pa lepo nosečnost bp želim.

Tejča, dobrodošla nazaj, upam, da ste na dopustu uživali in da je to tudi pri tebi to user posted image . CB je bil meni najbolj zanesljiv test user posted image . Sporoči.

Sassika dobrodošla pri čveku user posted image .

Ela23 tudi jaz se te še spomnim. Čestitam za sinka user posted image in želim čim več lepih skupnih trenutkov. Pa pridruži se nam kmalu spet ja; bo bolj pestro user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.8.2014 15:11:19   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

angelsi

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

Sassika, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image MauMow, 26, 0 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 21

user posted image NOSEČK: 11

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.8.2014 21:24:48   
..noname..
moja situacija mi ni všeč.....41. dan je že od zadnje M, test pa še vedno negativen...ne delam več testa..škoda denarja user posted image user posted image bom raj ta denar dala za poroko....še slabe 4 tedne dni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
13.8.2014 8:37:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

moja situacija mi ni všeč.....41. dan je že od zadnje M, test pa še vedno negativen...ne delam več testa..škoda denarja user posted image user posted image bom raj ta denar dala za poroko....še slabe 4 tedne dni user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da ti delajo živčki in je zato ni. Pred leti, ko me je pustil fant, s katerim sva bila 10 let skupaj, se mi je zgodilo isto. Od šoka mi je zamujala 14dni. In glede na to, da se bliža tak velik dogodek v tvojem življenu, je sigurno to vzrok.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
13.8.2014 8:57:13   
..noname..
mamica deklicam, na to pa niti pomislila nisem user posted image user posted image čis možno ja...sam k ne vem kako naj se sprostim...avtomatsko sm skus napetauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
13.8.2014 9:00:19   
biba88
hej! se vam uhka pridružim...ta mesec smo začeli delati na drugemuser posted image ...prvič nam je ratalo res v prvo prvo.... tokrat pa nisem prepričana da bo šlo tako gladko...user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da smo mojo O mal zamudili....mam že nosečniške znake ampak vem da je vse to v moji glavi......pa še user posted image imam zelo neredne.... med 35-45 dni...

Neposredna povezava do sporočila: 3895
13.8.2014 9:14:03   
..noname..
seveda seveda, dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
13.8.2014 10:11:33   
Tejča05
Evo mene.

Do moje user posted image je še tri dni. Predvčerajšnjim sem delala First Sign, ki je bil negativen. En dan za njim CB, kjer je bila črtica taka, da sem jo pomoje samo jaz videla.
In ker mi moji čudni občutki niso dali miru, sem šla še po Digitalni CB in rezultat 1-2 +. user posted image

Vesela k radio.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pravi po 10m nam je uspelo. Zdej pa upam, da bo vse tako kot mora bit in da naslednjo pomlad že pestvamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3897
13.8.2014 11:39:22   
MauMow
Tejča05 čestitkeeeeee!!!!!!!

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
13.8.2014 11:42:01   
Tejča05
Hvalaaaaa user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
13.8.2014 13:54:33   
biba88
čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?