|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
1.8.2014 18:31:13   
Cikacaka
Bluegirl....čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image super fajn hehe

Pozdravljene vse...evo mene v prvi uri dopusta...yaaay...glede na celoten kaos zadnjih dveh mesecev v službi, bo prav pasalo bit malo fraj. Kako ste kaj? A imamo kakšno novo nosečko, al se še kar matramo?

Pri meni nič novega, razen, da mi gre vse narobe s tole mojo M. Po tistem dvomesečnem zaostanku, sem imela dve menstri zdaj na datum točni, ampak imam precej šibke, trajajo 1-2 dni normalno, pol pa tolko glih da je ko se obrišem..pa še to ne dlje kot dva dni. Ta mesec sem jo imela 15.7. pol sem bla sigurna da je O pohitela, glede na vse znake..prav čutila sem jo prejšnji petek. V sredo zvečer, torej 15.dan cikla..pa kri????? Halooo od kod pa zdaj to? Zjutraj spet in še zmeraj se mi malo po malo kaže. Sem brala o ovulacijski krvavitvi, pa dvomim da je to to, glede na to da sem skoraj ziher da je bla prejšnji teden, poleg tega pa bi naj ta bila samo rjava in trajala nekaj ur, ne pa tri dni malo po malo. Groza. Mojemu sem težila, da sem ziher v meni, ker to kar se mi zadnje cajte dogaja ni normalno. Je rekel, naj bo to najina mala skrivnost..zaradi let pa to user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
1.8.2014 19:18:50   
savanah
Bluegirl cestitaaaamuser posted image user posted image user posted image , vaaau kako gre hitro,se mi zdi da smo ravno pisale o cajih in zmesanih ciklihuser posted image .joj kako sem vesela,samo da je vse vredu! Jaz sem pa tudi ze v 25t,mali brca na polnouser posted image
Tako hitro gre cas...
Vas berem skoraj redno,in upam na lepe novicke. No upam da se me se spomniteuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.8.2014 7:28:13   
MauMow
Bluegirl iskrene cestitke

Cikacaka ocitno sta nekaj pridelala. Superuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.8.2014 8:33:24   
Žabinčica
Dobro jutrouser posted image .

Bluegirl user posted image user posted image čestitke za fantka, lepo bravo. Čim več lepih skupnih trenutkov user posted image . Ti se še kar oglasi, bomo vesele novic; kot vidiš pa smo tako še kar vse tukaj user posted image , mogoče se nam celo kmalu ponovno pridružiš pa bomo spet skupaj čvekale user posted image . Sicer pa itak veš da je ta tema mišljena za vse, tako da ti kar napiši kako sta in kako napredujeta.

Mamica deklicam user posted image za uspeli dopust in vreme, ker to letos ulovit zgleda tudi umetnost user posted image . Tedy pa mislim da bo kar do konca avgusta na morju koliko se spomnim da je rekla, zdaj edino če si res zaradi vremena premislijo...

Cikacaka, lepo da si se oglasila. Dopust bosta preživela doma? Glede ostalega pa, ne vem, meni se zdaj tudi nekje dva meseca dogaja da je malo izcedka nekje vmes med ciklom. Sicer ti najbolj svoje telo poznaš... Ali pa test ko bo tako daleč. Res ne vem...poročaj.

Enkrat sem spraševala za tablete za pomivalca; no in sem prejšnji teden prvič kupila gel. Od Somata in mi je super. Ful lepo opere, doziraš sam, glede na količino posode, lepo diši, skratka zelo zadovoljna user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
4.8.2014 8:42:29   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 21

user posted image NOSEČK: 10

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.8.2014 10:23:42   
..noname..
Žabinčica, super si uštimala tale seznam. Všeč mi je....upam samo, da ga bomo kmal še dodelale, pa še kšno nosečko dopisale user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.8.2014 14:47:05   
Tara9
Ojla bodočke,

nisem nekaj preveč aktivna zadnje čase, sem pa vseeno rekla, da je čas, da se spet malo oglasim, posebaj, ker moram čestitati naši bluegirl user posted image user posted image . Bravo punca, zelo vesela sem zate in za tvojega fantka, lepo se crkljajte in vsekakor se še oglasi. Sem te iskala po drugih temah, ker me je res zanimalo kako si, tako da superca, da si se javila. Savanah tudi tebe spremljam user posted image . Tudi meni se zdi, da smo še pred kratkim čvekale o ciklih in vseh zmešnjavah. Drži se in tudi ti se še kaj oglasi.

MD dobrodošla nazaj, lepo da ste uživali na morju.

Žabinčica super seznamček, si pridna da tako lepu urejaš.

Asyka kje si pa ti kaj? Že dolgo se nisi oglasila. Upam, da kmalu priletiš sem s kakšnimi novičkami. Tedy tudi tebe že nestrpno pričakujem, upam, da nam polepšaš tale mesec user posted image .

Cikacaka mogoče pa res tvoji izcedki kaj pomenijo, pa ne mislim na meno, ampak na kaj boljšega user posted image  user posted image .

Jaz sem po starem, delovno. Odštevam do dopusta, zdaj se mi je prestavil za en teden prej, tako da samo še tri tedne in pokava. Iskreno povedano že komaj čakam, imam dovolj vsega user posted image . Sem 1 teden po O in sem bolj negativna kot pozitivna, ampak ok, sem že nekako navajena na neuspeh user posted image .

Pozdravček vsem, lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.8.2014 17:30:26   
MauMow
Evo punce kot sem že v sosednji temi napisala sva danes sredi popoldneva dočakala user posted image user posted image user posted image

Tako zelo sva vesela da se samo smejima. Sedaj pa samo upama da pridemo srečno do konca user posted image

Držim pesti še za ostale. Midva sva se kar načakala (več kot pol leta) ampak je bilo vredno user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.8.2014 17:52:09   
perla*
Ouuuujeee!!!! Bravo čestitam!!!!!! Se mi kar smeji! Občutek imam kot, da sem zvedela novico, da je noseča ena, ki jo dobro poznam, saj si dosti pišemo tukaj gor!
Zakon!
Načakala si se v pol leta? user posted image ti pa si faca, lepo te prosim, to je pa res malo. Nikar ne piši tega, ti bo kera punca zamerila user posted image recimo jaz, ki sem še 1 leto pred tabo user posted image
Sploh si mi pa dala upanja, glede na naijino endometriozo! Bravo punca!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
4.8.2014 19:08:04   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
Žabinčica, super si uštimala tale seznam. Všeč mi je....upam samo, da ga bomo kmal še dodelale, pa še kšno nosečko dopisale user posted image user posted image

Hvala jaz tudi upam na to user posted image ; oz. bom eno kar že zdaj dodala user posted image .

MauMow čestitke user posted image , lepo nosečnost, naj bo vse bp user posted image .

Tara user posted image lepo da si se oglasila, pa kar večkrat se daj. Te pogrešamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.8.2014 19:09:27   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image MauMow, 26, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 20

user posted image NOSEČK: 11

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.8.2014 19:28:59   
MauMow
Hvala perla in Zabincica. user posted image

Sej vem perla da to ni dolgo cakanje. Meni se je sicer zdelo vem pa kako druge se veliko dlje cakate. Sem v mislih z vami vsemi. In upam da prav vsaki rata.

Ja ocitno je upanje za nas z endometriozo. Perla res ti privoscim da cim prej tudi ti vidis plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 3812
4.8.2014 23:23:58   
..noname..
user posted image user posted image jeeeeeeeeejuser posted image user posted image čestitam..čudovita novicauser posted image user posted image srečno in lepo nosečnost user posted image

Bom še kdaj rekla, da dodelaj seznam, kot kaže deluje user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.8.2014 9:21:37   
jabuk
Ojla punce.... Jaz sem pa danes na ginekoloskem pregledu ugotovila, da ves ta cas planiranja nosecnosti, sploh nisem bila plodna :(... Ker 3mesece nisem dobila niti malo sledi o M., sem danes dobila tablete za sprozitev M., upam da bo deloval. Sem pa sedaj v 6. krogu.
Ostalim srecnicam pa cestitke in vse dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.8.2014 9:54:11   
perla*
jabuk
sem opazila, da se že dolgo nisi oglasila tukaj gor. No, saj sem tudi sama bila tiho ene 2 meseca user posted image

Na vse kar praviš, ti lahko rečem, da sem vesela, ker to pomeni, da se bodo stvari sedaj začele premikat. Vzemi za dobro. Svoja telesa poznamo najbolje in naša odgovornost je, da se informiramo in si sledimo.
Zato je prav, da ne čakamo in ne upamo predolgo, ampak da gremo v akcijo in da smo pri ginekologinji vstrajne.
Sama imam po letu in pol toliko stvari za sabo, pa so moji in njegovi rezultati ok. Ampak user posted image ni in tudi raziskav ne bi bilo, če ne bi bila jaz tako tišasta kot sem in vse vzela na lastno pest. Laporoskopijo sem skoraj izsilila. In dobro da sem jo, ker so mi odkrili manjša žarišča endometrioze, ki bi se lahko vsak mesec, ki bi minil še bolj razširila.
Ne maram neakcije in jamranja. Noben ginekolog nas ne bo prišel domov vprašat kako je. Mi smo tiste, ki moramo v akcijo! Punce pogumno! user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.8.2014 9:57:33   
Žabinčica
Jabuk, lepo da si se po dolgem času spet oglasila tudi ti user posted image ; upam da se ti cikel čim prej uredi. Sicer pa navijam za 6. krog, da bo uspešen user posted image .

Sicer pa dober dan...

Eno vprašanje za vse, ki ste v hišah, torej mamica deklicam, tedy, tara in ostale... Zanima me kakšni so kaj vaši stroški. Igra pri stroških tudi kakšno vlogo velikost hiše-ok razen pri ogrevanju? Pa smeti in to, kako se to plačuje, ker v bloku je vse to v obratovalnih stroških?Dobro mi je sicer jasno, da je individualno in odvisno pač, koliko kuriš, vode porabiš, itd. ampak tako okvirno, da imam vsaj neko predstavo kaj se v hiši plačuje in koliko.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.8.2014 10:37:04   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Eno vprašanje za vse, ki ste v hišah, torej mamica deklicam, tedy, tara in ostale... Zanima me kakšni so kaj vaši stroški. Igra pri stroških tudi kakšno vlogo velikost hiše-ok razen pri ogrevanju? Pa smeti in to, kako se to plačuje, ker v bloku je vse to v obratovalnih stroških?Dobro mi je sicer jasno, da je individualno in odvisno pač, koliko kuriš, vode porabiš, itd. ampak tako okvirno, da imam vsaj neko predstavo kaj se v hiši plačuje in koliko.

tule ti pa jaz lahko malo težko povem. Mi zaenkrat vodo plačamo samo enkrat na leto 30€, ker imamo vaški vodovod. Elektrika je 50€, za smeti pa ne vem. Potem je še RTV prispevek cca 13€. To je pa mislim glede hiše vse, kar plačujeva. Je že moja kolegica rekla, ker so se preselili iz bloka v hišo, da so stroške razpolovili. Hišo moraš sam vzdrževati in takrat pač pride kar velik strošek. A drugače mislim, da je ceneje.

Mi se ogrevamo na drva, gašper in krušna peč. Centralne v tej hiši ne bomo imeli, ker se nama ne splača.

Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.8.2014 11:17:50   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

tule ti pa jaz lahko malo težko povem. Mi zaenkrat vodo plačamo samo enkrat na leto 30€, ker imamo vaški vodovod. Elektrika je 50€, za smeti pa ne vem. Potem je še RTV prispevek cca 13€. To je pa mislim glede hiše vse, kar plačujeva. Je že moja kolegica rekla, ker so se preselili iz bloka v hišo, da so stroške razpolovili. Hišo moraš sam vzdrževati in takrat pač pride kar velik strošek. A drugače mislim, da je ceneje.

Mi se ogrevamo na drva, gašper in krušna peč. Centralne v tej hiši ne bomo imeli, ker se nama ne splača.

Ok, hvala. To res niso visoki stroški oz. so v bistvu zelo nizki. Čeprav glede na to, da midva gledava bolj mesto, je tu mestni vodovod, ki ima itak drugo ceno-čeprav ne vem točno kako se obračunava pri hišah-najbrž na porabo; ogrevanje bi tudi bilo ali na plin (spet mestni) ali olje verjetno, pa itak nimam od kod drva vzet.

Kako pa potem vodo ogrevata, a preko peči na drva ali na bojler? Mogoče malo čudno vprašanje,ampak na to se res ne spoznam.

Torej v bistvu: voda, elektrika, ogrevanje, RTV/kabelska, smeti-to so mesečni stroški. Ostalo pa je potem sprotno vzdrževanje hiše oz. kakšna večja investicija ko je pač potrebno. Imam prav?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.8.2014 11:57:01   
jabuk
Perla najlepsa hvala za spodbudne nasvete. Bom probala bit v bodoce bolj aktivna in se zavzet zase. Ni me bilo toliko casa, ker sem cakala na M., nje pa nikjer. Aja pa vmes sem bila se v egiptu. Tam sva bila z mojim tako pridna in tako sproscena, ampk nazalost zaman, skoda da nisem prej stopila do ginekologa. Ampak dobro, sva pa vsaj poglobila najino vezo :).

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.8.2014 12:11:13   
Tara9
Dannnn user posted image !!!

Nejprej čestitke novi srečki nosečki user posted image  user posted image , lepo je prebrati kaj takega. Srečno do konca, čuvaj sebe in pikico.

Jabuk tudi jaz sem te pogrešala tukaj, te res že en lep čas ni bilo. Dobrodošla nazaj in super, da se zadeve premikajo, naj bo 6. krog dobiten user posted image .

Žabinčica naši stroški so: voda, elektrika, internet, TV, telefon, smeti, ogrevanje (kombinacija drv in olja). Nanese pa med 250 in 300 evri mesečno. Je pa res, da je hiša dvostanovanjska, tako da je poraba vsega tudi zaradi tega večja. Pa hiša je kar velika, vsako stanovanje 100kvadratov, plus garažni prostori. A kupujeta hiško??? Lepo, jaz si od kar sem v hiški, ne predstavljam več bloka, pa sem bila celo življenje v njem user posted image . Glede vzdrževanja je pa res hiša luknja brez dna user posted image , ampak jaz uživam v tem, tako da ni panike.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.8.2014 12:12:23   
mamica deklicam
ja, to so mesečni stroški za hišo. Vem, da imajo v mestu glede vode kar tarifo, da se na mesec porabi 16 kubikov vode. Potem letno delajo poračun. Vsaj tam, kjer smo prej živeli, je bilo tako. Kabelske TV midva nimava. na navadno anteno loviva 8 kanalov, kar je za nas čisto dovolj.

Vodo midva ogrevava v električnem bojlerju. Od teh velikih aparatov imava kombiniran hladilnik, hladilno omaro, bojler in pralni stroj. Pozimi si jaz veliko vode kar sproti segrejem na gašperčku. Kuham tudi takrat na njem, tako da porabim manj plina. Če bi imela sušilca in pomivalni stroj, bi bila poraba elektrike višja. Štedilnik je tisti običajni: tri za plin in ena za elektriko, poleg tega ima seveda še pečico.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.8.2014 12:15:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Glede vzdrževanja je pa res hiša luknja brez dna user posted image , ampak jaz uživam v tem, tako da ni panike.

jaz tudi uživam v njej in me ne spraviš v blok. Tu ti nobeden ne skače po glavi, ne moreš biti preglasen, saj si na svojem. In če se kateri sosed pritoži, mu lahko rečeš, kaj pa prisluškuješ user posted image user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.8.2014 12:19:38   
jabuk
Ojla tara9, hvala. Bilo mi je tezko, dan za dnem razmisljat o nosecnosti, M. kar ni bilo in sem bila zmedena. Bom sedaj bolj aktivna in bom porocala, kaj se dogaja. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.8.2014 12:50:30   
Žabinčica

Žabinčica naši stroški so: voda, elektrika, internet, TV, telefon, smeti, ogrevanje (kombinacija drv in olja). Nanese pa med 250 in 300 evri mesečno. Je pa res, da je hiša dvostanovanjska, tako da je poraba vsega tudi zaradi tega večja. Pa hiša je kar velika, vsako stanovanje 100kvadratov, plus garažni prostori. A kupujeta hiško??? Lepo, jaz si od kar sem v hiški, ne predstavljam več bloka, pa sem bila celo življenje v njem user posted image . Glede vzdrževanja je pa res hiša luknja brez dna user posted image , ampak jaz uživam v tem, tako da ni panike.

To so torej samo vajini stroški ali od obeh stanovanj? Pa vi ste v mestu ali na vasi?

Gledava hiše, ja. V bistvu najbolj zaradi parcele, da lahko gresta maladva ven, se v miru igrata-imata namreč energije za izvoz, da lahko imamo kak vrtek, bolj zato. Prostora imamo namreč tudi v tem stanovanju dovolj, je zelo veliko 100m2 in ima super razporeditev, tako da smo glede tega zelo, zelo zadovoljni tukaj; ampak predvsem zaradi otrok pogrešam lastno dvorišče in zemljo. Želimo pa ostat v mestu; torej če kaj nanese, bo super user posted image , želja je; mudi se nama pa tudi ne user posted image .

Jabuk, kje v Egiptu sta bila? A lahko kaj priporočaš?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.8.2014 12:53:45   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Glede vzdrževanja je pa res hiša luknja brez dna user posted image , ampak jaz uživam v tem, tako da ni panike.

jaz tudi uživam v njej in me ne spraviš v blok. Tu ti nobeden ne skače po glavi, ne moreš biti preglasen, saj si na svojem. In če se kateri sosed pritoži, mu lahko rečeš, kaj pa prisluškuješ user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image . Ta je dobra, ja.

Vi ste se pa res fino znašli, tudi glede stroškov in ostalega. Pa verjamem, da je z otroci pravi užitek v hiši user posted image .

Zato upam, da nam tudi uspe kaj primernega najt.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?